Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:52:58 GMT

کرونا؛ دستمایه ای برای تسویه حساب های سیاسی قرار نگیرد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۶۴۲۳

کرونا؛ دستمایه ای برای تسویه حساب های سیاسی قرار نگیرد

حسینعلی امیری امروز شنبه در نشست ویدئوکنفرانس با استاندار و اعضای ستاد مدیریت و پیشگیری کرونا در استان کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: شرایط کنونی وقت تخطئه ، تهدید و متهم کردن همدیگر و پاسخگویی های سیاسی و قضایی نیست واین مسایل  نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه بر مشکلات نیز اضافه می کند.

وی یادآور شد: امروزه ویروس کرونا بسیاری از حوزه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی را نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهای جهان تحت تاثیر قرار داده و حتی بحران هایی را برای برخی کشورها ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری تاکید کرد: برخی رئیس جمهور و ستاد ملی مدیریت کرونا را نسبت به تصمیم گیری ها و اعلام نظرهایی که در خصوص کنترل بیماری کرونا کرده اند و یا اینکه چرا همچون ووهان چین و یا برخی کشورهای اروپایی شرایط قرنطینه ای اعمال نکردند، متهم می کنند.

معاون رئیس جمهوری یادآور شد: البته پاسخ های همه این اظهارات مشخص هست زیرا جمهوری اسلامی نه آلمان هست و نه چین و نه بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، نحوه برخورد و مدیریت کرونا در ایران تابع شرایط خاص و اقتضائات فرهنگی کشورمان است.

وی ابراز داشت: همه تصمیم ها و اعمال نظرهای رئیس جمهوری در ستاد ملی مدیریت کرونا، نظرات شخصی خود وی نیست بلکه برآیندی از نظرات مشورتی کارشناسان و متخصصان امر در حوزه های مختلف سلامت و درمان، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی است.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: هیچ کس به اندازه دکتر روحانی رئیس جمهوری و اسحاق جهانگیری معاون اول وی در میان اعضای هیات دولت دغدغه و حساسیت در خصوص موضوع بیماری کرونا را تاکنون نداشته اند.

امیری تاکید کرد: رئیس جمهوری بارها بصورت ویدوئوکنفرانس و تماس های تلفنی با استانداران و سایر اعضای ستاد های استانی کرونا و اعضای هیات دولت که معین استان ها هستند گزارش های روزانه در خصوص این بیماری را دریافت و مورد رصد دقیق قرار می دهند.

 امیری عنوان کرد: تاکنون نتیجه پیگیری ها و جلسات متعددی که رئیس جمهوری در خصوص بیماری کرونا تشکیل شده و گزارش هایی که از استان ها گرفته در حوزه های مختلف مفید و موثر بوده است.

وی یادآور شد: حمایت های دولت و وزارتخانه های مربوطه به اقشار ضعیف و کم درآمد، فعالان اقتصادی، واحدهای تولیدی و برخی شهروندانی که به نحوی در اثر بروز بیماری کرونا دچار آسیب شده اند از جمله نتایج مثبت این پیگیری ها و بررسی های رئیس جمهور می باشد.

 معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: کرونا یک ویروس ناشناخته هست و تاکنون هیچ کشوری هم نتوانسته دارویی اطمینان بخش برای درمان آن تجویز و یا تولید و توصیه کند.

امیر گفت: هر کشوری از جمله جمهوری اسلامی نیز بر اساس سیاستگذاری های خود و متناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی به مقابله و کنترل این بیماری رفته است.

امیری بیان کرد: بر اساس آمار روزانه و رصد برخی کشورها در خصوص کنترل و مدیریت ویورس کرونا ، جمهوری اسلامی با وجود تحریم های ظالمانه  نسبت به سایر کشورها و بسیاری از مناطق مختلف جهان وضعیت مناسبت تر و امیدوارکننده ای دارد.

 امیری یادآور شد: بر اساس نگاه اعتقادی و سیاست های راهبردی دولت و نگاه به کرامت ذاتی انسان و منزلت اجتماعی در جمهوری اسلامی فارغ از قومیت، جنسیت، سن ، قبیله ،مذهب، جغرافیا و ملیت است و حتی برخی از بیماران بستری ناشی از کرونا در بیمارستان های کشورمان افرادی از سایر کشورهای مختلف است.

امیری عنوان کرد: برخی پروتوکل ها و اعلام نظرها حتی در مقیاس جهانی در خصوص بیماری کرونا تاکنون قابل تغییر و بررسی مجدد قرار گرفته است.

وی گفت: در اوایل بیماری کرونا سازمانی جهانی بهداشت به عنوان عالی ترین مرجع در حوزه بهداشت و سلامت جهان اعلام می کند که استفاده از ماسک برای مردم و افراد غیربیمار لازم نیست و بعد از مدتی و بررسی هایی که انجام داداند اعلام کردند که استفاده از ماسک برای مردم عادی نیز ضروری است و برای جلوگیری از این بیماری باید استفاده کنند.

امیری یادآور شد: همچنین سازمان جهانی بهداشت ابتدا اعلام کرد که ویروس کرونا تنها از طریق انسان انتقال و انتشار می یابد بعدها با بررسی های انجام شده اعلام کردند که این ویروس همچنین از طریق دام نیز قابل انتقال و انتشار به انسان هست.

