Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@02:28:27 GMT

همه چیز درباره هانتا ویروس

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۱۲۸

همه چیز درباره هانتا ویروس

خبرگزاری میزان- هانتا ویروس، ویروس جدیدی نیست و به ندرت در بین انسان‌ها منتقل می‌شود و در بیشتر موارد از فردی به فرد دیگر انتقال پیدا نمی‌کند. تاریخ انتشار: 10:08 - 16 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۷۲۱

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از نیویورک پست، در روز‌های اخیر بحث داغی مبنی برشیوع ویروس دیگری آن هم در چین به نام «هانتا ویروس» در شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌های سراسر جهان شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پیشگیری از نگرانی شما از این ویروس در ادامه به توضیحات کارشناسان دراین باره می‌پردازیم:

داستان از آن جا شروع می‌شود که پایگاه خبری چینی گلوبال تایمز در توییتی اعلام کرد یک فرد ناشناس در استان یوننان هنگامی که با اتوبوس به سمت محل‌کار خود در استان شاندونگ سفر می‌کرد، درگذشت. نتیجه آزمایش «هانتاویروس» این شخص مثبت اعلام شده و هنوز اطلاعات بیشتری در این‌باره منتشر نشده است.

متخصصان به سرعت اعلام کرده‌اند که این ویروس، ویروس جدیدی نیست و به ندرت در بین انسان‌ها منتقل می‌شود و در بیشتر موارد از فردی به فرد دیگر انتقال پیدا نمی‌کند. سمیه شیخ، دانشمند سوئدی در صفحه توییتر خود نوشته است که هانتاویروس برای اولین بار در دهه ۱۹۵۰ میلادی و در طول جنگ آمریکا و کره در رودخانه هانتان کره ظاهر شد.

انسان در صورتی‌که مایعات موجود در بدن موش‌ها و موش‌های صحرایی را بخورد می‌تواند به این ویروس مبتلا شود. انتقال این ویروس از انسان به انسان، بسیار نادر است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده آمریکا (CDC) هم اعلام کرده که موارد ابتلا به هانتا ویروس بسیار کم است، اما میزان مرگ و میر در میان کسانی که به این ویروس مبتلا می‌شوند، تقریبا ۳۸ درصد است.

علائم شبیه کرونا

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا می‌گوید علائم ابتلا به هانتا ویروس ممکن است تا هشت هفته بعد از قرار گرفتن در معرض ادرار و فضله تازه یا بزاق جوندگان آلوده خود را نشان بدهد.

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی این سازمان درباره ویروس هانتا، گاهی اوقات هم آلودگی به این ویروس ممکن است به دلیل گزیده‌شدن از سوی موش‌های آلوده باشد و این نیز یکی از راه‌های ابتلای انسان به آن است.

علائم این ویروس از بسیاری جهات کاملا به علائم ویروس کرونا شبیه است؛ مبتلایان به هانتا دچار تب، سردرد، سرفه و تنگی نفس می‌شوند که همگی از علایم اصلی کرونا هم هستند.

بیشتر بخوانید اهمیت مسئولیت‌های فردی در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

هیچ‌گونه درمان مشخص یا واکسن خاصی که روی عفونت ویروس هانتا موثر باشد وجود ندارد و این ویروس هم مثل کرونا هیچ‌گونه درمان قطعی ندارد. بیماران مبتلا به ویروس اغلب به مراقبت‌های ویژه در زمان نارسایی‌های حاد تنفسی نیاز دارند. بنابراین، اگر در محیط اطراف شما جوندگانی مثل موش وجود دارد و علایم تب، درد‌های شدید عضلانی و تنگی نفس شدید دارید، به سرعت و بدون معطلی به پزشک مراجعه کنید.

منبع:روزنامه خراسان
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا هانتا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود