Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@06:11:16 GMT

مردم برای قرنطینه خانگی آموزش ندیده بودند

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۳۷۶۹

راه‌های جلوگیری از اختلافات خانوادگی در روز‌های کرونایی با حضور علی اصغر احمدی روانشناس در برنامه تیتر امشب شبکه خبر مورد بررسی قرار گرفت.

احمدی با اشاره به اینکه از بُعد روانی تاثیر منفی شیوع کرونا بر خانواده‌ها غافل نشویم گفت: جای عنصر حفظ سلامت روانی جامعه در پروتکل‌های بهداشتی خالی است.

او با بیان اینکه برای خانواده تکراری نباشیم افزود: مردم برای قرنطینه خانگی آموزش ندیده بودند، مدیریت و اقداماتی که در حال حاضر در کشور برای مقابله با کرونا صورت گرفته بیشتر مباحث بهداشت جسمانی است که برای حفظ سلامت جسمانی مطرح شده است، البته به تازگی تبعات اقتصادی موضوع هم مطرح و این مسائل سبب دل مشغولی دولتمردان شده است، اما متاسفانه دنیای روانی انسان‌ها در این بین برجسته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روانشناس تصریح کرد: انسان به کمک دنیای روانی می‌تواند امور جسمانی را داشته باشد، در این شرایط باید اعتدال در آرامش روان و مدیریت صحیح داشته باشیم، در این صورت است که می‌توانیم دستورالعمل‌ها را انجام دهیم، دنیای روانی انسان‌ها باید به عنوان یک مقوله در نظر گرفته شود، متاسفانه در برخی از مواقع ظرفیت پذیرش پرسش ساده فرزندانمان را در نداریم؛ لذا باید ظرفیت روانی انسان‌ها هم نیز در پروتکل‌ها لحاظ شود.

او با اشاره به تبعات پایین آمدن ظرفیت روانی انسان‌ها در شرایط به وجود آمده، افزود: این بیماری می‌تواند سبب افزایش مشکلات از جمله وسواس، ترس، خستگی، سایر مشکلات خانوادگی شود.

احمدی با اشاره به اینکه متاسفانه ممکن است به لحاظ روانی فرد، آسیب‌هایی را ببیند و این آسیب‌ها در او ماندگار شود، گفت: ممکن است فرد به جایی برسد که مقررات را بشکند و بگوید هر چه شد بشود و به اصطلاح به خط آخر بزند، در جامعه حضور پیدا کرده و پروتکل‌ها را رعایت نکند لذا این موضوع می‌تواند سبب شدیدتر شدن اپیدمی شود.

او بیان کرد: نگهداشتن مردم در خانه باید با اقدامات روانی مناسب صورت بگیرد، شرایط جدیدی به وجود آمده است و مردم باید در آن شرایط زندگی کنند به طوری که پیش از این برای شرایط اینچنینی آماده نبودند، این واقعه مانوری از قیامت است به طوری که همه متوجه می‌شوند که واقعیت بزرگی اتفاق افتاده و لذا این موضوع می‌تواند تمرین مقدماتی باشد، باید در این شرایط نگاه متفاوتی به زندگی داشت.

قرنطینه را به فرصت تحکیم روابط خانوادگی تبدیل کنیم

مجید صفاری‌نیا روانشناس طی تماس تلفنی با برنامه با اشاره به اینکه فرصت خوبی ایجاد شده است، در این دوره تاریخی خانواده‌ها از کنار هم بودن یکدیگر لذت ببرند، گفت: قرنطینه خانگی را به فرصت تحکیم روابط خانوادگی تبدیل کنیم، حالا که در خانه ماندیم به یکدیگر برچسب نزنیم.

صفاری‌نیا با بیان اینکه نخستین کتاب روانشناسی دنیا گلستان سعدی است تصریح کرد: بهتر است مخابرات در این شرایط کرونایی که مردم در خانه مانده اند، هزینه مکالمه تلفن را کاهش دهد.

او با اشاره به اینکه در شرایطی هستیم که تغییر سبک زندگی برایمان اتفاق افتاده و انسان موجودی سازگار است، گفت: این قصه جدید باعث ایجاد تغییر سبک زندگی مردم شده به طوری که ایجاد بی حوصلگی می‌کند، لذا زیاد ماندن در خانه مانند غم عصر جمعه است به طوری که این موقعیت ایجاد استرس می‌کند و تفاوت‌های شخصی با در خانه ماندن خود را نشان می‌دهد.

این روانشناس با اشاره به اینکه در این شرایط باید تعامل پررنگ‌تر شود، افزود: الان زمانی است که می‌توان از فرصت‌ها استفاده کرد، باید تمرین همدلی کنیم، باید با همسرمان گفتگو و مذاکره کنیم و از برچسب زدن‌های منفی پرهیز کنیم.

او بیان کرد: باید الگوی روان شناختی و رفتاری را ارائه کنیم تا مردم در این شرایط بتوانند اوضاع را مدیریت کنند، باید جنبه‌های مثبت را در شخصیت طرف مقابل تشویق کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سلامت جامعه خانواده مشکلات روانشناسی مخابرات تلفن سبک زندگی استرس استرس روانشناسی سبک زندگی سلامت روان مشکلات روانی انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباس کعبی عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان اظهار کرد: جنس انقلاب اسلامی رشد و شکوفایی و تحقق کرامت انسان است؛ رشد عقلانیت ایمان، اخلاق و آداب، عدالت و آزادی، پیشرفت و عزت، وحدت و همدلی و همچنین برادری در واقع خدمت به انسان‌ها است که همه اینها در مجموع باعث کرامت انسان می‌شود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: انسان ذاتاً کریم است اما کرامت اکتسابی در پرتوی حرکت جمعی انسان‌ها محقق می‌شود.

وی با تبریک فرارسیدن روز معلم بیان کرد: شهید مطهری با همه آثار گران بهای خود طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی بر پایه شکل‌گیری جمهوری اسلامی است و درسی که از این شهید می‌توانیم بگیریم، یک درس ایثار است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: خوب است که در سالگرد ارتحال شهید مطهری و روز معلم در سطوح گوناگون جامعه برای تحقق این کرامت، نهضت بازخوانی اندیشه شهید مطهری را هم داشته باشیم.

کد خبر 6091316

دیگر خبرها

  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • حال موسیقی ایران خوب است