وی افزود: در اوایل کارشناسان و محققان جهانی اعلام کردند که این ویروس از طریق هوا قابل انتقال نیست ولی کارشناسان و متخصصان امر در این زمینه و انتقال ویروس از طریق هوا هشدار داده اند.

وی گفت: بنابر این در خصوص برخی تصمیم گیری ها و نظرات و اعمال محدودیت ها و طرح های ملی نیز باید بررسی جامع، کارشناسانه و ارزیابی های دقیق کارشناسی بویژه در حوزه اجتماعی و اقناع سازی مردم به طور مرتب و دقیق انجام شود.

وی با بیان اینکه طرح ملی فاصله گذاری اجتماعی که با همراهی، همکاری و مشارکت خوب و فعال مردم در سراسر کشور روبرو شد ، گفت: این طرح جامع حاصل تدبیر، تلاش و نظرات مشورتی محققان، کارشناسان و متخصصان امر در حوزه های مختلف بوده است.

امیری تصریح کرد: رئیس جمهوری به طور مرتب با افراد و متخصصان امر در همه حوزه ها بویژه پزشکان متخصص در خصوص بیماری کرونا جلسات متعدد برگزار می کند و برآیند این نظرات مشورتی و همچنین اعمال نظر اعضای ستادملی کرونا را به عنوان یک تصمیم جامع و بر پایه کارشناسی به مردم اعلام می کند.

معاون رئیس جمهوری همچنین بسیج عمومی برای مقابله با بیماری کرونا را امروزه بهترین و بارزترین وجه مشارکت، همراهی و همکاری دوسویه مردم و مسئولان در سطح کشور دانست.

وی همچنین از حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد و سایر اعضای ستاد کرونا در استان خواست همه طرح ها و پروتوکل های اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا و یا شخص رئیس جمهوری را اجرا و بررسی ها و ارزیابی های لازم و دقیق و کارشناسانه را انجام دهند.

وی ابراز داشت: در استان کهگیلویه وبویراحمد وضعیت همکاری و تعامل بین اعضای ستاد مدیریت کرونا به بهترین وجه  است و هر مشکلی و کمبودی در استان را در بخش های مختلف با جدیت در هیات دولت، وزارتخانه بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا دنبال خواهیم کرد.

امیری تاکید کرد: به نمایندگی ازرئیس جمهور از مردم فهیم ، سلحشور و قدرشناس استان کهگیلویه وبویراحمد و مسئولان ستاد مدیریت کرونا و بویژه استاندار قدردانی می کنم.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: مردم سلحشور و مقاوم این استان در طول ۴۰ سال گذشته هر جایی که نظام و کشور نیاز داشته در صحنه بوده و هم اینک در خصوص مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا بر اساس گزارشهای رسیده به بهترین نحو ممکن همکاری می کنند.

وی گفت: برخی مشکلات مطرح شده از سوی استاندار کهگیلویه بویراحمد در خصوص تامین اعتبار لازم برای تجهیز بیمارستان ها و نقاهتگاه های پیش بینی شده، وضعیت اینترنت و کمک برای تامین لوازم و اقلام و لوازم بهداشتی  فردا در جلسه هیات دولت از طریق ستاد ملی مبارزه با کرونا دنبال و پیگیری خواهم کرد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست ویدئو کنفرانس با تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا و همچنین نیازهای ضروری برای اجرای موفق تر طرح های مقابله برای کاهش و کنترل این بیماری در استان پرداخت.

حسین کلانتری گفت : بر اساس گزارش های دانشگاه علوم پزشکی با انجام بیش از ۹۵درصد طرح غربالگری بیماری کرونا ، استان رتبه نخست کشور را داراست که دستیابی به این مهم مرهون همراهی، مشارکت و همکاری مطلوب مردم فهیم بوده است.

وی تصریح کرد: هم اینک نیز ۲۸۵ تخت نقاهتگاهی برای بیماران کرونایی در شهرهای مختلف استان پیش بینی شده است و تاکنون کمتر از ۲۰ مورد آن اشغال شده است.

کلانتری همچنین برخی کمبودها از جمله وسایل حفاظتی برای پزشکان و پرستاران در بیمارستان های کرونایی در استان را یادآور شد و خواستار کمک دولت و مجموعه وزارت بهداشت برای تهیه  این اقلام شد.

 وی همچنین گفت: کمک های اعتباری و بودجه هایی که از طریق دولت و وزارتخانه های مربوطه به استان در خصوص بیماری کرونا اختصاص و ابلاغ می شود با هماهنگی استاندار باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد حسین کلانتری حسین علی امیری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد حسین کلانتری حسین علی امیری بهداشت و سلامت ویروس کرونا کهگیلویه وبویراحمد حسین کلانتری حسین علی امیری بهداشت و سلامت خصوص بیماری کرونا کهگیلویه وبویراحمد معاون رئیس جمهوری متخصصان امر حوزه های مختلف جمهوری اسلامی مدیریت کرونا اعضای ستاد یادآور شد هیات دولت ستاد ملی بررسی ها بر اساس حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۶۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • شیخ نعیم قاسم: دشمن قدرت حزب‌الله را دست‌کم نگیرد
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • اولین واکنش نکونام به برکناری خطیر/عده‌ای همه کار کردند استقلال نتیجه نگیرد
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت