Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورمحمد بخشانی گفت: ارتباط شهروندان باسامانه 4030 علاوه بر انجام رایگان تست آنلاین کرونا، به تمامی سوالات پاسخ داده وکمک می کند تا شهروندان مراجعه غیرضروری به بیمارستان ها نداشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورمحمد بخشانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: بیماری کرونا مانند سایر بیماری‌ها کنترل خواهد شد و شرایط عادی به جامعه بازمی‌گردد، تنها کافی است که اصول بهداشت فردی را رعایت و از حضور در مکان‌های پر جمعیت اجتناب و آرامش خود را هم حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: همه افراد جامعه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا کووید 19 هستند اما افرادی که در معرض بیشترین آسیب هستند سالمندان بوده، همچنین آن دسته از افرادی که دارای بیماری زمینه ای و یا سیستم ایمنی ضعیفی هستند خصوصا بیماران قلبی، دیابتی، افرادی که سابقه فشار خون و بیماری کلیوی در معرض خطر می باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: محلول هایی که پایه الکلی داشته و از درصد مناسبی برخوردار باشند برای شست وشوی دست ها و سطوح موثر هستند، در این راستا گاها باورهای غلطی مبنی بر استفاده خوراکی از الکل ها نیز وجود دارد که خود باعث بروز مشکل درافراد می شود.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: متاسفانه برخی مواقع اطلاعات نادرست وشایع از منابع نامعتبر باعث بروز چنین مشکلاتی در سطح جامعه می شود.

بخشانی از همکاری مردم برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا قدردانی کرد و گفت: آنچه مهم است اینکه مردم باید به دستورالعمل های صادر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت توجه و به آن عمل کنند.

وی خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از انتقال این ویروس مردم باید با سامانه های تعریف شده از سوی وزارت بهداشت همچون سامانه 4030 ارتباط برقرار کرده و از مراجعه به بیمارستان ها خودداری کنند زیرا مراجعه زیاد به مراکز درمانی و بهداشتی افراد را در معرض آلودگی قرار می دهد که ارتباط با سامانه ها در این موقعیت بهترین راهکار بوده و مشاوران و کارشناسان راهنمایی های لازم را به شهروندان از این طریق ارائه می دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پاسخ به این سوال که آیا فردی که یکبار به این ویروس مبتلا شده در برابر آن ایمن می شود، گفت: این احتمال براساس موارد قبلی ویروس ها وجود دارد که ایمنی صورت گرفته اما چون کرونا کووید19 ویروسی جدید به شمار می رود و ساختار آن مشخص نیست و تحقیقات در مورد آن توسط محققان در سراسر دنیا در حال انجام است، فرض بر این می باشد که اگر کسی مبتلا شد و بهبود پیدا کرد، تا مدتی ممکن است به عنوان ناقل ویروس بیماری را منتشر کند، ولی هنوز جواب 100 درصد قطعی که  فرد بهبودیافته حتما ایمن است وجود ندارد اما بر اساس تحقیقات ویروس های قبلی و یافته های محدودی که در دست می باشد، احتمال ایمن شدن فرد بهبود یافته وجود دارد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنند
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی