Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:17:18 GMT

استمرار وضعیت قرنطینه = عمق رکود بیشتر در اقتصاد کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۰۹۵۴

استمرار وضعیت قرنطینه = عمق رکود بیشتر در اقتصاد کشور

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت رکودی که به تدریج در اقتصاد کشور در حال شکل گرفتن است، به شدت نگران کننده می باشد و هر چه وضعیت قرنطینه استمرار پیدا کند، عمق رکود بیشتر می شود.

دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" امروز شنبه ۱۶ فروردین ماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا، شکل و مدل برنامه اشتغال امسال تحت تاثیر قرار گرفته است و برنامه های متداول شاید نتواند کار ما را در مسیر رسیدن به شاخص های برنامه ششم امکانپذیر کند لذا پیشنهاد این است چند اقدام در دستور کار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وضعیت رکودی که به تدریج در اقتصاد کشور دارد شکل می گیرد، به شدت نگران کننده است و هر چه وضعیت قرنطینه استمرار پیدا کند، عمق رکود بیشتر می شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: باید در سطح ملی و استانی اقدام شود که چگونه می توانیم از آثار منفی ناشی از رکود اقتصاد جلوگیری کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نخستین مسئله، بیکاری است، گفت: باید اولویت ما حفظ وضعیت موجود باشد. علاوه بر آن پیگیری اشتغال جدید و برنامه های متعارف را داشته و باید برنامه ریزی مشخص برای حفظ اشتغال موجود صورت بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: نزدیک به ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه های ناشی از عدم فعالیت(ماهیانه) حوزه گردشگری استان کرمان است که ادامه وضعیت کنونی بخشی از اشتغال را دارد دچار مشکل می کند و در حوزه کشاورزی و اصناف نیز مشکلاتی از این دست وجود دارد.

پورابراهیمی با بیان اینکه درخواست داریم ذیل جلسه شورای برنامه ریزی ستاد اقتصادی کرونا تشکیل شود، افزود: نگرانی ما در حوزه اقتصادی این است که اگر بخش اقتصادی همزمان با بحث بهداشتی جلو نرود، پیامدهای ناشی از رکود به سرعت تحقق پیدا کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: حدود ۶۵ درصد از کسب و کارهای اقتصادی در پی شیوع کرونا کاهش فعالیت دارند، پنج درصد افزایش فعالیت (مانند تولید دارو و ...) و ۳۰ درصد بدون تاثیر هستند.

دکتر"محمدجواد فدائی" استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: پایه برنامه ریزی این است که آمار درست و دقیق داشته باشیم و آماری که به مردم اعلام می کنیم باید واقعی و درست باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی کروناویروس پورابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان در بازگشت از این سفر در بندرعباس افزود: در بازدید از نمایشگاه شیشه ، لاستیک و پلاستیک در کشورچین برخی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان دستگاههای موردنیاز خط تولید را خریداری کنند.

خلیل قاسمی افزود: آشنایی بیشتر با آخرین دستاوردهای روز دنیا به ویژه در صنعت شیشه و ایجاد طرحهای پایین دستی از دیگر اهداف بود.

وی گفت: به منظور جذب سرمایه گذار دو همایش فرصت های سرمایه گذاری برای شهر شیشه در هرمزگان برگزار شد که نیاز است، صنایع پایین دست این صنعت بزرگ در استان راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: گشت نظارتی ویژه ماه رمضان و نوروز در هرمزگان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان نیز در بندرعباس با اشاره به دستاوردهای این سفر گفت: بازارهای صادراتی و خدمات فنی و مهندسی در بازدید از توانمندی ها و نمایشگاههای کشور چین شناسایی شد.

عادل شهرزاد افزود: در نمایشگاه پلاستیک و لاستیک ، تولید کنندگان هرمزگانی با فرآیند به روز بسته بندی به خصوص بسته بندی محصولات کشاورزی آشنا شدند.

وی گفت: در بازدید از بندر شانگهای چین فرآیند ترخیص ، تخلیه وبارگیری کالا مورد بررسی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: با توجه به اهمیت اقتصاد دریامحور ، اصلاح فرآیند بندری در استان برای رونق بیشتر صادرات غیرنفتی بسیار مهم است.

هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان پنجم اردیبهشت به کشور چین سفر کرد.

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین