Web Analytics Made Easy - Statcounter

معتمدیان تشکیل شورای محرومیت‌زدایی مسایل اجتماعی را اولین گام برای تحقق این هدف برشمرد و گفت: این شورا با محوریت دفتر اجتماعی استانداری و با حضور مجمع خیرین سلامت، نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، گروه ‌های جهادی با هدف انسجام بخشی در بحث اجتماعی محرومیت زدایی شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، صبح امروز محمدصادق معتمدیان استاندارخراسان جنوبی در نشست مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی با اشاره به تجربه‌های موفق استان در زمینه انسجام و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: در سال ۹۸ با انسجام بین دستگاه‌ها و نهادهایی که در زمینه محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کردند، به عنوان اولین استان توانستیم به صورت منطقه‌ای برای رفع محرومیت اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در پی این اتفاق کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد مستضعفان، قرارگاه سازندگی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به عنوان نهادهای معین، برای رفع محرومیت از شهرستان‌های مرزی استان ورود کردند.

معتمدیان ادامه داد: برگزاری جشن گلریزان و افزایش قابل توجه کمک‌های مردمی و نهادها برای تامین البسه عید دانش آموزان نیازمند نیز از پیامدهای مطلوب وحدت رویه نهادها و مؤسسات خیریه و مردم بود.

وی تصریح کرد: این وحدت رویه باید در موضوع محرومیت‌زدایی مسایل اجتماعی نیز اتفاق بیفتد تا نتایج مطلوب‌تری به همراه داشته باشد. استاندار خراسان جنوبی گفت: با وجود همه مشکلات ناشی از خشکسالی و تأثیری که بر درآمدها داشته مردم استان در امور خیریه، مشارکت قابل تحسینی دارند و همین امر سبب شده خراسان‌جنوبی از استان‌های پیشرو در جلب مشارکت‌های مردمی باشد.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی روند اجرای برنامه های مؤسسات خیریه و گروه‌های مردمی در زمینه جلب مشارکت‌های عمومی تصریح کرد: اقدامات پراکنده و جزیره‌ای، می‌تواند آسیب‌هایی به همراه داشته باشند. معتمدیان با اشاره به همراهی همیشگی مردم در شرایط خاص یادآور شد: جلب کمک‌ها باید به گونه‌ای باشد که اعتماد عمومی را خدشه‌دار نکند.

وی تشکیل شورای محرومیت‌زدایی مسایل اجتماعی را اولین گام برای تحقق این هدف برشمرد و گفت: این شورا با محوریت دفتر اجتماعی استانداری و با حضور مجمع خیرین سلامت، نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، گروه ‌های جهادی با هدف انسجام بخشی در بحث اجتماعی محرومیت زدایی شکل می‌گیرد.

معتمدیان افزود: تدوین بانک اطلاعاتی از دهک‌های پایین جامعه که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند و همچنین شناسایی بیماران خاص و صعب‌العلاجی که هزینه‌های درمانشان سنگین است از اصلی‌ترین برنامه‌های شورای محرومیت‌زدایی مسایل اجتماعی است.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: این تمرکزبخشی و ساماندهی برنامه‌ها به معنای دخالت در کار و ایجاد محدودیت برای فعالیت مؤسسات و سمن‌ها نیست بلکه به مفهوم نظارت بر فرآیند کارهاست. وی با اشاره به شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا و وفاق و همدلی صورت گرفته میان آحاد مردم و مسئولان گفت: بخش عمده‌ای از کمک‌های مردمی در شرایط فعلی، مربوط به تامین اقلام بهداشتی ویژه خانواده‌های نیازمند است.

استاندارخراسان جنوبی با تاکید بر شرایط فعلی کشور و فعالیت گروه‌های مختلف برای جلب کمک‌های مردمی و تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز خانواده‌های بی بضاعت، افزود: با اعلام وزارت کشور، در بحث جذب کمک‌های مردمی در حوزه سلامت، مرجعیت با مجمع خیرین سلامت است. معتمدیان ادامه داد: این موضوع نافی فعالیت سایر بخش‌ها نیست اما با توجه به اشراف مجمع خیرین سلامت بدون تردید این مرجعیت نتایج بهتری به همراه دارد. وی با اشاره به اقدامات مجمع خیرین سلامت در سطح استان از فرمانداران خواست نسبت به فعال‌سازی این مجمع در همه شهرستان‌های استان اقدام کنند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: یکی از مهمترین اقدامات مجمع احداث پروژه‌های بهداشتی درمانی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار است.   وی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که در بحث سلامت و بهداشت استان به میانگین خوبی در کشور برسیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای محرومیت محرومیت زدایی مجمع خیرین سلامت کمک های مردمی خراسان جنوبی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی

حسینی مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: با توجه به علاقه‌مندی خودم به کتاب و کتابخوان کردن جامعه از سنین پایین به فکر ایجاد کتابخانه تخصصی برای کودکان و نوجوانان افتادم.

وی افزود: با همسر و فرزندم تصمیم گرفتیم برای هدف ارائه کتاب‌های با کیفیت به کودکان و نوجوانان قدم برداریم و به سراغ تهیه کتاب خوب بریم.

حسینی اولین مسئله در انتخاب کتاب خوب انتخاب ناشر معتبر اعلا م کرد و گفت: ناشری که در موضوعات مختلف سیاسی اجتماعی هنری و رده‌های سنی مختلف کار می‌کند نمی‌تواند در بحث تخصصی خوب عمل کند به همین منظور ما فقط با ناشر‌هایی کار می‌کنیم که به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان کار می‌کنند.

وی ادامه داد: پس از ناشر، انتخاب نویسنده هم بسیار مهم است، زیرا نویسنده یک داستان تعیین می‌کند یک موضوع چطور برای کودکان نوشته و روایت شود و چه پیامی را به مخاطب منتقل کند.

مسئول کتابخانه تخصصی کتاب در طبس گفت: ارتباطی که در کتابخانه بین کتابدار و کودک و یا والدین کودک ایجاد می‌شود خیلی سازنده است و در دراز مدت تاثیرات خوبی در زندگی و تفکر آنان به جای می‌گذارد.

وی افزود: با هزینه اولیه ۶۰۰ میلیون تومان کتاب‌های کودک برای این مجموعه خریداری کردم و در حال حاضر این کتابخانه ۵هزار و۵۰۰ جلد کتاب دارد.

حسینی بیان کرد: فضاسازی در کتابخانه به صورت کامل انجام شده، از میز و صندلی‌های رنگی گرفته تا کفپوش‌های رنگی و قفسه‌های سفید، محیطی گرم و لذت بخش برای کودکان فراهم کنیم.

مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: یکی از کار‌های مهم دیگر ما ایجاد سایت برای کتابخانه است، در این سایت قرار است کاربر‌ها یا والدینشان به ازای هر سه کتاب که نظرشان در مورد کتاب را در سایت ثبت می‌کنند پاداش دریافت کنند.

وی همچنین بیان کرد: قرار است هر هفته دو شب و هر شب به مدت نیم ساعت برای کودکان در فضای اسکای روم قصه‌گویی داشته باشیم.

از دیگر برنامه‌های برای این کتابخانه میتوان به برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های قصه‌گویی و داستان نویسی اشاره کرد.

ساعت کاری کتابخانه از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصر‌ها از ساعت ۵ تا ۸ باز می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • اولین گروه از زائران خراسان جنوبی به عمره اعزام شدند
  • تشکیل شورای راهبردی سلامت با مصوبه شورا
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی