Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@05:54:35 GMT

راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۷۷۵۷

راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در جهرم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحمانیان در جلسه ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا گفت: یکی از مهمترین راهکارهای ما در مقابله با کرونا، ایجاد یک سیستم پویا و فعال برای بیماریابی در معاونت بهداشتی است.

وی ادامه داد: بسیاری از مبتلایانی که شناسایی می‌شوند در مراحل اولیه بیماری قرار دارند به همین خاطر حال عمومی همه بیماران کرونایی در جهرم مساعد است و آن‌های که نیازی به بستری شدن نداشتند، دوران بهبودی را در قرنطینه خانگی سپری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانیان با بیان اینکه هر چه تعداد بیمارانی که شناسایی می‌کنیم بیشتر باشد، قطع زنجیره انتقال آسان‌تر می‌شود، گفت: تفاوت تعداد مبتلایان در شهرهای مختلف علاوه بر رعایت نکات بهداشتی توسط مردم، بستگی زیادی به فعال بودن فرآیند بیماریابی نیز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ادامه داد: بدین معنی که پایین‌تر بودن آمار مبتلایان در یک منطقه خاص الزاماً به معنای بهتر بودن شرایط شیوع بیماری در آن منطقه نیست و حتی می‌توان گفت آمار بیشتر مبتلایان با شرایط عمومی خوب در یک منطقه، نشان دهنده کنترل بیشتر بر وضعیت شیوع بیماری است.

وی افزود: بر اساس همین سیاست، تلاش کردیم با رایزنی‌های مختلف، امکان ایجاد آزمایشگاه تشخیص کرونا را در جهرم فراهم کنیم که امیدواریم با شروع به کار این آزمایشگاه از هفته آینده تست نمونه‌های کرونا در جهرم انجام شود.

رحمانیان بیان کرد: برای قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس، حفظ رعایت فاصله در هایپر مارکت ها، نانوایی‌ها، میوه فروشی‌ها و پمپ بنزین لازم و ضروری است و این مهم از نکاتی است که بیش از پیش باید بر آن توجه و نظارت شود و همه فروشگاه‌ها ملزم هستند هنگام ارائه خدمات به مشتری، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رحیم رئوفی متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز با اشاره به ترخیص بیماران بهبود یافته کرونا ویروس از بیمارستان گفت: ترخیص بیماران بر اساس مجوز کمیته ترخیص بیمارستان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از بهبودی بیمار و پایان درمان در بیمارستان، منزل بیمار توسط کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها معاونت بهداشتی دانشگاه رصد و ارزیابی‌های لازم انجام می‌شود و اگر شرایط قرنطینه در منزل برای بیماران توسط کارشناسان بهداشت محیط تأیید شد آن موقع ترخیص بیمار از بیمارستان صورت می‌گیرد.

فوکال پوینت بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: ارتباط ما با بیمار روزانه و به صورت مستمر در خانه ادامه دارد و تمام علائم بالینی بیمار تحت پایش قرار می‌گیرد.

رئوفی با اشاره به همکاری بسیار خوب بیماران قرنطینه شده در خانه و خانواده آنان با کارشناسان مبارزه بیماری‌ها معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم، گفت: حساسیت بیماران نسبت به سلامت خود و دیگران باعث شده که تبعیت کامل از دستورات و توصیه‌های لازم بهداشتی و درمانی داشته باشند و می‌توان با اطمینان گفت هیچیک از بیماران پس از قرنطینه شدن ویروس را به فرد دیگر انتقال نداده‌اند.

متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به ضریب انتقال بیماری کرونا از فرد به فرد دیگر گفت: ضریب انتقال بیماری به این معناست که فرد بیمار، بیماری خود را به چند نفر دیگر می‌تواند انتقال دهد و کاهش این مهم، بستگی به بیماری‌یابی فعال در شهرستان دارد.

به گفته وی هر چه بیماری یابی فعالانه انجام شود ضریب انتقال کاهش می‌یابد و این مهم در شهرستان جهرم روند خوبی داشته است که در قطع زنجیره انتقال بیماری نقش اساسی را ایفا می‌کند.

رئوفی عنوان کرد: از دیگر نگرانی‌های ما که شیوع انتقال را بیشتر می‌کند تجمعات و عدم رعایت فاصله در برخی از مکان‌ها است.

کد خبر 4891605

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد رحمانیان دانشگاه علوم پزشکی جهرم جهرم ویروس کرونا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی سیلاب شهرکرد طرح غربالگری گرگان روز طبیعت بارش باران سال جهش تولید ضدعفونی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ترخیص بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم

باران برزه کار در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: مجموع بیماران تالاسمی استان با استعلام از مراکز درمانی ۴۶ نفر است.

وی با بیان اینکه شاهد افزایش آمار بیماران تالاسمی هستیم، عنوان کرد: با احتساب آمارهای تازه تشخیص، تعداد بیماران تالاسمی ما به ۶۶ نفر رسید.

برزه کار تصریح کرد: به تفکیک شهرستانی، ۲۳ بیمار هموفیلی در بویراحمد ،۶ نفر در گچساران و ۱۶ نفر در دهدشت داریم.

برزه کار با اشاره به آمارهای بیماران هموفیلی برخی از مناطق، اظهار کرد: ۸ بیمار هموفیلی زیر ۱۸ سال در یاسوج و ۳ بیمار زیر ۱۸ سال نیز در گچساران در لیست استعلام‌ها ثبت شده است.

مدیر دفتر کانون هموفیلی کهگیلویه و بویراحمد به چالش‌های پیش روی فعالیت‌ها، عنوان کرد: ۱۸ بیمار فاکتور ۸ و ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان شناسایی شده که باید در بحث تأمین دارویی و حمایتی اقدامات مطلوب‌تری شکل بگیرد.

وی از هدفگذاری های آموزشی در این راستا خبر داد و بیان کرد: طی ۶ ماه آینده در کنار فعالیت‌های روتین، برگزاری کلاس آموزشی برای مراکز اورژانس با هدف آشنایی بهتر با بیماران هموفیلی، برگزاری اردو و توزیع پک های حمایتی را خواهیم داشت.

کد خبر 6087476

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • راه اندازی دستگاه پیشرفته پلاکت خون در پایگاه انتقال خون خوی