Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم خورسندی عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تمامی فعالان رسانه ای  بیمه شده سازمان تامین اجتماعی که طی این مدت دچار چالش برای کسب در آمد شده اند، می توانند با ثبت نام در سایت سازمان تامین اجتماعی و ارائه کد بیمه کارگاهی از مزایای سه ماه ( اسفند ، فروردین و اردیبهشت)  بیمه بیکاری بهره مند شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  یاد آور شد: کسب و کار خبرنگاران نیز همچون مشاغل دیگر بدلیل  شیوع ویروس کرونا  دچار آسیب شده و دولت نیز در کنار مشاغل دیگر و بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از این قشر  حمایت می کند.

وی  در ادامه با  ابراز امیدواری برای مهار و ریشه کنی بیماری کرونا  تصریح کرد: با توجه به شیوع این بیماری و حساسیت موضوع،  فعالیت بسیاری از رسانه ها محدود شده و بسته به شرایطی که بتوانند ، کار می کنند ؛ ضمن انکه عید نوروز نیز فرصتی برای خود قرنطینگی این فعالان رسانه  و سایر مشاغل بود تا این بیماری تا حدی فروکش کند.

خورسندی ادامه داد: فروکش کردن این بیماری در شرایط کنونی به معنای  قطع کامل زنجیره انتقال ویروس کرونا نیست؛  و از این رو، باید مدیران رسانه ها ، بویژه رسانه های مکتوب همچنان شرایط قبلی را ادامه دهند و با احتیاط و دور کاری و نوبتی کردن  نیروهای خود برای حفظ سلامتی آنها و جلوگیری از شیوع دوباره این  بیماری کمک کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا چاپخانه ها تا  پایان هفته جاری تعطیل است، تصریح کرد:  شیوع دوباره کرونا در استان دغدغه همه ماست و  قطع کامل زنجیره انتقال ویروس کرونا نیاز به عزم همگانی دارد . ؛ از این رو باید برای غلبه بر این ویروس کمک کنیم.

وی خاطر نشان کرد:  اصحاب رسانه نیز باید  برای کمک به جامعه ابتدا از خود و نیروهای شان مراقبت کامل را انجام دهند .

مدیرعامل خانه مطبوعات گیلان همچنین  با قدردانی از رسانه ها جهت فعالیت  و اطلاع رسانی برای کمک به آگاهی جامعه و بهبود وضعیت  بر لزوم انتشار اخبار صحیح و دقیق توسط رسانه ها تاکید و اظهار کرد: یکی از عوامل ابتلاء به این بیماری کاهش سیستم ایمنی بدن که استرس از مولفه های این امر می باشد،  ؛ بنابراین ، خبرنگاران باید در جامعه امید آفرینی کنند و از انتشار مطالب کذب و بدون منبع بپرهیزند.

گیلان دارای ۲۱۴نشریه  مکتوب ، ۱۰روزنامه ، ۵۶ هفته نامه ، ۲۲ دو هفته نامه ، ۵۰ ماهنامه ، هشت دو ماهنامه ، ۴۷ فصلنامه ، ۱۹ دو فصلنامه  و دو سالنامه ، ۱۹ رسانه دولتی ، ۱۴ خبرگزاری ، ۱۶۰ پایگاه خبری ، ۱۹ نشریه الکترونیک غیر برخط می باشد .

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا الکترونیک بیکاری سازمان تامین اجتماعی کسب و کار مطبوعات بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۴۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست