Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@05:20:41 GMT

رکود اقتصادی در کمین کشور/گردشگری برترین راه رونق اقتصادی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۵۴۲۴

رکود اقتصادی در کمین کشور/گردشگری برترین راه رونق اقتصادی

محمد مهرچیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاثیرات شیوع ویروس کرونا برصنعت گردشگری به عنوان یکی از ارکان مهم تولید ناخالص داخلی کشور اظهار داشت: در ابتدا باید این نکته را در نظر داشت که آیا گردشگری صنعت است یا بخشی از زندگی مردم، آیا صنعت گردشگری یکی از صنایع غیر ضروری در جامعه است که باید پس از کنترل بیماری کرونا، در اولویت آخر برای راه اندازی مجدد باشد و یا اینکه گردشگری به عنوان یکی از صنایع پیشران اقتصاد و با توجه به شعار سال که همانا «جهش تولید» است، باید اولین اولویت نظام، برای راه اندازی مجدد (البته پس از کنترل بیماری کرونا) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر می رسد، بحرانی شاید، هم اندازه و یا بزرگ تر از کرونا به نام رکود اقتصادی، با توجه به پیشینه تحریم ها و رکود تورمی سال های گذشته ایران، در کمین مردمان این سرزمین نشسته است؛ که صد البته با درایت موجود، در نظام عالی تصمیم گیری نظام، برای این مسئله نیز تدابیری اندیشیده شده و مصوبات اخیر دولت نیز شاهد صدق این مدعاست.

صنعت گردشگری نزدیکترین و ارزانترین راه رونق دوباره اقتصاد ایران است

این کارشناس گردشگری با بیان اینکه به عقیده روانشناسان و جامعه شناسان، حوزه گردشگری و صنایع دستی، از دو جنبه اهمیت داشته و قابل اندیشیدن است، تصریح کرد: اول اینکه صنعت گردشگری نزدیک ترین راه و ارزان ترین حوزه ای است که می تواند رونق دوباره را به اقتصاد ایران باز گرداند چراکه

وی تاکید کرد:. دوم و مهمترین وجه مسئله این است که اگر نظام، پس از این ایام، نشاط در خانواده و جامعه را جدی نگیرد و برای آن برنامه ریزی نکند، کشورمان، بحران بزرگ افسردگی و عدم تعادل روانی جامعه را تجربه خواهد نمود؛ که اثرات مخرب آنچه بسا بیشتر و وسیع تر از وضع موجود باشد.

وی بیان داشت: لازم و ضروری است هیئت دولت و مدیران و تصمیم گیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اقدامات فوری و تثبیت کننده ای جهت حفظ و بازیابی توان تاسیسات گردشگری که شامل هتل ها، مهمانپذیرها، مجتمع های غذائی و تفریحی گردشگری و تولید کنندگان صنایع دستی که بسیاری از آنان امروز در خطر ورشکستگی هستند، را در دستور کار قرارداده و زمینه تبلیغات و ترویج این حوزه را با محوریت تقویت گردشگری داخلی فراهم آورد.

گردشگری نیاز ضروری و واقعی مردم

مهرچیان با بیان اینکه گردشگری برای تاسیسات، مجتمع ها و تولیدکنندگان صنایع دستی صنعت است، ابراز داشت: صنعت گردشگری، برای مردم یک نیاز ضروری و واقعی برای حفظ تعادل روانی در زندگی، ایجاد روحیه مجدد برای کار و کسب و دوری از استرس های روزمره و رسیدن به آرامش درونی است.

وی تاکید کرد: بر این اساس لازم است تصمیم گیرندگان نظام به گردشگری، نه به عنوان یک صنعت، بلکه به عنوان نیاز روحی و روانی مردمی، بعد از تحمل فشارهای اقتصادی و قرنطینه خانگی بشناسند، زیرا امروز، نیاز ما به گردشگری از هر زمان بیشتر است.

کد خبر 4892164

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری ویروس کرونا جاذبه گردشگری ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام فاصله گذاری اجتماعی شهرکرد طرح غربالگری گرگان روز طبیعت ضدعفونی سال جهش تولید بیرجند بارش باران صنعت گردشگری صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم اطمینان خاطر کارگر نسبت به آینده شغلی خود، گفت: امروز بنگاه‌های اقتصادی کشور باید رونق پیدا کنند تا تکلیف کارگران برای چندین سال متوالی مشخص باشد نه اینکه لحظه به لحظه نگران شغل، درآمد و معیشت خود باشند.

علی بابایی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات امروز مقام معظم رهبری در دیدار کارگران سراسر کشور درباره جهش تولید و وظایف مسئولان در این زمینه گفت: رهبری در بیانات‌شان در این زمینه توصیه‌هایی به کارگران و مسئولان مطرح کردند؛ ایشان در توصیه به کارگران فرمودند که خودشان باید فرهنگ کار اعم از نظم و انضباط و نقش آفرینی برای ارزش دادن به مقام کارگر را مورد توجه قرار دهند و به مسئولان نیز جهت تامین زیرساخت‌های لازم جهت مشارکت بخش خصوصی و بخش تعاون جهت افزایش مشارکت مردم در اقتصاد توصیه‌هایی مطرح نمودند؛ اگر مسئولان کلیدواژه‌های رهبری در جلسه امروز را به کار بردند و دستورالعمل‌های ایشان را به ویژه طرح‌های توسعه ای و افزایش ظرفیت‌های بازار تولیدی با مشارکت مردم را مورد توجه قرار دهند، جهش تولید محقق خواهد شد.

وی با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم اطمینان خاطر کارگر نسبت به آینده شغلی خود، گفت: مقام معظم رهبری تنها شخصیتی در سطح کشور هستند که به مسائل کارگری اطلاعات جامع دارند و ایشان نسبت به همه وزرای کار و روسای جمهور اشراف کاملی به موضوعات مربوط به کارگری دارند؛ ایشان بر همین اساس نیز در تبیین وظایف قوا و دستگاه‌ها در قبال جامعه کارگران، تضمین امنیت شغلی را از مهمترین مسائل دانستند و تاکید کردند که اولین مشکل جامعه کارگری امنیت شغلی است.

در این زمینه بخوانید: رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران: خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه راه حل اطمینان بخشی در زمینه امنیت شغلی، کار مستمر است، گفت: امروز بنگاه‌های اقتصادی کشور باید رونق پیدا کنند تا تکلیف کارگران برای چندین سال متوالی مشخص باشد نه اینکه لحظه به لحظه نگران شغل، درآمد و معیشت خود باشد؛ همچنین مجلس و دولت باید بدانند که افزایش ظریب امنیت شغلی کارگران کشور نیازمند قوانین جدید است تا بتوانیم ساختارها در این زمینه آماده کنیم.

انتهای پیام

 

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد