Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@14:48:41 GMT

ضرورت مشارکت سمن ها در فرهنگسازی و افزایش آموزش عمومی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۴۵۹۰

ضرورت مشارکت سمن ها در فرهنگسازی و افزایش آموزش عمومی

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه قاسمی طوسی با اشاره به ظرفیت سمن‌ها در حوزه‌های مختلف ازجمله افزایش آگاهی عمومی جامعه و فرهنگ‌سازی در این شرایط خاص، گفت: از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از سمن‌های فعال در این حوزه خواسته شد ضمن ارائه ایده‌های خلاقانه ای که در شرایط امروز جامعه با کمترین هزینه قابل اجرا است و با طراحی پوسترهایی با مضامین آموزنده و آگاهی‌بخش و انتشار آن در فضای مجازی با فرمت قابل چاپ، در افزایش آگاهی عمومی جامعه مشارکت فعال داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری افزود: چالش «کروناویروس» چالشی به معنای واقعی کلمه بی‌سابقه است و با توجه به قدرت ماندگاری بالا و شیوع سریع این ویروس، دولت و حاکمیت به‌تنهایی نمی‌تواند آن را مهار کند و آحاد مردم و در رأس همه، سازمان‌های مردم نهاد باید کمک کنند و ضمن ارائه ایده‌های خلاقانه و آگاه کردن دیگران به رعایت نکات بهداشتی لازم و ماندن در خانه با روش‌های هنرمندانه و مبتکرانه، به دولت و همچنین کادر درمان کمک کنند تا چرخه شیوع شکسته شود.

وی در همین زمینه تأکید کرد: آگاهی عمومی جامعه برای رونق دادن به کسب و کارها در دوران کرونا و در خانه ماندن و سرگرم شدن و طیف گسترده‌ای از امور باید بالا برود؛ به بیان دیگر، اگر دانش عمومی مردم در این زمینه‌ها افزایش یابد، خطای آنان نیز کاهش می‌یابد و بهداشت فردی را بیشتر رعایت خواهند کرد و برای امور غیرضروری بیرون نخواهند آمد و از ماندن در خانه نیز خسته و کلافه نخواهند شد و حتی قادر به رونق کسب و کار خود در چنین شرایطی خواهند بود.

قاسمی طوسی با اشاره به ملی بودن این طرح، خطاب به سمن‌های حوزه زنان و خانواده استان مازندران گفت: انتظار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از سمن‌هایی که از خدمات معاونت در مقاطع مختلف از قبیل شرکت در دوره‌های آموزش رایگان برخوردار و توانمند شدند این است که در چنین شرایطی به‌عنوان رابط بین مردم و دولت عمل کنند و برابر اساسنامه، مسئولیت اجتماعی را که در قبال مردم دارند را به انجام برسانند و در افزایش آگاهی مردم مشارکت کنند.

وی همچنین گفت: معاونت امور بانوان ریاست جمهوری ۶ حوزه را برای تنظیم این پوسترهای آموزشی و طرح‌های خلاقانه تعیین کرد و هر کدام از سمن‌ها باتوجه به زمینه فعالیت و بر اساس اساسنامه خود، می‌تواند یک، دو و یا همه آنها را انتخاب و مشغول فعالیت شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران همچنین حوزه‌های شش‌گانه مورد نظر را «میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری»، «تعمیق باورهای دینی و تحکیم خانواده»، «اشتغال و کار آفرینی»، «بهداشت و سلامت»، «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» و «محیط زیست» معرفی کرد و گفت: سمن‌ها با توجه به زمینه کاری خود، جهت کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه، رونق اقتصاد. کسب و کارها در این دوران و سرگرمی‌های سالم و سازنده برای دوران قرنطینه، طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه و اثرگذار و قابل اجرای را پیش‌بینی و در قالب پوسترهای جذاب (در فضای مجازی و قابل استفاده در برنامه‌های موبایلی و همچنین با فرمت قابل چاپ) طراحی و در اختیار عموم قرار دهند.

طوسی گفت: سمن‌ها می‌توانند علاقمندی‌شان را بر اساس تقسیم‌بندی شش‌گانه اعلام و فعالیت‌های حوزه کاری خود را جمع‌آوری کند تا از طرف دفتر امور بانوان و خانواده استانداری به معاونت زنان ریاست جمهوری انعکاس داده شود.

وی در پایان گفت: این طرح در اختیار دفتر اجتماعی استانداری مازندران نیز قرار داده شد تا دیگر سمن‌ها نیز مشارکت کنند و توان و ظرفیت خود را در طرح ایده‌های خلاقانه در شرایط خاص به کار بگیرند.

کد خبر 4892716

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری مازندران سازمان مردم نهاد ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد گرگان طرح غربالگری روز طبیعت سال جهش تولید بیرجند ضدعفونی بارش باران ایده های خلاقانه ریاست جمهوری امور بانوان سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار توضیحی، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان