Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس‌جمهور صبح یکشنبه در جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا که در مجموعه حافظیه تهران برگزار شد، اظهار کرد: در روندی که پیش‌رو داریم برای مسئله مبارزه و مقابله با کرونا هیچ اختلاف نظری میان دستگاه های دولتی و قوای سه گانه وجود ندارد و همه ارکان کشور با هماهنگی در حال انجام امور هستیم و مقام معظم رهبری نیز همواره حمایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابله با کرونا کل نظام یکپارچه است

وی با تاکید بر اینکه در مسئله مقابله با کرونا کل نظام یکپارچه است، گفت: این که بدخواهان ما از این یکپارچگی عصبانی و ناراحت هستند، خودشان می‌دانند، اما کرونا با همه دشواری هایی که ایجاد کرده آثار خوبی هم داشته که وحدت بیشتر ارکان مختلف جامعه است؛ امروز شاهد یک وحدت و یکپارچگی در سراسر کشور هستیم. سالم بودن هوا به دلیل کاهش ترافیک نیز از دیگر آثار خوب کرونا در کشور است.

در میان وزارتخانه های دولت اختلافی نیست

رئیس‌جمهور افزود: در میان وزارتخانه های دولت اختلافی نیست ممکن است چیزی را در جایی پیدا کنند و با شیطنت به رسانه های خارج از کشور منتقل کنند و آنها نیز این مسئله را بزرگ کنند، اما هیچ اختلافی در این زمینه نداریم. برخلاف دعوت بدخواهان و ضد انقلاب که مردم را دعوت می کند به این که بین سلامت و فعالیت اقتصادی یکی را باید انتخاب کرد این مردود و ناصواب است؛ چرا که هم فعالیت‌های اقتصادی و هم پروتکل های بهداشتی هر دو در کنار هم قابل اجرا هستند، فعالیت‌های اداری و اقتصادی و تولیدی ما باید در جریان باشد، اما پروتکل‌های وزارت بهداشت باید مورد تاکید و توجه قرار بگیرد.

روحانی با اشاره به بررسی جزئیات طرح فاصله گذاری هوشمند در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: کمیته اجتماعی و امنیتی ستاد روزهای خود را ارائه داد؛ خواست این کمیته، وزارت صمت و فعالان اقتصادی و اصناف در قالب یک جمع‌بندی در جلسه مطرح شد و در نهایت تصمیماتی اتخاذ شد.

آغاز کسب و کارهای کم‌خطر در استان‌ها بجز تهران از ۲۳ فروردین

وی با بیان اینکه در تولید از ابتدا با هیچ مانعی مواجه نبودیم و این مراکز همچنان با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت خود ادامه می‌دهند، اظهار کرد: امروز پیشنهاداتی درباره فعالیت‌های اقتصادی و کسب و کارها مطرح شد که در نهایت پیشنهادات به تصویب ستاد قرار گرفت؛ بر این اساس تصویب شد که در استان‌های کشور بجز تهران کسب و کارهای کم ریسک می‌توانند از ۲۳ فروردین فعالیت های خود را  آغاز کنند، اما کسب و کارهای پر ریسک از جمله مراکز ورزشی، استخرها و مراکزی که نیاز به حضور جمعیت دارند فعلا تا اطلاع ثانوی همچنان تعطیل باقی می مانند تا بعداً درباره آنها تصمیم گیری شود.

رئیس جمهور ادامه داد: در بخش کسب و کارهای کم ریسک بنا شد تا در استان ها از شنبه ۲۳ فروردین فعالیت ها با مراعات پروتکل های اعلامی از سوی بهداشت و درمان آغاز شود؛ حتماً باید بر این پروتکل ها نظارت شود و مسئولیت اصلی این نظارت بر عهده وزارت بهداشت است. امروز  همچنین تصویب شد تا در صورت نیاز نیروی بسیج نیز برای نظارت با دقت به وزارت بهداشت کمک کند.

روحانی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهیم فعالیت‌های اقتصادی سلامت مردم را تحت تاثیر قرار دهند، گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در فعالیت‌های اقتصادی باید مورد توجه قرار بگیرد.

آغاز فعالیت های اقتصادی در استان تهران از ۳۰ فروردین

وی درباره وضعیت فعالیت کسب و کارها در استان تهران نیز خاطرنشان کرد:  در جلسه امروز تصویب شد که در استان تهران فعالیت های اقتصادی از روز شنبه ۳۰ فروردین آغاز شود.

رئیس جمهور اظهار کرد: از کمیته تبلیغات خواستیم در این زمینه طرح ها و اطلاعات مورد نیاز را آماده کند و در رسانه ها توضیح داده شود که فروشندگان چگونه باید مسائل را رعایت کنند؛ همچنین تاکید شد که وظایف و اصول بهداشتی که باید مورد توجه قرار بگیرد برای مردم توضیح داده شود.

روحانی با تاکید بر اینکه آغاز فعالیت کسب و کارها به معنای فراموش کردن اصل در خانه ماندن نیست، گفت: ترجیح بر این است که آنهایی که حضورشان در جامعه ضرورتی ندارد، همچنان در خانه بمانند.

