Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@15:55:20 GMT

نسبت این غرب و آن غرب!

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۰۴۱۹

طی ده روز  و خصوصا پس از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا در آمریکا و کشورهای اروپایی ، که منجر به افزایش تصاعدی آمار مبتلایان و قربانیان شده است، اخبار و گزارش‌های قابل‌تأملی از جهان غرب شنیده می‌شود: از کمبود تجهیزات ابتدایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کرونا در اروپا  و آمریکا تا اثبات ناکارآمدی استراتژی «ایمن‌سازی جمعی»! افزایش آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، فرانسه و سوئد به‌خوبی نشان می‌دهد که این ویروس شوم چگونه مدیریت ادعایی غرب در مواجهه با انواع بحران‌های اجتماعی و بهداشتی را به چالش کشیده است! 

اخبار سیاسی- بدون شک، افزایش تلفات کرونا در سرتاسر دنیا ، ازجمله در کشورهای غربی و ابتلا و مرگ انسان‌های متعدد، دل هر انسانی را می‌آزارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، سؤالات مهمی وجود دارد که نه‌تنها در دوران فعلی، بلکه در دوران پساکرونا نیز آمریکا و کشورهای اروپایی ناگزیر به پاسخگویی در خصوص آن‌ها خواهند بود! به‌راستی میان تصویری که واشنگتن و بازیگران غربی از خود در نزد افکار عمومی دنیا به نمایش گذاشته و خود را به‌مثابه سدی آسیب‌ناپذیر در برابر هر نوع بحرانی معرفی و تشبیه کرده‌اند، با آنچه امروز در دنیای غرب می‌بینیم چه نسبتی وجود دارد؟ به عبارت بهتر، چرا میان «آن تصویر» و « این حقیقت» کمترین سنخیتی وجود ندارد؟

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از مرحله «تمسخر بیماری» به‌جایی رسیده است که اقرار می‌کند اگر حتی

 ۲۰۰ هزار شهروند آمریکایی نیز براثر کرونا از بین بروند، بازهم خوب است! بوریس جانسون، نخست‌وزیر مغرور انگلیس و متحد ترامپ نیز که در تمسخر کرونا و اصرار بر استراتژی «ایمن‌سازی جمعی» گوی سبقت را از دیگر همتایان غربی خود ربوده بود، هم‌اکنون به سبب ابتلا به کرونا در قرنطینه به سر می‌برد! ضمن آنکه آمار مبتلایان و جان‌باختگان در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی روزبه‌روز به‌صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند. «ایمن‌سازی جمعی» نوعی استراتژی محسوب می‌شود که مطابق آن، مقامات دولتی اجازه می‌دهند اکثر افراد جامعه به یک ویروس ( در اینجا کرونا) مبتلا شوند و از این طریق پس از گذشت زمان واکسینه شوند! در این روش تعداد زیادی از افراد آسیب‌پذیر و سالخورده، از بین می‌روند. آثار و تبعات اصرار بوریس جانسون در خصوص این استراتژی مهلک، خود را در جامعه انگلیس نشان داده است! مقامات انگلیسی زمانی روی به استراتژی«دوری گزینی اجتماعی»آوردند که بخش زیادی از افراد در دوران نهفتگی ویروس  به سر می‌بردند! 

تصویری که امروز از غرب ( آمریکا و اروپا) مشاهده می‌کنیم، تصویری است که در آن عده‌ای سیاستمدار بر سر استراتژی‌های مقابله با ویروس کرونا، شناخت ابعاد بیماری، درمان افراد مبتلا، مهیا ساختن ابزارهای درمان و …..

ناتوان مانده‌اند. این با تصویر کاذبی که غرب در طول دهه‌های اخیر  و خصوصا پس از پایان جنگ جهانی دوم از خود در نزد افکار عمومی دنیا نشان داده است کاملا متفاوت است! تصویری که در آن غرب خود به‌تنهایی قواعد بازی همه انسان‌های کره زمین را تعیین می‌کند و نعوذبالله، حتی در برابر قدرت لایزال الهی نیز همواره حرفی برای گفتن دارد! آری! این چهره واقعی غرب است! چهره‌ای که باید مستقیما در آن نگریست و چشم به حقایقی گشود که شاید تاکنون، در زیر خروارها تبلیغات و نمایش‌های جذاب اما تهی کتمان شده بود….

حنیف غفاری

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا روزنامه رسالت کرونا کرونا در ایران آمار کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۰۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار یمن نسبت به تشدید تنش نظامی آمریکا
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت