Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کریم خورسندی  مدیرعامل خانه مطبوعات گیلان داشت: تمامی فعالان رسانه‌ای بیمه شده سازمان تامین اجتماعی که طی این مدت دچار چالش برای کسب در آمد شده اند، می‌توانند با ثبت نام در سایت سازمان تامین اجتماعی و ارائه کد بیمه کارگاهی از مزایای سه ماه (اسفند، فروردین و اردیبهشت) بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او یاد آور شد: کسب و کار خبرنگاران نیز همچون مشاغل دیگر بدلیل شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده و دولت نیز در کنار مشاغل دیگر و بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از این قشر حمایت می‌کند.

او در ادامه با ابراز امیدواری برای مهار و ریشه کنی بیماری کرونا تصریح کرد: با توجه به شیوع این بیماری و حساسیت موضوع، فعالیت بسیاری از رسانه‌ها محدود شده و بسته به شرایطی که بتوانند، کار می‌کنند؛ ضمن انکه عید نوروز نیز فرصتی برای خود قرنطینگی این فعالان رسانه و سایر مشاغل بود تا این بیماری تا حدی فروکش کند.

خورسندی ادامه داد: فروکش کردن این بیماری در شرایط کنونی به معنای قطع کامل زنجیره انتقال ویروس کرونا نیست؛ و از این رو، باید مدیران رسانه‌ها، بویژه رسانه‌های مکتوب همچنان شرایط قبلی را ادامه دهند و با احتیاط و دور کاری و نوبتی کردن نیرو‌های خود برای حفظ سلامتی آن‌ها و جلوگیری از شیوع دوباره این بیماری کمک کنند.

او با بیان اینکه بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا چاپخانه‌ها تا پایان هفته جاری تعطیل است، تصریح کرد: شیوع دوباره کرونا در استان دغدغه همه ماست و قطع کامل زنجیره انتقال ویروس کرونا نیاز به عزم همگانی دارد. از این رو باید برای غلبه بر این ویروس کمک کنیم.

او خاطر نشان کرد: اصحاب رسانه نیز باید برای کمک به جامعه ابتدا از خود و نیرو‌های شان مراقبت کامل را انجام دهند.

مدیرعامل خانه مطبوعات گیلان همچنین با قدردانی از رسانه‌ها جهت فعالیت و اطلاع رسانی برای کمک به آگاهی جامعه و بهبود وضعیت بر لزوم انتشار اخبار صحیح و دقیق توسط رسانه‌ها تاکید و اظهار کرد: یکی از عوامل ابتلاء به این بیماری کاهش سیستم ایمنی بدن که استرس از مولفه‌های این امر می‌باشد، بنابراین، خبرنگاران باید در جامعه امید آفرینی کنند و از انتشار مطالب کذب و بدون منبع بپرهیزند.

گیلان دارای ۲۱۴نشریه مکتوب، ۱۰روزنامه، ۵۶ هفته نامه، ۲۲ دو هفته نامه، ۵۰ ماهنامه، هشت دو ماهنامه، ۴۷ فصلنامه، ۱۹ دو فصلنامه و دو سالنامه، ۱۹ رسانه دولتی، ۱۴ خبرگزاری، ۱۶۰ پایگاه خبری، ۱۹ نشریه الکترونیک غیر برخط می‌باشد.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مطبوعات استانی ویروس کرونا کرونا ویروس رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا