Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی گفت: در زمان کرونا اتباع دارای مشکلات معیشتی و آسیب‌پذیر، تحت حمایت‌های ما قرار گرفتند و ما تا الان توانستیم 6 هزار بسته معیشتی و بهداشتی را در اختیار این خانواده‌ها قرار دهیم.

محمدتقی هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت خروج نیروی کار خارجی با شیوع ویروس کرونا از استان، اظهار کرد: افرادی برای کار و کسب درآمد به ایران مراجعه می‌کنند که یکی از فصول سال برای ترک ایران توسط آنها، سال جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال نیز که این ایام با کرونا مقارن شد، دولت برای قطع انتقال بیماری دو ماه کارخانه‌ها و مراکز کارگری را تعطیل کرد، به همین دلیل حجم بزرگی از اتباع بیگانه و افغانستانی که در ایران بودند یعنی حدود 90 هزار نفر را در اسفند ماه از مرز عبور دادیم و به کشورشان بازگرداندیم. اتباع خودمعرفی که در سراسر کشور به اردوگاه‌های مراقبتی اداره کل اتباع مراجعه کردند، ساماندهی شدند و ما آنها را از مرز دوغارون خارج کردیم.

خروج 90 هزار نفر از اتباع کشور از مرز دوغارون در اسفندماه 

هاشمی بیان کرد: در ایران 3 میلیون و 200 هزار نفر تبعه خارجی و افغانستانی زندگی می‌کنند و در استان نیز 320 هزار نفر از 51 ملیت مقیم بوده که جمع بزرگی از آنها افغانستانی هستند، این افراد خارج نشدند. ما اتباعی داریم که در طول سال برای کار به ایران می‌آیند و رفت و آمد می‌کنند که در اسفند ماه 90 هزار نفر از آنها از کشور خارج شدند و بخشی نیز در استان خراسان شاغل بودند. این اتباع سراسر کشور بودند که مرز خروجی خود را دوغارون انتخاب کردند. حدود 40 هزار نفر نیز در اسفندماه از میلک افغانستان خارج شدند.

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی با بیان اینکه از ابتدای این بحران تمام ساختارهای پزشکی و درمانی ما همان‌گونه که با ایرانیان رفتار می‌کردند، با اتباع خارجی مقیم نیز رفتار کردند، عنوان کرد: از ابتدای بروز این مشکل تمام اتباع خارجی مقیم استان اعم از عراقی‌ها، بحرینی‌ها، افغانستانی‌ها و پاکستانی‌ها، برای کرونا رایگان درمان می‌شدند و مطابق آنچه با ایرانی‌ها رفتار می‌شد، با آنها نیز رفتار شد.

وی در خصوص تعداد اتباع مبتلا شده به کرونا، گفت: آمار دقیقی از ابتلای اتباع در دسترس نیست، وضعیت در دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌ها برای ایرانیان و اتباع خارجی اینگونه بوده و به تناسب شدت بیماری است، یعنی بسیاری از زمان‌ها توصیه می‌شود که در خانه بستری باشند، بنابراین امروز هیچ عدد صحیح و دقیقی به صورت نسبی در مورد تعداد اتباعی که مراجعه کردند، نداریم.

هاشمی با اشاره به اینکه غربالگری‌ها برای اتباع در دو نوع انجام می‌شود، تصریح کرد: اولا تمام افرادی که در اسفند ماه به اردوگاه‌های ما مراجعه کردند، در طول حضورشان در اردوگاه‌های ما مورد غربالگری قرار گرفتند. ما با همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تمام افرادی که تردد می‌کردند را مورد غربالگری قرار دادیم، کمااینکه کل محیط‌هایی که رفت و آمد می‌کردند، ابتدای صبح و انتهای شب و ماشین‌ها نیز قبل از سوار شدن و بعد از پیاده شدن، ضد عفونی می‌شد، غذاهای استاندارد، ضد عفونی شده، سالم و کاملا بهداشتی در اختیار آنها قرار می‌گرفت و تذکرها و توصیه‌های لازم برای توجیه در خصوص نحوه برخورد با بیماری به آنها داده می‌شد.

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی ادامه داد: اتباعی هم در سطح استان شاغل بوده و برخی نیز مستقیما در مهمان‌شهر ساکن هستند که ما مهمان‌شهر را قرنطینه اعلام کرده و رفت و آمد را مسدود کردیم. در مهمان‌شهر 4 هزار نفر در قابل هزار خانواده زندگی می‌کنند و اتباعی از اقشار آسیب‌پذیر هستند که به دلیل نداشتن خانه و امکانات و مشکلات زیادی که داشتند، در مهمان‌شهر خانه رایگان در اختیارشان قرار دادیم و محیط کار فراهم کردیم.

وی اضافه کرد: تاکنون به دلیل محدودیت‎‌هایی که اعمال کردیم، هیچ مورد مثبتی در مهمان‌شهر وجود نداشته، زیرا هر کس که قصد داخل شدن به آنجا را داشت، ضد عفونی می‌شد و هر کس که می‌خواست ساکن شود را قرنطینه کرده و بعد وارد محیط مهمان‌شهر می‌کردند. گندزدایی محیط، ضد عفونی کردن خیابان‌ها و مراکز عمومی و تعطیل کردن اجتماعات از جمله کارهایی بوده که در خصوص اتباع مقیم در مهمان‌شهر انجام دادیم.

هاشمی خاطرنشان کرد: در خصوص اتباع مقیم در سطح شهر مشهد نیز غربالگری‌ها به تناسب مراجعاتی که به شماره تلفن‌ها می‌شد، انجام پذیرفت، ضمن اینکه محل‌های زندگی به دلیل مشترک بودن با اتباع ایرانی و قرار داشتن در منطقه جنوب شهر، روزانه ضد عفونی می شد، افراد نیز توجیه و با این موضوع آشنا می شدند.

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی بیان کرد: زمانی که افراد خودمعرف به اردوگاه‌های ما مراجعه می‌کنند، سریعا سازمان‌دهی شده و به شرط اینکه مرز باز باشد به سمت مرز هدایت می‌شوند تا از کشور خارج شوند، اگر مرزها بسته باشد، معمولا یک شب پذیرش و اقامت شب‌خواب می دهیم و روز بعد آنها را سامان‌دهی کرده و از مرز خارج می‌کنیم، در حال حاضر فردی در اردوگاه‌های ما وجود ندارد و تنها افرادی در مهمان‌شهر زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه اتباع دارای مشکلات معیشتی و آسیب‌پذیر، تحت حمایت‌های ما قرار گرفتند، عنوان کرد: ما تا الان توانستیم 6 هزار بسته معیشتی و بهداشتی را در اختیار این خانواده‌ها قرار دهیم، با همکاری با کمیته امداد، آستان قدس و شرکای خارجی و داخلی خود بسته‌هایی را به تناسب نیاز این افراد بر اساس شناسایی و لیست‌بندی‌ها بین آنها توزیع کردیم و در حال توزیع هستیم.

هاشمی گفت: ما تلاش کردیم تا در این روزها تمام کارها را به صورت دورکاری انجام دهیم، دو ماه نیز فرصت دادیم، بنابراین دیگر نیازی نیست که نگران تمدید اقامت، پروانه کار و موضوعات دیگر باشند و برای این کارها به اداره اتباع مراجعه کنند، اما اگر به موضوعات مهمی برخورد کنیم که اتباع تقاضای مراجعه به اداره اتباع را داشته باشند، یک‌سوم نیروهای ما روزانه در سر کار حضور دارند و پاسخگوی نیازهای اتباع هستند.

مدیرکل اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر موضوع بیمه سلامت نیز مطرح است که ما موفق شدیم تعداد افراد تحت پوشش استان را در سال جاری نسبت به سال گذشته 100درصد افزایش دهیم. تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت در سال گذشته 9 هزار و 200 نفر بوده که امسال با پیگیری اداره کل این تعداد را به 18 هزار نفر ارتقا دادیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اتباع بيگانه کروناویروس اردوگاه های ما مهمان شهر اتباع خارجی آسیب پذیر ضد عفونی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی

جعفر فرشچی‌طوسی دراین‌باره گفت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای ۲۱۸ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحد‌های تولیدی شهرک‌های صنعتی " چناران، کاویان فریمان، قوچان ۲، خیام، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی‌طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند، عنوان کرد: تمایل سرمایه‌گذاران خارجی برای سرمایه‌گذاری در خراسان‌رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت‌های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشور‌های همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشور‌ها در ایران سرمایه‌گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان‌رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: وجود واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان و صادرات‌گرا و نیز نوع کیفیت کالا‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشور‌های مختلف می‌تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری را برای ورود محصولات داخلی خراسان‌رضوی به بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • تمام شهرستان‌های خراسان رضوی در آماده‌باش هستند