حضور دو سوم کارمندان در محل کار از 23 فروردین

وی گفت: برای بازگشایی فعالیت‌های کسب و کارها بر اساس پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان تصمیم گرفتیم که به صورت پلکانی عمل کنیم. در خصوص فعالیت ادارات دولتی نیز مصوب شد از هفته آینده یعنی ۲۳ فروردین فعالیت ادارات به این صورت باشد که دو سوم از کارمندان در محل کار خود حضور خواهند داشت و یک سوم دیگر مجاز هستند که در محل کار خود حضور پیدا نکنند؛ در این مصوبه تاکید شد که نسبت به افرادی که سن بالا دارند و همچنین به بیماری های زمینه ای مبتلا هستند اولویت ها لحاظ شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: هر کارمندی که به کرونا مبتلا شود، وظیفه دارد که به مدیر خود اعلام کند و در سر کار خود حاضر نشود و اقدامات درمانی را انجام دهد. آمدن او به محل کار به عنوان تخلف و جرم است؛ در مجموع حضور افرادی که مبتلا به کرونا هستند در جامعه ممنوع است و این افراد باید خود را یا در خانه یا در نقاهتگاه ها و یا در بیمارستان‌ها قرنطینه کنند.

روحانی در ادامه از وزیر بهداشت خواست که به آزمایشگاه ها ابلاغ کند در صورتی که آزمایش کرونای فردی مثبت شد موظف هستند تا علاوه بر اعلام به فرد بیمار موضوع را به اطلاع محل کار او و خانواده فرد بیمار برسانند.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی به کسی می‌گوییم آزمایش کرونای وی مثبت است نباید اضطراب و نگرانی شدید پیدا کند. بسیاری مردم با ایزوله و قرنطینه بعد از دو هفته خوب می‌شوند و این مورد تنها در ۱۵ تا ۲۰ درصد دیده نمی‌شود. از ۱۰۰ نفر که مبتلا می‌شوند ۳ یا ۴ نفر خطر مرگ دارند و حتی ما باید از رقم ۳ درصد هم که در جامعه هست پایین‌تر رویم و به ۲ درصد برسیم.

وی اضافه کرد: اینکه افراد وقتی مبتلا می‌شوند این موضوع را مخفی می‌کنند لازم نیست، بلکه باید اصول بهداشتی را رعایت کنیم و این موضوع را هم مثل آنفولانزا اعلام کنیم وگرنه پنهان کردن آن نفعی ندارد و مهم نیست، البته هر کسی دوست دارد می‌تواند این کار را بکند، اما اصل مهم رعایت بهداشت و جلوگیری از ارتباط با دیگران است.

ساعت کار ادارات از ۲۳ فروردین ۷ صبح تا ۱۴ عصر

روحانی در ادامه اعلا کرد: ساعت کار اداری قرار شد از ۲۳ فروردین ۷ صبح تا ۱۴ عصر باشد و این با توجه به نزدیک بودن ماه رمضان در نظر گرفته شده است که در این زمینه هم اگر تا ماه رمضان چنین وضعیتی داشته باشیم نه نماز جماعت خواهیم داشت و نه وقت ناهار در ادارات.

تشکر از همه دست اندرکاران حمل و نقل کشور

رییس جمهور خاطرنشان کرد: کلیه کالاهایی که ضروری بوده که جابجا شوند چه از گمرک چه در درون کشور بدون هیچ خللی کار خود را انجام دادند و حتی یک درصد هم از سال پیش کمتر نبوده که ما از همه دست اندرکاران حمل و نقل کشور تشکر می‌کنم. در ماه‌هایی که ما مشکل کرونا داشتیم از افراد و کارگران بخش حمل و نقل هیچ کسی اخراج نشده و تعدیلی هم صورت نگرفته که خبر خوبی است و شامل آن امتیازهایی که ما برای کسب و کارها در نظر گرفتیم می‌شوند.

عبور و مرور در استان‌ها آزاد، اما در میان استانها تا ۳۰ فروردین ممنوع

روحانی همچنین گفت: عبور و مرور ماشین‌ها در استان‌ها آزاد است، اما در میان استانها تا ۳۰ فروردین ممنوع است که ماشین ها از استانی به استان دیگر بروند.

مدارس تا ۳۰ فروردین آموزش از راه دور است

وی بیان کرد: در بخش آموزش به جز آموزش تکمیلی در بخش دکتری مخصوصا از ۳۰ فروردین حضوری خواهد بود، اما در بخش کارشناسی و مدارس تا ۳۰ فروردین آموزش از دور است؛ البته در استان‌هایی که وضعیت سفید است می‌توانند کار خود را شروع کنند و مشکلی ندارند مثل استان بوشهر که مشکلی در این زمینه ندارد.

رییس جمهور گفت: وزارت بهداشت و درمان نمی‌تواند بگوید که شکل فعالیت این ویروس در ادامه و در زمانی که هوا گرم می‌شود چگونه است چون هنوز عملکرد این ویروس مشخص نیست.

اماکن متبرکه تا ۳۰ فروردین همچنان تعطیل می مانند

روحانی خاطرنشان کرد: اماکن متبرکه تا ۳۰ فروردین همچنان تعطیل می مانند و بعد از این تاریخ برای آن ها تصمیم گیری می‌کنیم. جلسه بعدی ما ۲۴ فروردین است اما اگر اتفاقی بیفتد می توانیم زودتر این جلسه را برگزار کنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی رییس جمهور ادارات مدارس ویروس کرونا مبارزه با کرونا آموزش از راه دور فعالیت کسب و کار فعالیت های اقتصادی مقابله با کرونا تا ۳۰ فروردین ۲۳ فروردین وزارت بهداشت کسب و کارهای استان ها کسب و کارها رییس جمهور رئیس جمهور فعالیت ها پروتکل ها محل کار کار خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است