Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: صدور مجوز تردد و ورود دام عشایر غیربومی به استان، مستلزم دارا بودن پروانه چرا در مراتع استان سمنان است.

حبیب‌الله خجسته پور در جلسه بررسی وضعیت کوچ عشایر در سطح استان با اشاره به اینکه گزارش تلاش برای ورود دام عشایر از برخی استان‌های همجوار به این استان اظهار کرد: صدور مجوز تردد و ورود برای عشایری که قصد دارند تا دام‌های خود را به استان سمنان منتقل کنند، مستلزم دارا بودن پروانه چرا در داخل استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در سطح استان سمنان در حال حاضر توانستیم در مرحله مدیریت بیماری کرونا موفق عمل کنیم، ادامه داد: ما امروز در استان در مرحله مدیریت بیماری کرونا موفق عمل کردیم و نیاز است تا برای ریشه کَنی کامل این بیماری، پس از مدیریت، به مرحله مهار و کنترل این بیماری در استان دست یافته و در این دو مرحله نیز موفق عمل کنیم که این‌ مهم مستلزم تلاش بیشتر خواهد بود.

خجسته پور ادامه داد:عشایر ما از عمده تولید کنندگان کشور هستند که مایحتاج مردم را تولید کرده و همچنین از سوی دیگر سلامت دام نیز ارتباط مستقیم با سلامت انسان دارد و این مهم به نوعی مرتبط با بحث مدیریت شیوع کرونا نیز هست، لذا ‌توجه به مسائل ورود و خروج دام و نظارت بر این امر به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: صدور مجوز تردد دام عشایر در داخل استان طی دو ماه آینده که فصل جابجایی بین ییلاق و قشلاق است، باید با هماهنگی منابع طبیعی و آبخیزداری استان صورت بگیرد.

خجسته پور گفت: گندزدایی آبشخورهای مشترک، توسط اداره کل امور عشایر و محیط زیست استان در دستور کار قرار دارد تا سلامت وحوش و دام‌ها بیش از پیش تامین شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه تمام تلاش خود را در جهت تقویت و جهش تولید و همچنین حفظ سلامت مردم به کار گرفته ایم، افزود: در مسیر فیروزکوه و مراتع این منطقه، نیروی انتظامی در کنار منابع طبیعی برای مدیریت بحث چرا دام حضور داشته و تدابیر لازم اندیشیده شود.

همچنین ایرج رئیسیان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان در این جلسه از بازگرداندن عشایر کوچ کرده به این استان خبر داد و گفت: با توجه به وضعیت جوی مطلوب چند روز اخیر ،شاهد جابجایی دام از استان‌های همجوار به استان بودیم که اقدامات بسیار خوبی نیز با ردیابی کوچ‌های غیرمجاز، صورت ‌گرفت.

وی تصریح کرد: دام‌های غیرمجاز ورودی به استان با ردیابی و پیگیری‌های انجام شده توسط نیروی انتظامی به استان های مبداء بازگردانده شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان ادامه داد: تیم های نیروی انتظامی در ورودی های استان برای جلوگیری از ورود غیرمجاز دام عشایر به استان، مستقر شدند.

وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز به تمهیدات لازم ‌و مراقبت‌های ویژه، نیاز است ضدعفونی آبشخورهای مشترک دام‌های عشایر و وحوش، انجام شود.

رئیسیان یادآوری کرد: با توجه به نزدیکی به فصل کوچ عشایر در استان، گندزدایی مسیر کوچ دام باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کوچ عشایر کروناویروس معاون سیاسی استاندار سمنان سمنان استاندار سمنان استان سمنان دام عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد مغان
  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