Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر مذهبی بنی براک عملا قرنطینه شده است. بی‌توجهی یهودیان حریدی و ارتدکس به افزایش شمار مبتلایان به کرونا منجر شده است. میزان ابتلا به بیماری کرونا در شهرها و محلات مذهبی هشت برابر دیگر نقاط است.

به گزارش ایسنا، شهر مذهبی بنی براک و محلات مسکونی یهودیان ارتدکس به کانون‌های شیوع اپیدمی کرونا تبدیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس با کمک ارتش عملا راه‌های ورودی و خروجی شهر بنی براک را مسدود کرده است.

با وجود این اقدامات، بی‌اعتنایی یهودیان محافظه‌کار به توصیه‌ها و مقررات دولت اسرائیل به افزایش شتابان موارد ابتلا به بیماری کرونا در محلات به‌شدت مذهبی اسرائیل منجر شده است.

سایت "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان گزارشی از شیوع مهارگسسته بیماری کرونا در محلات مسکونی یهودیان ارتدکس در اراضی اشغالی حکایت دارد.

شهر بنی براک، با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، مهم‌ترین شهر مذهبی در اراضی اشغالی به شمار می‌آید. این شهر که در استان تل‌آویو واقع است محل سکونت یهودیان ارتدکس است. ظرف روزهای گذشته، پلیس با خودروهای خود در خیابان‌های این شهر گشت‌زنی کرده است.

به گزارش دویچه‌وله، ماموران با استفاده از بلندگو از اهالی درخواست کرده‌اند در خانه‌های خود بمانند و تنها با هدف خرید یا مراجعه به پزشک خانه‌های خود را ترک کنند.

بی‌توجهی مردم به مقررات باعث شده که پلیس با کمک ارتش شهر را مسدود کند و ده‌ها پست نگهبانی در نقاط مختلف این شهر ایجاد کند.

مقاومت نیروهای مذهبی

اهالی مناطق به‌شدت مذهبی اسرائیل توصیه‌ها و مقررات وضع شده از سوی دولت را نمی‌پذیرند و همچنان در مراسم و کلاس‌های مدارس دینی شرکت می‌کنند.

برای یهودیان متعصب، سخن خاخام‌ها مهم‌تر از قوانین دولتی است. جوانان بنی براک حتی نیروهای پلیس را "نازی" خطاب می‌کنند. کار به جایی رسیده است که بنا بر ارزیابی کارشناسان این احتمال وجود دارد که ۴۰ درصد از مردم شهر بنی براک به بیماری کرونا مبتلا شده باشند.

به‌ویژه  وضعیت شهروندان سالمند این شهر باعث نگرانی مسئولان شده است. دولت تلاش دارد تا ۴۵۰۰ نفر از شهروندان مسن‌تر از ۸۰ سال را از بنی براک خارج کرده و در هتل‌ها اسکان دهد.

نفتالی بنت، وزیر جنگ اسرائیل از شیوع بیماری کرونا در بنی براک سخن گفته و مقاومت سالمندان را چالشی برای دولت دانسته است. او گفته است: «خطر جانی سالمندان این شهر را تهدید می‌کند. از این رو، ارتش پا به میدان نهاده است. وظیفه آنان خارج کردن افراد سالخورده از این منطقه است.»

جدی نگرفتن خطر کرونا

شهروندان مذهبی و ارتدکس مدت‌ها خطر شیوع این بیماری را جدی نگرفتند. بر خلاف توصیه دولت در کنیسه‌ها گرد هم آمدند و کلاس‌های دینی خود را برگزار کردند.

هشدارهای پلیس و مقامات دولتی نیز به گوش خیلی از آن‌ها نرسیده بود. نزد یهودیان ارتدکس استفاده از تلفن‌های همراه، اینترنت و رادیو و تلویزیون حرام و قدغن است.

بن حیم، کارشناس مسائل دینی در کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل گفته است که نیروهای متعصب اکنون می‌توانند دریابند که تورات آن‌ها را در برابر ویروس حفاظت نمی‌کند.

گفته می‌شود که شتاب شیوع به بیماری کرونا در مناطق مذهبی هشت برابر بیش از دیگر نقاط است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان بیماری کرونا بیماری کرونا یهودیان ارتدکس بنی براک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی مذهبی ماست

غالب بانوان عفاف و حجاب را رعایت می‌کنند و خود را متعهد می‌دانند عده اندکی هستند که رعایت نمی‌کنند که عده قابل توجهی از آنها با اندک تذکری رعایت می‌کنند باز در میان آنها انگشت شمار هستند که مقاومت می‌کنند در برابر قانون.

فراجا در چارچوب‌های قانونی خود را موظف به رعایت قوانین می‌دادند به فراجا گفته شده که بین کسی که اغفال و اهمال دارد با کسی که مقاومت می‌کند فرق بگذارند اساس این است که با تذکر اصلاح شوند.

اجرای این طرح جزو وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قضایی است این کار به عنوان ضابط قوه است و اگر مشکلی باشد باید به قوه قضاییه ارجاع شود.

لایحه عفاف و حجاب هنوز به تصویب نهایی و ابلاغ نرسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • هیئت مصری برای مذاکره درباره اسرا به اراضی اشغالی می‌رود
  • صد‌ها صهیونیست به مسجدالاقصی یورش بردند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • اشغالگران به مناسبت عید یهودیان حرم ابراهیمی را بستند
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • وزیر کشور: عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی مذهبی ماست
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • نخستین بنای مذهبی ایرانیان + فیلم