Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:19:57 GMT

کاهش تولید ایرباس به نصف در اثر شیوع ویروس کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۸۰۰۳

کاهش تولید ایرباس به نصف در اثر شیوع ویروس کرونا در جهان

در پی رکود ناشی از بحران ویروس کرونا، شرکت ایرباس به دنبال کاهش شدید تولید سری هواپیماهای A۳۲۰ پرفروش خود است. ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، منابع آگاه اعلام کردند که در پی رکود ناشی از بحران ویروس کرونا، شرکت ایرباس به دنبال کاهش شدید تولید سری هواپیماهای A320 پرفروش خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این منابع، این غول هواپیماسازی اروپا در حال بررسی سناریوهایی از جمله کاهش نیمی از تولید ماهانه 60 فروند جت خانواده A320 به مدت سه تا شش ماه است.

این در حالی است که درپی کاهش پروازها بر اثر شیوع کرونا خطوط هواپیمایی در سراسر جهان تمام تلاش خود را برای صرفه جویی در هزینه های خود انجام می دهند.

یک منبع نیز گفت: ایرباس از تامین کنندگان قطعات A320 خواسته است تا تحویل قطعات ارسالی به کارخانه های خود را به میزان 40 درصد متناسب با تولید 36 جت در ماه کاهش دهند.

بر اساس این گزارش شرکت ایرباس پس از توقف فعالیت در چندین کارخانه خود در تامین قطعات خود برای بازگرداندن میزان تولید به سطح قبلی دچارمشکلی جدی شده است.

ایرباس در ماه گذشته میلادی تحویل هواپیماهای خود را در سال جاری به حالت تعلیق درآورده بود. این شرکت در حالی با بحران ویروس کرونا مواجه شد که برای افزایش تولید هواپیماهای خانواده A320 به 63 فروند در ماه در سال 2021 و افزودن یک یا دو هواپیمای دیگر در هر ماه در سالهای 2022 و 2023 برنامه ریزی کرده بود.
انتهای پیام/

R1012122/P/S7,81,85/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این بالگرد علاوه برآنکه با سرعت ۴۰۰ کیلومتر برساعت و ۵۰ درصد سریع تر از نمونه های فعلی پرواز می کند، ۲۵ درصد سوخت کمتری مصرف می کند.

شرکت ایرباس هلی کوپترز در سال ۲۰۱۳ میلادی با ابزار آزمایشی X۳ رکورد سرعت بالگرد را شکست، به طوریکه سرعت آن به ۴۷۲کیلومتر برساعت رسید. اکنون شرکت با هلی کوپتر جدید خود قصد دارد همان فناوری را در پروژه تحقیقاتی اروپاییClean Sky ۲ برای بازار تجاری به کار گیرد و همزمان آن را به وسیله پروازی کارآمدتر و حافظ محیط زیست تبدیل کند.

هرچند هلی کوپتر جدید که ریسر(Racer) نام دارد، ظاهری مشابه نمونه های معمول در بازار دارد اما برای پرواز با سرعت بالا طراحی شده است. آئرودینامیک این هلی کوپتر برای سرعت های زیرسرعت صوت بهینه شده و از سوی دیگر سیستم پیش رانش ۲ موتور دارد که روی جعبه های بال ها تعبیه شده اند تا هنگام پرواز با سرعت ۵۰ درصد سریعتر از هلی کوپتر های معمول نیروی لیفت را فراهم کنند.

دلیل این امر آن است که هلی کوپترها در سرعت بالا با مشکلات زیادی روبرو می شوند زیرا هنگامیکه پروانه های هلی کوپتر می چرخند، یک طرف به سمت جلو و سمت دیگر به طرف عقب حرکت می کند. در سرعت پایین چنین امری تاثیر زیادی ندارد اما در سرعت بالا چنین تمایز ممکن است عملکرد ابزار را در هم بریزد.

برای اجتناب از چنین امری هلی کوپتر ریسر هنگامیکه به سرعت بالا می رسد، اتکا به پروانه ها را ۱۵ درصد کاهش می دهد و کنترل را به موتورهای به جلو پیش راننده و جعبه های روی بال ها واگذار می کند. علاوه بر آن ۲ موتور Aneto-۱X توسعه یافته اند که بخشی از سیستم جدید هیبریدی-برقی- حافظ محیط زیست هستند. با کمک این بحش یکی از موتورها در وضعیت کروز می تواند خاموش شود. این به معنای انتشار دی اکسید کربن کمتر و کاهش ۲۵ درصدی مصرف سوخت به ازای هر مایل است.

به گفته ایرباس هلی کوپتررز نخستین پرواز نمونه اولیه ریسر ۳۰ دقیقه طول کشید.

کد خبر 6088918 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا