Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - محبوبه قرمزچشمه؛ بر اساس دستور رئیس جمهور همه ارگان‌ها و سازمان‌های کشوری و لشکری در اجرای فعالیت‌ها و عدم اجرای آن، باید تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا باشند. این ستاد دستور توقف فعالیت‌های ساختمانی را صادر کرده است.

این در شرایطی است که رضا نگهبان، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، هفت روز پیش بر اثر بیماری کرونا از دنیا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگهبان یکی از پیش قرآولان اجرای طرح اقدام ملی مسکن در تهران بود و به عنوان رئیس ستاد اقدام ملی مسکن تهران اجرای طرح اقدام ملی مسکن تهران را بر عهده داشت. بعد از گذشت هفت روز هنوز جانشینی برای وی تعیین نشده است. متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن تهران دو نگرانی دارند، یکی مسکوت ماندن طرح اقدام ملی مسکن به دلیل کرونا و دیگری تغییر روند اجرای این طرح توسط مدیرکل جدید راه و شهرسازی استان تهران (جانشین رضا نگهبان).

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادآنلاین اظهار کرد: رضا نگهبان یکی از مدیران پرتلاش  بود و متاسفانه فوت ایشان یک اتفاق سخت برای همه اعضای وزارت راه و شهرسازی است.

وضعیت طرح اقدام ملی مسکن تهران بعد از نگهبان چطور پیش خواهد رفت؟

وی در پاسخ به این پرسش که بعد از رضا نگهبان، وضعیت طرح اقدام ملی مسکن چطور پیش خواهد رفت، گفت:  طبیعتا نقش اشخاص و مدیران در پیشرفت طرح اقدام ملی مسکن مهم است و امیدواریم هیچ مشکلی برای هیچ یک از مدیران پیش نیاید. نکته مهم در طرح اقدام ملی مسکن  این است که این طرح قائم به شخص نیست، متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن نباید نگران تغییر در روند اجرای پروژه‌ها باشند چرا که جانشین این  مدیر نیز بر اساس برنامه‌های مشخص، پروژه‌ها را پیش خواهد برد.

وزارت راه و شهرسازی تصمیمات لازم را ابلاغ می کند تا با نظم، پروژه‌ها انجام شود

محمود زاده در ادامه با اشاره به اهمیت بزرگی پروژهای طرح اقدام ملی مسکن در 4 شهر تهران گفت: از طرفی  عمده طرح اقدام ملی مسکن در شهر تهران است و این چهار شهر شامل پردیس، پرند، هشتگرد و ایوانکی است. 20 هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن به جز 4 شهر جدید، در خود استان تهران ساخته خواهد شد. این طرح باید توسط اداره کل استان تهران اجرایی شود. اعضای این اداره در تلاش برای اجرای سریع آن هستند و با توجه به از دست دادن مدیرکل این اداره، به طور قطع وزارت راه و شهرسازی تلاش خودرا برای ادامه روند اجرای پروژه انجام می دهد و تصمیمات لازم را به زودی ابلاغ خواهد کرد تا وقفه ای در این ارتباط پیش نیاید و با نظم پیش، مراحل اجرای پروژه‌ها بر اساس جدول زمان بندی انجام شود.

در اجرایی شدن روند طرح اقدام ملی مسکن تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در ارتباط با پرسش‌های مربوط به زمان اجرایی شدن مراحل بعدی طرح اقدام ملی مسکن در ادامه خاطر نشان کرد: کشور در شرایط بحرانی قرنطینه قرار دارد، در اجرایی شدن روند طرح اقدام ملی مسکن تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. پیش بینی ما برای آینده این است که با خارج شدن از  فضای بحرانی و صدور اجازه فعالیت‌ها با قدرت و برنامه‌های جدید برای جبرای عقب ماندگی‌ها شروع به کار کنیم.

سلامت جامعه بر همه پروژه‌ها اولویت دارد

اولویت حال حاضر کشور سلامت و بهداشت جامعه از جمله  کارگران و گروه‌های اجتماعی است و این موضوع بر تمام اقدامات و فعالیت‌های ساختمانی ارجح است. تا موقعی که ستاد ملی مقابله با کرونا مجوز ادامه فعالیت‌ها را صادر نکند، طرح اقدام ملی مسکن پیش نخواهد رفت.

وی خاطر نشان کرد، سناریوهایی در نظر گرفته ایم تا عقب ماندگی‌های طرح اقدام ملی مسکن را در آینده جبران کنیم.

متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن نگران نباشند

معاون وزیر راه و شهرسازی در آخر یادآورد شد: متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن نگران وقفه‌ای که در اجرای طرح پیش آمده، نباشند، بعد از پشت سر گذاشتن بحران کرونا، این رکود را با برنامه‌های جبرانی، پر می‌کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طرح ملی مسکن مسکن ملی رضا نگهبان ستاد ملی مقابله با کرونا اخبار کرونا مسکن ملی تهران متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن ستاد ملی مقابله با کرونا طرح اقدام ملی مسکن اقدام ملی مسکن تهران وزارت راه و شهرسازی استان تهران رضا نگهبان فعالیت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • اینفوگرافیک| قیمت خودروهای وارداتی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند