Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@23:01:39 GMT

جامعه شرایط پذیرش گرانی‌های افسارگسیخته را ندارد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۸۶۶۸

جامعه شرایط پذیرش گرانی‌های افسارگسیخته را ندارد

منتخب مردم بابل در مجلس یازدهم با تاکید بر پرهیز مدیران دستگاه‌های خدمت‌رسان از اعمال افزایش قیمت‌ها در سال جدید، گفت: در حال حاضر جامعه شرایط پذیرش گرانی‌های افسارگسیخته را ندارد و باید با اجرای سیاست‌های کنترلی و تقویت اهرم‌های نظارتی مانع از فشار مضاعف به مردم شد.

 علی کریمی‌فیروزجایی منتخب مردم بابل در مجلس یازدهم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اظهار نگرانی از برخی اخبار در مورد افزایش قیمت‌ها در سال جدید گفت: افزایش قیمت‌ها بخصوص کالاها و خدمات ضروری همیشه بر اقشار ضعیف و کم درآمد فشار سنگینی وارد می‌کند و از این رو مسؤولان باید در این باره بیشتر مراقبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأثیر فزاینده شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد کشور افزود: در شرایط کنونی که معاش خانواده‌ها به‌ویژه اقشار کم‌درآمد تحت تأثیر قرار گرفته باید مانع از هرگونه فشار بیشتر به آنان شد.

کریمی‌فیروزجایی افزایش قیمت سالانه تولید و خدمات را برای تولیدکنندگان از نظر متغیرهای اقتصادی طبیعی دانست و افزود: دولت می‌تواند با اجرای سیاست‌های جبرانی و حمایتی از تحمیل بار افزایش قیمت‌ها به تولیدکنندگان و نیز  اقشار کم‌توان و نیازمند جامعه جلوگیری کند.

این مسؤول با تأکید بر ضرورت توجه به مولفه‌های اثربخش همبستگی ملی در شرایط کنونی گفت: در وضعیت فعلی بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا همگی باید با همدردی و یاری‌گری از درد و رنج اقشار آسیب‌پذیر بکاهیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر جامعه شرایط پذیرش گرانی‌های افسارگسیخته را ندارد و باید با اجرای سیاست‌های کنترلی  و تقویت اهرم‌های نظارتی مانع از فشار مضاعف به مردم شد.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: علی کریمی بابل افزایش قیمت ها مازندران افزایش قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: نگاه دستگاه‌های خدمت‌رسان و حمایتی به مددجویان و اقشار کم بضاعت در راستای خودکفایی و خوداکتفایی باشد.

ابوطالب شفقت ششم اردیبهشت ماه در جلسه بررسی و توجه به اقشار کم بضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی، بیان کرد: توانمندسازی مددجویان به عنوان یکی از وظایف پیگیری کننده توسط دستگاه‌های حمایتی بوده و حمایت‌های اعتباری و پشتیبانی وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی گفت: در حمایت و رفع مشکلات اقشار محروم و کم بضاعت باید از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردم استفاده کرد.

استاندار لرستان اظهار کرد: لرستان دارای ثروت، سرمایه و دارایی‌های بی‌شماری اعم از آب و خاک ، محیط جغرافیایی و مردمانی متمدن، مومن، شجاع و وفادار به نظام اسلامی است.

شفقت با بیان اینکه حمایت از اقشار کم بضاعت در نظام اسلامی به عنوان یک وظیفه یادشده و دولت موظف به پشتیبانی از این افراد است، افزود: توجه به جامعه نیازمندان و پشتیبانی از آنان در اولویت برنامه ها قرار خواهد داشت و موظف به رعایت ضوابط هستیم.

وی با اشاره به این موضوع که در بین مردم باید فرهنگ سازی شود تا بتوانیم دغدغه‌ها را برطرف کنیم، ادامه داد: دغدغه برای برطرف کردن مشکلات افراد بی بضاعت و کم بضاعت از وظایف ماست و باید طبق برنامه‌ریزی رسیدگی شود که مردم نسبت به همنوعان خود بی‌تفاوت نباشند.

استاندار لرستان اظهار کرد: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به عنوان نهادهای انقلابی و حمایتی باید نسبت به سرمایه‌گذاری در مناطق کم برخوردار استان اقدام کنند و ما به عنوان نماینده دولت وظیفه فراهم کردن شرایط این سرمایه‌گذاری را خواهیم داشت.

کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نسبت به توانمندسازی افراد تحت پوشش اقدام کنند

شفقت گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید توانمندسازی افراد تحت پوشش را در دستور کار قرار دهند و این مهم در اولویت ما قرار خواهد داشت تا ارتقا سطح برخورداری مردم افزایش یابد همچنین فراهم شدن فرصت سرمایه‌گذاری و ثروت سازی در مناطق محروم فراهم شود.

وی افزود: این دو نهاد انقلابی در ابتدای انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بنا نهاده شد و نشان از اهمیت به قشر محروم دارد که در این راستا نقش رسانه ها برای اطلاع رسانی و آگاهی مردم و فرهنگ سازی به اقشار کم درآمد مهم تلقی می‌شود.

استاندار به نقش مهم بانک‌ها در حمایت از اقشار کم‌بضاعت و اشتغال و خودکفایی آنها اشاره و بیان کرد: بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات به مجریان اقدامات لازم را به صورت جدی انجام دهند. شفقت ادامه داد: اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر در اولویت قرار گیرد همچنین توجه به ارتباطات و تعاملات مسئولان به خانواده‌های شهیدان فراموش نشود چرا که مجری اهداف شهدا هستیم.

وی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با کمک همگانی رفاه اجتماعی در شأن نظام اسلامی را برای مردم لرستان فراهم کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف