Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در جریان ارائه گزارشی پیرامون تحولات از زمان اعلام درخواستش از 23 مارس درباره برقراری آتش­ بس در کشورهای درگیر جنگ گفت: فرصتی برای برقراری صلح وجود دارد و نیاز به صلح مبرم است اما ما با تحقق آن فاصله داریم. ویروس کووید 19 به همه مناطق درگیری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس سرعت انتقال خود را از مرزها، نابودی کشورها و دگرگون کردن سبک زندگی مردم نشان داد. وضعیت اسف­بار هنوز رخ نداده است.

وی ادامه داد، تعداد زیادی از کشورهای درگیر به ویژه کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، کلمبیا، میانمار، سودان جنوبی، سودان، سوریه، اوکراین و یمن موافقت خود را با توقف درگیری­ها اعلام کردند. اما متأسفانه به این مساله عمل نکردند و همچنان درگیری­‌های شدید وجود دارند.

گوترش از حمایت حدود 70 کشور جهان، سازمان­‌های مردم نهاد، نمایندگان جامعه مدنی و رهبران معنوی از جمله پاپ فرانسیس و طوماری با بیش از یک میلیون امضا از درخواست خود برای آتش‌­بس در کشورهای درگیر قدردانی کرد و گفت، با این وجود این مسأله به تلاش‌­های دیپلماتیک جدی­تری نیاز دارد.

از زمان شیوع ویروس کرونا شورای امنیت هیچ جلسه‌­ای تشکیل نداده و بیانیه­‌ای صادر نکرده است و تنها سازمان ملل در جلسه عمومی که روز پنجشنبه برگزار شد در نخستین اقدام تصویب کرد خواستار همکاری بین‌­المللی همه­ جانبه برای مقابله متحد با این ویروس شود.

310311

کد خبر 1372445

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۸۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان ها
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استانها
  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)