Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:43:32 GMT

یک فدراسیون، دو دبیرکل!/ شکوری: نمی‌دانم چه سمتی دارم

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۶۹۲

یک فدراسیون، دو دبیرکل!/ شکوری: نمی‌دانم چه سمتی دارم

فدراسیون فوتبال تاکنون پاسخی روشن به نامه اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر تخطی از اساس نامه این فدراسیون در تغییر دبیرکل نداشته اما ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی برکنار شده این فدراسیون مطالب AFC علیه فدراسیون فوتبال ایران را تایید کرده است.

به گزارش ایسنا، سال ۹۸ برای فدراسیون فوتبال به پایان رسید سالی که از نگاه بسیاری از کارشناسان و اهالی فوتبال سال خوبی برای فوتبال ایران نبود اما اصلاح اساس‌نامه و برگزاری انتخابات در سال جاری می‌تواند نقطعه عطفی برای فدراسیون فوتبال ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود، اقدامات خودخواسته اهالی فدراسیون در اداره این مجموعه، همچنان گریبانگیر فوتبال ایران شده است. مهمترین خبر فوتبالی سال ۹۹ جابجایی در بخش دبیرکلی این نهاد بود که در نهم فروردین، مهدی محمدنبی بعد از حدود ۵ سال، سمت سابق خود را به دست آورد تا ابراهیم شکوری جوان این مجموعه را ترک کند.

بازگشت نبی به فدراسیون فوتبال به خودی خود، یک تحول مدیریتی در سال ۹۹ محسوب می‌شود که با سابقه خود می‌تواند به اصلاح اساس نامه و برگزاری انتخابات سرعت بیشتری بدهد اما به فاصله چند روز از این اتفاق، AFC در اقدامی کم سابقه این تغییرات را زیر سوال برد.

در گزارشی که روز چهاردهم فروردین با عنوان «چند دستگی در فدراسیون فوتبال/ بوی تعلیق می‌آید»  در ایسنا منتشر شد، به جزییات اقدامات فدراسیون فوتبال و دو نامه AFC به این نهاد پرداخته و گفته شد که این فدراسیون در انتخاب دبیرکل مرتکب چه اشتباهاتی شده است.

* تایید نامه AFC توسط شکوری

در نامه AFC به فدراسیون فوتبال ذکر شده بود که ابراهیم شکوری به عنوان دبیرکل وقت در جلسه هیات رئیسه برای انتخاب دبیرکل جدید حضور نداشته است؛ در واقع طبق اساس‌نامه کنونی این فدراسیون، دبیرکل مسئول برگزاری جلسات مجمع، هیات رئیسه و کمیته های مختلف این فدراسیون است و باید در جلسات بدون داشتن حق رای شرکت کند.

با وجود مفاد موجود در اساس نامه که AFC هم به رعایت نشدن آن ها معترض شده، ابراهیم شکوری، در گفت و گویی که با بخش خبری تلویزیون ایران داشت، درباره غیبت در جلسه اخیر هیات رئیسه برای انتخاب دبیرکل گفت: من در آخرین جلسه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال حضور نداشتم چون از زمان برگزاری جلسه اطلاع نداشتم.

در حال حاضر AFC او را دبیرکل فدراسیون می‌شناسد اما از طرفی فدراسیون فوتبال محمدنبی را به عنوان دبیرکل معرفی کرده است. شکوری درباره سمتش در این فدراسیون می گوید: "تصمیم‌گیری به‌عنوان اینکه من دبیر کل باشم یا نه، با رئیس و هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال است. خودم هم الان نمی‌دانم چه سمتی در فدراسیون فوتبال دارم!". 

* برگزاری جلسه هیات رئیسه بدون اطلاع دبیرکل

طبق اظهار شکوری مبنی بر اینکه به علت اطلاع نداشتن از زمان برگزاری جلسه هیات رئیسه، نتوانسته در این جلسه حضور یابد، می‌توان به این نتیجه رسید که فدراسیون فوتبال طبق ماده ۳۴ اساسنامه مرتکب تخلف شده و در واقع مصوبات جلسه اخیر این مجموعه برای انتخاب دبیرکل جدید با ابهاماتی مواجه است.

برخی از بندهای ماده ۳۴ اساس نامه فدراسیون فوتبال به این شرح است:

- رئیس فدراسیون باید موارد دستور جلسه را تهیه و تنظیم نماید. هر عضو هیات رئیسه می‌تواند موارد مورد نظر را برای درج در دستور جلسه پیشنهاد نماید. اعضای هیات رئیسه باید پیشنهادهای خود را جهت گنجانده شدن در دستور جلسه حداکثر ۱۰ روز قبل از برگزاری جلسه هیات رئیسه برای دبیرکل فدراسیون ارسال نمایند. دستور جلسه باید حداکثر تا هفت روز قبل از جلسه برای کلیه اعضای هیات رئیسه ارسال شود.

- دبیرکل در جلسات هیات رئیسه به عنوان دبیر بدون حق رای حضور می‌یابد.

- جلسات هیات رئیسه به صورت عمومی برگزار نمی‌شود. دبیر کل بر اساس پیشنهاد هیات رئیسه می‌تواند از افراد مطلع نیز دعوت به عمل آورد تا بدون حق رای در مذاکرات جلسه حضور داشته باشند.

به گزارش ایسنا، طبق این بند، نه تنها دبیرکل در جلسه هیات رئیسه حضور نداشته بلکه برای دعوت از سایر اعضای هیات رئیسه هم اقدام نکرده که فدراسیون فوتبال باید نسبت به این موارد به کنفدراسیون فوتبال آسیا و فوتبال ایران پاسخگو باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فدراسيون فوتبال دبیرکل فدراسیون فوتبال ابراهیم شکوری مهدی محمدنبی هیات رییسه فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال جلسه هیات رئیسه انتخاب دبیرکل ابراهیم شکوری برگزاری جلسه فوتبال ایران دستور جلسه اساس نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود

به گزارش ورزش سه، مصطفی زارعی رییس دپارتمان مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال درباره شرایط مالکیت جدید سرخابی‌ها صحبت کرد: فکر می‌کنم این بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امیدوار هستیم اتفاقات خوبی در آینده برای این دو باشگاه بیفتد. ما الان در وزارت اقتصاد این جلسه را برگزار می‌کنیم و شأن برگزاری این جلسه، نشان می‌دهد که قرار است اتفاق بزرگی در ورزش و اقتصاد بیفتد. ورزش ۲ درصد تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد که همسایه‌های ما برنامه‌شان برای ۳ سال آتی رسیدن به ۳ درصد است. این ورزش به عنوان یک صنعت پولساز و اقتصادی، جایگاهش را در دنیا پیدا کرده و جمهوری اسلامی هم می‌خواهد به این سمت و سو حرکت کند.

وی افزود: آغاز این حرکت واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی است. این مهمترین دغدغه‌های ما برای این دو باشگاه است که حل شد. من تمام مدارک را ارسال کردم و خوشبختانه در مورد این موضوع حرف و حدیثی باقی نمانده. انشالله باشگاه‌ها تلاش کنند تا دیگر مشکلات هم برطرف شود.

زارعی خاطرنشان کرد: اینکه هر دو باشگاه در این نقطه کنونی واگذار شده، نشان دهنده عزم جدی ماست که نه تنها در راستای حل کردن مشکل مجوز بوده، بلکه یک نگاه روبه جلو بوده. اگر یک باشگاه هم حل می‌شد از نگاه AFC مشکل حل می‌شد ولی این اتفاق میمون رخ داد که هر دو باشگاه واگذار شوند. امسال سال پایانی برای سهام این دو باشگاه است و انشالله این آغازی باشد که سرعت پیشرفت ما را بیشتر کند. جا دارد از همه همکاران در فدراسیون فوتبال و اعضای هیأت رییسه و آقای تاج تشکر کنم که بسیار پیگیر بودند به این نقطه برسیم. در تمام مدت ایام تعطیلات عید که باید به تعطیلات بگذرد، امسال این شرایط وجود نداشت و همواره در تلاش برای رایزنی بودند تا این اتفاق رخ بدهد.

او ادامه داد: در این چند سال که من حضور دارم، هر مدیری که به خصوصی سازی می‌آمد اولین جلسه‌اش را با فدراسیون فوتبال برگزار می‌کرد و فدراسیون دغدغه انتقال آن را داشت که حالا این مشکل شده و جای تشکر دارد. امروز که این مشکل حل می‌شود، وزارت ورزش به دنبال برطرف کردن مشکل دیگری است و امروز ما یک جلسه ۴ ساعته با مسئولان شرکت توسعه داشتیم تا استادیوم آزادی هم یک تکان اساسی را تجربه کند. همه ما متوجه اهمیت و اثرات اجتماعی و اقتصادی فوتبال نزد مردم شده‌ایم که من بسیار خرسندم که در این مسیر نقش کوچکی داشتم.

دیگر خبرها

  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • تاکید فدراسیون فوتبال: تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی ها نباید رایگان باشد
  • تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازی‌ها نباید رایگان باشد
  • نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو