Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر بهنامجو  روز شنبه در جلسه کارشناسی تدوین برنامه اجرایی جهش تولید در حوزه کشاورزی تشریح کرد: با توجه به اینکه تولید از شیوع بیماری کرونا در کشور و استان اردبیل تحت تاثیر قرار گرفته، برای ادامه روند تولید تلاش همه اقشار با رعایت نکات پیشگیرانه ضروری است.

وی بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از حوزه های تولیدی در بخش کشاورزی استان اردبیل به دلیل کرونا با کاهش تولید مواجه بوده و باید تلاش های لازم برای تمهید مقدمات جهت فعال‌سازی آنان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 استاندار اردبیل اظهار کرد: در راستای تدوین برنامه اجرایی جهش تولید در حوزه کشاورزی، توجه به تامین اعتبار و همچنین درآمدزایی از منابع داخلی در حوزه کشاورزی ضروری است.

او با اشاره به ابلاغ مصوبات سراسری مبنی بر حمایت از بخش‌های زیان دیده از کرونا با اختصاص تسهیلات خواستار تلاش برای جذب این حمایت ها و تزریق به بخش‌های تولیدی استان شد.

بهنامجو همچنین با تاکید بر تلاش برای برندسازی محصولات کشاورزی استان افزود: باید برنامه‌ریزی های لازم بر اساس کارشناسی‌های انجام گرفته در راستای برندسازی محصولات استان توسط مسوولان حوزه کشاورزی انجام شود.

وی بیان کرد: در راستای تدوین برنامه اجرایی جهش تولید در بخش کشاورزی کارشناسی‌های لازم در خصوص میزان تولید و اعتبار مورد نیاز در زراعت، باغداری ، شیلات ، آبیاری تحت فشار، کشت گلخانه، دامداری و زنبور داری انجام شود.

در این جلسه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان شاخص‌های تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی را تشریح کرد.

برچسب‌ها جهش تولید استانداری اردبیل اکبر بهنام جو 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید استانداری اردبیل اکبر بهنام جو جهش تولید استانداری اردبیل اکبر بهنام جو حوزه کشاورزی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در این همایش ضمن تقدیر از زحمات فعالان زنجیره تولید نان از مرحله داشت تا سر سفره مردم در استان، اظهارکرد : با اقداماتی از جمله اجرای الگوی کشت، اجرای کشت قراردادی و جهش تولید در دیمزارها، افزایش قابل توجه تولید گندم در برای سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نسبت به سال زراعی گذشته در سطح کشور و استان اتفاق افتاد و آذربایجان غربی به رتبه 5 کشوری در تولید گندم ارتقا یافت.

شهبازی تصریح کرد: شرایط محیط زیستی ثابتی برای تولید گندم ضرورت دارد که در بسیاری از کشورها وجود دارد و به رشد بالاتر تولید سالانه منجر می‌شود که بر اساس آمار فائو کشور چین بالاترین رکورد تولید گندم جهان را دارد و ایران نیز در رده 17 جهان با تولید بیش از 10 میلیون تن گندم قرار گرفته است.

 سطح زیر کشت گندم دیم در سال زراعی جاری 303 هزار هکتار و گندم آبی 105 هزار هکتار است و در حال حاضرمزارع از وضعیت سبز مطلوبی برخوردارند.

وی تاکید کرد: برای دست یابی به گندم با کیفیت باید برنامه ریزی جامعی برای کنترل آفت سن غلات در طول سال داشت و در این راستا ترویج و ترغیب زارعان در امر مبارزه با سن گندم الزامی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بر لزوم افزایش عملکرد تولید در واحد سطح و راندمان تولید و توجه ویژه به انبارداری این محصول در سیلوها، افزایش ضریب نفوذ دانش در بین زارعین و افزایش ضریب مکانیزاسیون در مزارع غلات تاکید کرد.

وی افزود : اجرای روش های به زراعی با محوریت مدیریت مصرف آب در مزرعه واصلاح الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با ایجاد پایگاه های نو آوری دیم برای افزایش راندمان تولید و ترویج ارقام جدید گندم وجو برای افزایش تولید در دیمزارهای استان در جهت تحقق شعارسال با مشارکت بهره برداران در سال زراعی جاری در دستور کار قرار دارد.

برپایی نمایشگاهی از فرآورده های نان و گندم و سیاه چادر عشایری و پخت نان تازه توسط بانوان عشایری و تجلیل از زحمات فعالان زنجیره تولید نان از برنامه های جانبی این همایش بود.

شورای انقلاب فرهنگی ۱۱ مناسبت جدید را برای درج در تقویم رسمی کشور تصویب کرده که ۷ مناسبت از جمله "روز ملی گندم و نان" در ضمیمه تقویم رسمی کشور بنا بر جشن‌ها و آئین‌های شکرگزاری محصولات کشاورزی با هدف توسعه نشاط اجتماعی و احیای فرهنگ روستا است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • مقاومت در برابر عوامل بازدارنده از کمال،لازمه انتخاب راه صحیح است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم