Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌ آنلاین به نقل از ایرنا، منوچهر کرمی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان از مرحله تأمین و تدارک کمی اقلام حفاظت فردی عبور کرده و در تلاش برای افزایش کیفیت ماسک و سایر تجهیزات کادر بهداشتی و درمانی است.

وی درباره برخی خبرها مبنی بر ارائه نکردن ماسک ان ۹۵ به کادر درمانی اضافه کرد: ماسک به‌اندازه کافی در دسترس پزشکان است اما در شرایط کنونی، ماسک‌ها با بسته‌بندی خاص و خارجی وارد نمی‌شوند و ملاک برخی پزشکان درباره ماسک ان ۹۵ ماسک‌ها قدیمی با بسته‌بندی خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: ماسک‌های جدید آزمایش‌ شده و مورد تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند اما به‌ واسطه شرایط بحرانی بسته‌بندی آن‌ها خاص و مانند گذشته نیست.

کرمی اظهار کرد: برخی بر این باورند گروه همراه فرد نمونه‌گیر باید همگی از ماسک ان ۹۵ استفاده کنند یا همه کادر پزشکی هر کاری می‌کنند باید ماسک فیلتر دار داشته باشند درحالی‌که ثابت‌ شده که تنها افرادی که در فرایند نمونه‌گیری یا فرایند لوله‌گذاری مشارکت دارند باید از این ماسک‌ها استفاده کنند.

وی بیان کرد: همچنین برخی مدعی هستند که ماسک‌های FFP۲ اثربخشی لازم را ندارد درحالی‌که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثابت کرد که این نوع ماسک‌ها هم از اثربخشی بالایی برخوردار هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره چرایی دفن بهداشتی موارد مشکوک به کرونا نیز توضیح داد: این اقدام به‌منظور پیشگیری از تجمع‌های انسانی در زمان تشییع متوفی صورت می‌گیرد چراکه درهرصورتی هرگونه تجمع حتی توسط افراد سالم می‌تواند خطرآفرین باشد.

به گفته رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت تا روز ۱۵ فروردین امسال ۵۳ هزار و ۱۸۳ نفر در کشور به‌طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۳ هزار و ۲۹۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۷ هزار و ۹۳۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کد خبر 497527 برچسب‌ها استان همدان وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران وزارت بهداشت ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت: اجرای طرح مطالعاتی دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن به صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت با هدف کاهش مصرف قلیان دخانی در ۱۰ استان کشور آغاز شده است.

طرح مطالعاتی دستگاه «پاکدم» یا «قلیان اکسیژن» در حال حاضر به صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در ۱۰ استان کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به عنوان تجهیزات پزشکی ثبت و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گاز‌های اکسیژن و N ۲ O با رعایت حدود تعیین شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

به دلیل نگرانی وزارت بهداشت از افزایش مصرف قلیان که نسبت به سال۹۵ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است، گسترش بی‌رویه مراکز عرضه قلیان بعد از همه گیری بیماری کرونا و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در مراکز عرضه قلیان که مستلزم همکاری تنگاتنگ ارگان‌های برون بخشی است، اجازه داده شد که طرح بررسی دستگاه پاکدم در ۱۰ استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، البرز، فارس، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان آغاز شود و در ادامه با درخواست دانشگاه‌های دیگر، هماهنگی برای توسعه مرحله آزمایشی طرح در استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و زنجان انجام شد.

این طرح در مرحله آزمایشی قرار دارد و بعد از مشخص شدن نتایج مطالعه که تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط انجام می‌شود؛ در صورت اثبات اثربخشی و تأثیر آن بر کاهش مصرف قلیان دخانی، به صورت سراسری اجرا خواهد شد. وزارت کشور نیز به استان‌های مجری طرح، این موضوع را ابلاغ کرده و نمونه برداری‌ها از استان‌های تحت پوشش این طرح در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • قلیان با گاز خنده!
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز