Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@05:16:01 GMT

خیرین نهاوندی ۸۵۰ میلیون ریال به بخش درمان کمک کردند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۰۵۸۵

خیرین نهاوندی ۸۵۰ میلیون ریال به بخش درمان کمک کردند

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: خیرین نهاوندی طی سه روز گذشته ۸۵۰ میلیون ریال به بخش درمان کمک کردند.

مومنعلی دارابی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: به منظور حمایت از کادر درمانی بیماران کرونایی در نهاوند طی سه روز گذشته از سوی خیرین سلامت این شهرستان ۸۵۰ میلیون ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به بخش درمان اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ادامه کمک‌های خیرین سلامت برای تهیه و خرید ملزومات حفاظتی، جمعی دیگر از خیرین شهرستان و گروه‌های جهادی با اهدای تعدادی از تجهیزات مورد نیاز کادر درمانی بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان و همچنین اهدای پول نقد در امر مقابله با کرونا مشارکت کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: در این رابطه از سوی دکتر قدرت‌الله سیف مدیر ورزشگاه آزادی تهران ۷۵۰ دست لباس ایزوله و جراحی، ۷۵۰ عدد ماسک معمولی و n۹۵ و ۴۰ عدد شیلد جمعا به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال به بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان این شهرستان اهدا شد.

وی افزود: همچنین از سوی جمعی از نهاوندیهای مقیم تهران تعدادی از تجهیزات حفاظتی شامل ۴۵۰ عدد ماسک سه لایه، ۳۰۰ عدد ماسک n۹۵ و یک طاقه پارچه ۱۰۰ متری یکبار مصرف جمعا به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به بیمارستان اهدا شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند از اقدام گروه‌های جهادی شهرستان در اهدای تجهیزات حفاظتی خبر داد و گفت: از سوی گروه جهادی مردم برای مردم ۵۰۰ عدد ماسک معمولی و n۹۵ و از سوی گروه جهادی سلامت‌کاران امام رضا(ع) شهرستان نیز ۳ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک رایگان جمعا به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال بین مردم توزیع شده است.

دارابی گفت: به منظور ضد عفونی کردن محیط داخلی بیمارستان و تجهیزات درمانی از سوی علی احسان ظفری مدیرعامل صنایع لبنی احسان سپیده نهاوند ۳۰۰ لیتر الکل ۷۰ درجه به مبلغ ۱۵ میلیون تومان در اختیار بیمارستان گذاشته شد.

وی گفت: همچنین از سوی دیگر خیرین سلامت نهاوند طی سه روز گذشته مجموعا ۱۱۷ میلیون ریال وجه نقد به حساب مجمع خیرین سلامت این شهرستان واریز شده که صرف خرید تجهیزات حفاظت فردی بخش کرونا بیمارستان خواهد شد.

وی افزود: با اهدا کمک‌های یاد شده از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این شهرستان حدود ۳ میلیارد ریال پول نقد و یا تجهیزات حفاظتی از سوی خیرین و نیکوکاران در اختیار بیمارستان آیت‌الله علیمرادیان قرار گرفته است.

دارابی در پایان با تقدیر از تمام خیرینی که در روزهای سخت به فکر همنوعان خود بوده و به یاری بیماران نیازمند و کادر درمانی شتافته اند از عموم مردم خواست که با ماندن در خانه سهم قابل توجهی در کنترل ویروس کرونا داشته باشند تا زحمات پزشکان، پرستاران و خیرین به هدر نرود و در آینده نزدیک شاهد شکست کرونا در سطح کشور باشیم.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان بیمارستان سلامت بهداشت میلیون ریال خیرین سلامت عدد ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسؤول مجمع خیرین سلامت قوچان گفت: بر اساس برآورد‌های انجام‌شده تا اسفند سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان ساخته شود و اگر این اعتبار امروز تأمین شود حدود چهار سال دیگر طرح بهره‌برداری می شود.
سعود دوغایی مقدم افزود:مجمع خیرین سلامت قوچان تا سال گذشته به‌عنوان زیرمجموعه مجمع خیرین سلامت کشور مشغول به فعالیت بود، اما در حال حاضر به‌عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد کشور و به‌صورت مستقل در این شهرستان ثبت شده است و فعالیت دارد.
وی مهم‌ترین هدف مجمع خیرین سلامت را ایجاد مشارکت مردم در ساخت پروژه‌های درمانی و بهداشتی در این شهرستان دانست وافزود: فعالیت‌های انجام‌شده مجمع خیرین تاکنون موجب شده است تا بیمارستان موسی بن جعفر علیه‌السلام قوچان ارتقای درجه پیدا کند و حتی امروز بودجه آن با افزایش درآمد‌ها از طریق تخت روز، به ١٢ میلیارد تومان برسد.
مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با یادآوری این موضوع که ساخت بیمارستان یکی از نیاز‌های مهم در این شهرستان طی سالیان گذشته بوده است و حتی طی بازه‌ای درخواست بیمارستان ٢۶٠ تختخوابی ارئه و مصوبه‌ای به‌صورت غیررسمی داشت نیز افزود: سال گذشته پیگیری و اخذ مصوبه بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی برای قوچان طی نامه‌ای از وزارت بهداشت مطرح که این مسئله با پیگیری‌های صورت گرفته و اهدای زمین توسط خیر وارد فاز اجرایی و عملیاتی شد.
دوغایی مقدم بابیان اینکه مجوز ماده ٢٠ برای ساخت این بیمارستان اخذشده، اما هنوز ماده ٢٣ و دریافت بودجه دولتی برای آن گرفته نشده است، گفت: ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ١٠ سال طول می‌کشد که سه سال اول به برنامه ساخت، اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی اختصاص پیدا می‌کند و پس از عملیات خاک‌برداری و فونداسیون، پروژه وارد مرحله اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خیر برای این بیمارستان یک زمین پنج هکتاری اهدا کرد و دو هکتار نیز برای مسیر رفت‌وآمد و اتصال به جاده آسیایی در نظر گرفته‌شده است، گفت: این بیمارستان در شش طبقه با زیربنای بیش از ٢۵ هزار مترمربع ساخته خواهد شد که تنها عملیات خاک‌برداری آن با برداشت حدود شش هزار و ۵٠٠ کامیون خاک، حدود سه ماه طول می‌کشد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند