Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@07:34:21 GMT

شهرداری تهران نیازمند نگاه حمایتی دولت است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۶۰۲۸

شهرداری تهران نیازمند نگاه حمایتی دولت است

به گزارش روز شنبه روابط عمومی شورای شهر تهران، «علی اعطا» با حضور در برنامه تلویزیونی دو نیمه ماه اظهار داشت: انتظار امروز ما از دولت این‌است که از مبلغ پیش بینی شده در صندوق توسعه ملی ٢٠ درصد از طریق پرداخت مستقیم و ٨٠ درصد از طریق تسهیلات ارزان قیمت در اختیار قرار گیرد که شهرداری هم از این مبلغ سهمی دارد که باید به آن اختصاص داده شود زیرا شهرداری تهران ویترین شهرداری های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهرداری تهران حدود ۱۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند و پیش بینی ما این است که حتما به آن نامه توجه خواهد شد، مطالبه ما از دولت این است که به شهرداری تهران از سوی دولت نگاه ویژه و حمایتی شود.

اعطا درباره اقدامات، نقطه نظرات و مطالبات پارلمان شهری در بحث پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا گفت: یکی از اولین نهادهای که نسبت به این موضوع حساسیت نشان داد و تصمیماتی را اتخاذ کرد، شورای شهر تهران بود.

سخنگوی شورای شهر با بیان اینکه شورای شهر تهران از هفته اول اسفند ماه تصمیماتی را در این زمینه اتخاذ کرد، افزود: طی یک طرح دو فوریتی شورا این مجوز را داد تا ۴ درصد از اعتبارات شهرداری تهران که در مواقع بحرانی برای عادی سازی شرایط و پیشگیری از حوادث مورد استفاده قرار می گیرد، (حدود ١٠ میلیارد تومان) در بحث مقابله با کرونا هزینه شود.

وی با بیان اینکه شورا در تلاش است تا هماهنگ با ساختار مدیریت بحران ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا اقدامات مناسبی را انجام دهد، عنوان کرد: در رابطه با تصمیماتی که در ستاد ملی یا استانی اتخاذ شده ممکن است تفاوت دیدگاه‌هایی هم وجود داشته باشد البته علاقه مند به رسانه ای کردن این تفاوت دیدگاه ها نبودیم و تلاش کردیم در قالب مکاتبه و مذاکره مسائل را دنبال کنیم.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسه هم اندیشی مجازی با اعضای شورای شهر تهران، گفت: یک نامه چهار بندی را از طریق شهردار تهران که در جلسات هیات دولت شرکت می کنند ارسال کردیم که در هیات دولت و ستاد ملی کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه پیشنهاد تعطیلی بوستان ها یکی از بندهای این نامه بود، عنوان کرد: پیشنهاد تعطیلی بوستان ها به دلیل نگرانی که نسبت به روز ١٣ فروردین احساس می‌شد از سوی شورای شهر مطرح شد. از بین ۴ بند مطرح شده صرفا یک مورد به آنگونه که مد نظر ما بود پیش نرفت که آن هم بحث حمل و نقل عمومی بود.

سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: استدلال های مطرح شده از سوی ستاد ملی کرونا این بود که در شرایطی که برخی از از افراد باید در بعضی از مشاغل حاضر شوند نمی توان حمل و نقل عمومی را به طور کامل تعطیل کرد اما در شهرداری تهران رصد مستمری در حوزه های ریلی و اتوبوس رانی صورت می گیرد تا متناسب با تعداد مسافر اتوبوس و قطار های شهری را کاهش دهند.

اعطا تاکید کرد: البته در حال حاضر ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران به صورت مستمر در حال انجام است، البته به دلیل کاهش مسافران و فروش بلیت مترو به لحاظ مالی تنگناهای جدی به وجود آمده است، این در حالی است که رقم قابل توجهی هم به دلیل لزوم ضد عفونی به هزینه ها اضافه شده است.

سخنگوی شورای شهر تهران عنوان کرد: از سال ۶۲ وضعیت مالی شهرداری ها بر اساس قانون تغییر کرد و شهرداری ها باید به عنوان یک موسسه عمومی به روش بنگاهی اداره می‌شدند.

وی افزود: وضعیت به گونه ای پیش رفت که شهرداری ها باید به سمت خودکفایی حرکت می‌کردند، در حال حاضر شهرداری تهران ماهانه هزار تا هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه جاری دارد که از این مبلغ ۴٠٠ میلیارد از محل مالیات بز ارزش افزوده تامین می شده است.

اعطا ادامه داد: از طرفی حدود ۵۰ درصد درآمد ها از محل ساخت ساز هاست که در این شرایط به این بخش هم آسیب جدی وارد شده است.

عضو شورای تهران، در تشریح لزوم تشکیل کمیته هشت نفره نظارت بر عملکرد مدیریت شهری در حوزه کرونا، گفت: بنا نیست نسبت به تصمیمات ساختار حوزه مدیریت بحران متفاوت عمل کنیم اما به دلیل وظیفه نظارتی شورای شهر تهران در شورای شهر این پیشنهاد مطرح شد که کمیته ای برای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری شکل بگیرد تا شرایط را رصد کند و پیشنهاد های شورا از جانب این کمیته تدوین و اجرای آن توسط شهرداری پیگیری شود.

وی افزود: صدور پروانه ساختمانی موضوع جدی برای درامد شهرداری تهران است و بخش عمده ای از درآمد شهرداری به همین موضوع وابسته است.

وی ادامه داد: در دو سال گذشته تلاش کردیم عمده فعالیت این حوزه به شکل الکترونیکی است البته بخشی از مراحل صدور پروانه همچنان به صورت حضوری انجام می شود.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه تایید نمای ساختمان باید به صورت حضوری انجام شود، گفت: این موضوع از حیث منظر شهری حایز اهمیت است اما در یکی از آخرین مصوبات شورای شهر با موضوع کرونا این بخش از سوی شورای شهر تعهدی و این نوع رفت و آمد ها متوقف شد.

وی در خصوص نگرانی شهروندان در مورد پایان زمان معاینه فنی خودروها توضیح داد: محدودیتی برای معاینه فنی اعمال نشده و افرادی که معاینه فنی خودرو آنها به پایان رسیده لازم نیست برای دریافت معاینه فنی خود به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حمل و نقل عمومی خودرو شورای شهر تهران صندوق توسعه ملی مالیات بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سخنگوی شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران شهرداری ها معاینه فنی ستاد ملی مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران تقدیم شورای شهر تهران شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امین‌ توکلی‌زاده؛ معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در دویست و سی‌امین جلسه شورای شهر تهران در قالب ارائه گزارش از سوی این معاونت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در این ایام، پویش‌های متعددی از جمله تهران دوست‌داشتنی، روزه‌اولی‌ها، لشگر قدس، عید بندگی، افطاری ساده، ماه مهربانی و ... انجام شد که مورد استقبال شهروندان تهرانی قرار گرفت.

وی افزود: در طی این دوره از مدیریت شهری ویژه برنامه‌های نوروز با استقبال خانواده‌ها قرار گرفته به طوریکه در سال اول اجرای برنامه‌ها از ایوان شمس کلید خورد و در سال دوم آغاز برنامه‌ها از میدان ولیعصر بود و در سال جاری نیز آغاز برنامه‌های نوروز از میدان هفت تیر تا پارک لاله اجرا شد.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه یکی از توفیقات این دوره از مدیریت شهری شاد کردن خانواده‌ها در ایام نوروز بوده است افزود: ما توانستیم به ایده‌ها و طرح‌های جدید و نو و برگرفته از جبهه انقلاب، تاثیر بسیاری را در نشاط‌آفرینی داشته باشیم و در این ایام کارناوال‌های شادی در سطح شهر تهران راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: در طی ایام نوروز و رمضان همکاران ما در مدیریت شهری به صورت ویژه پای کار بودند تا بتوانند محیطی شاد و مناسبی را برای شهروندان تهرانی برقرار کنند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران به برقراری شهر رمضان، شهر شهدا، دهکده‌های ورزشی و جام جهانی اشاره کرد و گفت: در تمامی این طرح‌ها شاهد همراهی مخاطبین بودیم. همچنین در ایام نوروز و رمضان شاهد برپایی کنسرت‌ها و موسیقی ها در پهنه‌های مختلف شهر تهران بودیم.

توکلی‌زاده به برپایی شهر شهدا اشاره کرد و گفت: همزمان با کنگره 24 شهید تهران شهر شهدا در فرهنگسرای خاوران در منطقه 15 آغاز به کار کرد و توانست مورد استقبال شهروندان قرار بگیرد و نزدیک به دو ماه در مجموعه فرهنگسرای خاوران شهر شهدا فعال بود.

وی ادامه داد: برپایی ویژه برنامه‌ها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباس‌آباد و همچنین بهشت زهرا اجرا و مورد استقبال قرار گرفت. همچنین در قالب شهر رمضان 15 برنامه اجرا شد.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به بازدید 500 هزار نفر از شهروندان از برنامه‌های شهر رمضان گفت: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان نیز برپایی سفره افطاری ساده با مشارکت شهرداری تهران و خیرین برپا شد که مورد استقبال شهروندان قرار گرفت که 5 میلیون نفر از آن بازدید کردند.

توکلی‌زاده اضافه کرد‌: در حوزه ورزش نیز اقدامات ویژه‌ای در قالب دهکده‌های تفریحی و ورزشی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان دایر شد.

وی با اشاره به برپایی بازارچه‌ها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز گفت: بر اساس آمار امسال در ایام نوروز دو میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند که این یک رکورد محسوب می‌شود. حضور شهروندان در شب‌های احیا در بهشت زهرا نیز از مواردی است که در ماه مبارک رمضان شاهد بودیم و در شب‌های احیا نزدیک به 500 هزار نفر در بهشت زهرا حضور پیدا می‌کردند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: طراحی و اجرای برنامه‌ها در 16 بوستان در کنار مجموعه‌های اصلی از دیگر برنامه‌هایی بود که در سطح مناطق عملیاتی و اجرا شد.

توکلی‌زاده گفت: از دیگر برنامه‌های انجام شده در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز می‌توان به ویژه برنامه جشن عید فطر اشاره کرد. در سنوات گذشته ما هیچ برنامه‌ای در عید فطر نداشتیم که برنامه های امسال پس از نماز عید فطر مورد استقبال شهروندان قرار گرفت.

وی در پایان از ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خبر داد و گفت: این لایحه تقدیم شورا شده و انشاءالله پس از طی روند آن شاهد تشکیل این سازمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • دولت به تعهد خود در بازآفرینی شهری بندرعباس عمل کند
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • بهادری جهرمی: دولت پیگیر حقابه هیرمند بوده و خواهد بود/ توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان / تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از کشاورزان در سال جاری / آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید