Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش محمدی گفت: بر اساس گزارش‌ها‌ برخی خانواده‌ها در روزهای قرنطینه خانگی شروع به پرخاشگری با یکدیگر کرده‌اند که همین قضیه تشدید پرخاشگری در جامعه را به همراه دارد.

 به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ کوروش محمدی، آسیب‌شناس و رئیس کمیسیون  اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان، درباره تبعات شیوع اپیدمی کرونا در جامعه گفت: در جامعه به دلیل مواجه با اپیدمی کرونا بخش قابل توجهی از آسیب‌ها را تجربه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اپیدمی در 50 سال اخیر برای نخستن بار با این  گستردگی در کشور و جهان شیوع  پیدا کرده است.

او افزود: این ویروس ناشناخته جان مردم را به خطر انداخته است. شاید در روزهای اولیه این بیماری چندان جدی گرفته نشد که این مساله یکی از نارسایی‌ها بود، چون وقتی این مساله جدی گرفته شد که این بیماری خسارت‌های فراوان  به همراه داشت.

محمدی تاکید کرد: علاوه‌بر خسارت‌های جانی و اقتصاد این  بیماری تاثیرات مخرب فراوان بر روح و روان جامعه داشته است. 

رئیس کمیسیون  اجتماعی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: برخی از تاثیرات کرونا حتی بعد از پایان اپیدمی کرونا نیز غیرقابل جبران است. امروز سایه اضطراب کرونا سنگین‌تر از خود بیماری است، چون  این اضطراب‌ها رفته رفته در وجود افراد نهادینه شده و شهروندان اضطراب را به یکدیگر منتقل می‌کنند و همین قضیه در زمینه  سلامت روان آینده پرچالش را برای جامعه به دنبال دارد. 

کرونا جامعه را وسواسی کرده است

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دوران پسا کرونا مشکلات متعدد برای افراد به دنبال دارد، گفت: بی‌شک  بعد از فروکش کردن بیماری کرونا با شیوع وسواس در جامعه مواجه می‌شویم. 

محمدی افزود: هم اکنون اضطراب‌های ناشی از کرونا و قرنطینه خانگی برای بسیاری از افراد غیرمنتظره بوده و همین قضیه برای افراد توجیهی ندارد. این مساله تجربه جدید برای افراد محسوب می‌شود. 

مردم جامعه ما مهارت گفت‌وگو ندارند

این آسیب‌شناس تاکید کرد: اقامت در منزل و گذران اوقات فراغت در کنار خانواده یک مزیت محسوب می‌شود اما اغلب افراد در جامعه مهارت گفت‌وگو ندارند.

محمدی افزود: با بررسی نحوه گذران افراد در خانواده باید گفت اغلب آنها در محیط خانه سرگرم فضای مجازی و پیگیری اخبار کرونا هستند. در حالی که همین قضیه باعث تشدید ترس در بین افراد می‌شود.

او کاهش میزان تاب آوری اجتماعی را باعث بروز و تشدید ترس و اضطراب مزمن در بین افراد دانست و ادامه داد: برای مثال همین قضیه پرخاشگری را در خانواده به همراه دارد. 

 این استاد دانشگاه گفت: براساس گزارش‌ها‌ برخی خانواده‌ها در روزهای قرنطینه خانگی شروع به پرخاشگری کرده که همین قضیه تشدید پرخاشگری را در جامعه به همراه دارد. باید دانست این امر می‌تواند کوتاه مدت باشد یا به دوران پسا کرونا منتقل شود.

به گفته محمدی بروز پرخاشگری به عوامل متعدد همچون روابط نادرست و آسیب‌زا در گذشته افراد مربوطه می‌شود.

 او با بیان اینکه وضعیت سلامت روان جامعه چندان مناسب نیست، افزود: با اطلاع‌رسانی مناسب، آگاهی سیستم سلامت و مراقبت کشور می‌توان این مقوله را به شکل مناسب پیش برد. درضمن واقع‌گرایی در جامعه  امروز یکی از نیازها محسوب می‌شود.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: افراد در جامعه باید با روند واقع‌گرایانه آشتی کرده و از دامن زدن به شایعات جلوگیری کنند. این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها نیز از کرونا و شرایط موجود درس گرفته و به مراقبت‌های بهداشتی و قرنطینه‌های خانگی به عنوان فرصت استفاده کرده‌اند.

به گفته او هر چند بخش قابل توجهی از جامعه به دلیل نداشتن مهارت‌های لازم، نبود اطلاع‌رسانی دقیق در سیستم‌های مراقبتی و ... نتوانسته به کنترل خود و جامعه پیرامون بپردازند. این قضیه در قالب وسواس، افسردگی، اضطراب و ... بروز می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استرس اضطراب کرونا کرونا در ایران همین قضیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۴۵ هزار نفر داوطلب کرمانی در مرحله نخست کنکورسراسری

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم محمدی‌نژاد، صبح شنبه به خبرنگاران گفت: برای برگزاری شایسته آزمون‌ها، همه امکانات و تجهیزات لازم به کار گرفته شد و با ارائه خدمات نوین و بهره‌مندی از نیروهای مجرب، بر کیفیت برگزاری آزمون‌ها افزوده شد.

وی، افزود: در استان کرمان، بیش از ۴۵ هزار داوطلب روز جمعه هفتم اردیبهشت در نوبت اول آزمون سراسری به رقابت پرداختند که از این تعداد ۵ هزار و ۷۱۰ داوطلب شرکت‌کننده در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، تعداد ۱۸ هزار و ۶۱۲ داوطلب شرکت‌کننده در گروه آزمایشی علوم‌تجربی، تعداد ۱۵ هزار و ۵۲۱ داوطلب شرکت‌کننده در گروه آزمایشی علوم‌انسانی، تعداد ۲ هزار و ۳۴۴ داوطلب شرکت‌کننده در گروه آزمایشی هنر و تعداد ۲ هزار و ۸۴۳ داوطلب شرکت‌کننده در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی بودند.

وی افزود: تعداد کل داوطلبان شرکت‌کننده در گروه‌های آزمایشی پنج گانه در استان کرمان، ۴۵ هزار و ۳۰ داوطلب بوده است.

کد خبر 6089596

دیگر خبرها

  • پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم
  • طبیعت مچ ذوب‌آهن را خواباند
  • واکنش یورگن کلوپ به دعوا با صلاح: قضیه برای من تمام شده است
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • رقابت ۴۵ هزار نفر داوطلب کرمانی در مرحله نخست کنکورسراسری
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود