Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-01@07:16:14 GMT

لایحه فعلی بودجه پاسخگوی شرایط نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۰۰۹۰

لایحه فعلی بودجه پاسخگوی شرایط نیست

به گزارش «نماینده»، محسن کوهکن، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی کشور آیا بازنگری در بودجه سال جاری باید صورت بگیرد یا نه؟ اظهار داشت: بودجه کشور شامل چند نوع ساختار تامین است یکی از آن منابع تامین فروش نفت و دومین منبع اخذ مالیات و سومین خدمات دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این شرایط که کشور با کرونا درحال مبارزه است برخی از مشاغل در این مدت دچار لطمه و خسارت شده اند در این صورت دولت نمی تواند مالیاتی که در تامین بودجه دیده شده است را کسب کند.

نماینده لنجان گفت: مسئله دومی که می‌تواند در تامین بودجه دولت و کشور را دچار مشکل کند بحث کاهش قیمت نفت است در این صورت باید بودجه کشور خوب بازنگری شود و درآمدهای دولت به طور واقع بینانه تر در بودجه نوشته شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به بودجه سال ۹۹ گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه، برخی از دوستان به بودجه سال۹۹ به صورت خوشبینانه نگاه کردند و حتی در هر موضوعی سقف آن را در نظر گرفتند که من به شخص مخالف بودم حتی به کلیات بودجه هم رای منفی دادم.

کوهکن ادامه داد: سومین منبع تامین دولت که در بودجه دیده شده است مسئله خدمات دولتی است که دولت در ازای خدماتی می دهد کارمزدی دریافت می کند که با این وضع کرونا و قرنطینه کردن شهرها و بسته شدن خدمات دولتی، این مورد هم برای تامین بودجه به مشکل می خورد.

وی تاکید کرد: با این شرایط که کشور درگیر جنگ با کرونا و کاهش قیمت نفت است از نظر من دولت در تامین بودجه خود به مشکل خواهد خورد.

نماینده لنجان بیان داشت: با این تفاسیر، چرخ گردش اقتصادی کشور به صورت کند پیش می رود. در این صورت باید به بودجه یک نگاه واقع بینانه شود و نه خوشبینانه بلکه اکنون شرایط واقعی است و کشور درگیر مشکلاتی است که این بودجه نمی تواند تامین شود.

کوهکن تصریح کرد: بحث من این نیست که مجلس و دولت بخواهد با فوریت بودجه را تغییر دهد بلکه دولت می تواند بر روی همین ریل بودجه جلو برود اما باید به صورت واقع بینانه به موضوعات نگاه کند و درگیر احتمالات نشود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه اگر دولت در بودجه به مشکل بخورد می تواند لایحه یک دوازدهم به مجلس ارائه کند. گفت: اگر دولت نتواند بودجه خود را تامین کند در این صورت برای تامین بودجه، دولت باید متوسل به وام شود که این مسئله می تواند بر بدهی های دولت بیفزاید و کشور را دچار مشکل سازد.

کوهکن در پایان گفت: در شرایط فعلی کشور این درآمدهای دیده شده در بودجه نمی‌تواند جوابگو و تامین شود پس دولت باید هر چه زودتر نگاهش را واقع بینانه کند و یک لایحه به مجلس ارائه دهد تا در آینده در تامین بودجه به مشکل نخورد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بودجه 99 کمیسیون تلفیق نماینده تامین بودجه واقع بینانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود

به گزارش صدای ایران از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سید صولت مرتضوی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم گفت: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدید‌های دشمن همچون هویت آنها توخالی است، اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستور کار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاورد‌های دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکیدکرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

دیگر خبرها

  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است