Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت:‌ سزاوار است در شب نیمه شعبان همۀ مردم در خانه‌های خود دست به دعا بردارند و خدا را به حضرت ولی‌عصر(عج) و اجداد طاهرینش قسم دهند و سلامتی هر چه زودتر بیماران و پایان بیماری کرونا، این بلای همه‌جاگیر را از او بخواهند.

آیت‌الله مکارم شیرازی در سخنانی به مناسبت نیمه شعبان با تبریک در پیش بودن ایام فرخنده میلاد مبارک حضرت ولی‌عصر (ارواحنا فداه) به عموم مردم، بیان کرد: مردم دست به دعا بردارند و مطمئن باشند این دعاها به هدف اجابت نزدیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن توصیه مجدد عموم مردم به رعایت توصیه‌های بهداشتی، بار دیگر از تلاش‌های کادر درمانی، پزشکان و پرستاران در مقابله با بیماری کرونا و نجات مبتلایان تقدیر کرد و افزود: بهترین سپاسگزاری از کادر پزشکی و درمانی عمل به توصیه‌های آنان است.

وی ادامه داد: مردم عزیز ما همچنان که تاکنون توصیه‌های مسئولان بهداشتی و کادر درمانی را رعایت کرده‌اند، از این به بعد نیز به این توصیه‌ها عمل کنند و حتی‌الامکان از خانه‌های خود جز به هنگام ضرورت خارج نشوند.

این مرجع تقلید همچنین تلاش‌های خالصانه گروه‌های جهادی مرکب از طلاب و روحانیان جوان، دانشجویان و بسیجیان در همکاری با کادر پزشکی را ستایش کرد.

خاطرنشان می‌شود معظم له هدایایی را به گروه‌های جهادی مقابله با بیماری کرونا و همچنین خانواده‌هایی که عزیزان خود را در این راه ازدست‌داده‌اند، تقدیم نمود.

توصیه آیت‌الله علوی برای توسل به حضرت علی‌اکبر(ع) به‌منظور رفع کرونا

آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید در پاسخ به تعدادی از مجموعه‌های مردمی برای شیوه توسل در روز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) برای رهایی از کرونا، توصیه‌هایی را مطرح کرد.

در سوال برخی از مجموعه‌های مردمی درباره راه‌های گرامیداشت روز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) به‌منظور رهایی از کرونا آمده است: احتراما در شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از خانواده‌های محترم نگرانی و تشویش فکری دارند، برخی از مجموعه‌های مردمی و نیز علاقه‌مندان به ساحت مقدس حضرات معصومین علیهم‌السلام در نظر دارند در روز یازدهم شعبان المعظم، مصادف با زادروز ولادت حضرت علی‌اکبر که روز جوان نیز نامیده شده، با تمسک به قرآن کریم، خداوند متعال را به مقام و جایگاه حضرت علی‌اکبر قسم دهند تا به‌زودی شر این ویروس از جوامع بشری کوتاه شود و بیماران شفای عاجل پیدا کنند.

سوال ادامه یافته است: در این راستا بنا است موارد فوق به‌صورت عمومی اعلام شود؛ قرائت عمومی یک سوره از سوره‌های مبارکه قرآن کریم و هدیه به حضرت علی‌اکبر، قرائت یک سوره توسط جوانان به نیت سلامتی والدین و قرائت یک سوره توسط والدین برای سلامت و عاقبت بخیری جوانان، لذا تقاضا داریم نظر مبارک حضرت آیت‌الله علوی گرگانی در این خصوص را اعلام فرموده و معظم له در خصوص قرائت کدام سوره از سوره‌های مبارکه قرآن کریم در محورهای سه‌گانه فوق ، ما را راهنمایی فرمایند.

این مرجع تقلید نیز بر اساس تقاضای مذکور رهنمودهایی ارائه کرد: قرائت عمومی سوره مبارکه صف و هدیه به ساحت مقدس حضرت علی‌اکبر(ع) ؛ قرائت سوره مبارکه واقعه توسط جوانان عزیز به جهت سلامت و عافیت والدین محترم و همچنین رحمت و مغفرت واسعه برای والدین محترمی که از دار دنیا رفته‌اند و قرائت سوره مبارکه الرحمن توسط والدین گرامی به جهت عافیت و عاقبت بخیری جوانان عزیز./ ایرنا

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید  

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حضرت علی اکبر ع آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • حمایت آیت‌الله مکارم از اقدام پلیس در اجرای طرح نور
  • آیت الله مکارم شیرازی: در اجرای طرح نور سست نشوید و محکم ادامه بدهید
  • دفاع مکارم شیرازی از بازگشت گشت ارشاد
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • حمایت آیت‌الله مکارم شیرازی از اقدام پلیس در اجرای طرح نور
  • تقدیر مکارم‌شیرازی از اقدامات فراجا در مسئله حجاب
  • تقدیر آیت‌الله مکارم‌شیرازی از اقدامات فراجا در مسئله حجاب
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)