Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به شیوع «ویروس کرونا»، جلسات آموزشی مسجد ابوطالب (ع) بوشهر با محتوای نماهنگ تصویری تفسیر نهج البلاغه از بیان آیت الله جوادی آملی در پیام رسان مجازی این مسجد پخش شد.

به گزارش خبرنگار علمی و فناوری خبرگزاری شبستان از بوشهر، جلسه هفتگی دوشنبه های هیات مذهبی محبان اهل بیت (ع) مسجد حضرت ابوطالب (ع) محله شکری منطقه یک بندر بوشهر با توجه به شیوع »ویروس کرونا«، همچون هفته های گذشته، به صورت نماهنگ صوتی و تصویری در صفحه پیام رسان شبکه فضای مجازی این مسجد؛ به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

بنا به این گزارش، جلسه آموزشی و بصیرتی مسجد حضرت ابوطالب (ع) محله شکری منطقه یک بوشهر با مشارکت کانون فرهنگی هنری شهید مصطفی چمران  مسجد حضرت امام حسین ع) ویژه جوانان و نوجوانان که بر بستر فضای مجازی به صورت هفتگی برگزار می شود؛ در ابتدای جلسه محتوای فایل صوتی تلاوت عبدالرضا رمضانی، قاری قرآن از آیات 44 تا 55 سوره مبارکه نور بارگذاری و پخش شد.

 

سپس در ادامه این جلسه آموزشی و بصیرتی روز جوان؛ محتوای نماهنگ تصویری تفسیر نهج البلاغه از مجموعه بیانات حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی، مولف کتاب های «مفاتیح الحیاة» و«سروش هدایت» در گروه پیام رسان فضای مجازی هیات مذهبی محبان اهل بیت (ع) مسجد حضرت ابوطالب (ع) منتشر شد، بدین شرح است:


 

 * خصوصیات انسان هوشمند

در بخش اول نماهنگ تصویری تفسیر نهج البلاغه حضرت آیت الله جوادی آملی بیان شد: امیرالمومنان حضرت علی (ع) «یقین» را یکی از ارکان های چهارگانه «ایمان» معرفی می نماید؛ طبق بیان نورانی اولین پیشوای شیعیان؛ «یقین» نیز بر چهار پایه استوار است؛ اول «زیرکی و هوشمندی»؛دوم «درک مطلب عمیق و حکیمانه»؛ سوم «عبرت گرفتن از حوادث و رخدادها»؛ چهارم «تبعیت از سنت های نیکوی پیشینیان». انسان هوشمند، حکمت ها را آشکار می بیند و در نتیجه؛ آنچه مایه عبرت است را می شناسد، چنین انسانی، گویا با پیشینیان زیسته و وقایع و رویدادها را به عیان مشاهده نموده است.

 

 

* رسالت های متعالی انسان از منظر دین اسلام و پیشوایان الهی


در بخش دوم نماهنگ تصویری مولف کتاب«سروش هدایت» گفته شد: از منظر دین مبین اسلام و پیشوایان الهی، یکی از رسالت های متعالی انسان؛ تحصیل علم و دانش و تقویت فطانت و هوشمندی خویشتن می باشد؛ زیرا مراقبت و محافظت از عقل در برابر سرکشی های شهوت و غضب، نورانیت و شکوفایی آن در پی خواهد داشت.

 

 

* برگزاری کلاس های آموزشی بر بستر شبکه فضای مجازی


خاطرنشان می شود: به خاطر شیوع «ویروس کرونا» در سایر استان های کشور، کلیه دور های آموزشی امور قرآنی و سایر کلاس های بصیرتی مسجد حضرت ابوطالب (ع) محله شکری منطقه یک بندر بوشهر با استفاده از داده های محتوایی«تصویری، نوشتاری، دیداری، شنیداری» از طریق گروه پیام رسان بر بستر شبکه فضای مجازی برگزار و فعالیت می کنند.

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیام رسان نماهنگ تفسیر نهج البلاغه کانون های فرهنگی هنری مساجد آیت الله جوادی آملی استان بوشهر خبرگزاری شبستان تفسیر نهج البلاغه الله جوادی آملی نماهنگ تصویری فضای مجازی پیام رسان مسجد حضرت آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر

دمی همدم و همراه شدن با حضرت حافظ پیشینه‌ای چند قرنی در میان ایرانیان و فرهنگ ایرانی دارد. بدون شک همه ایرانیان از خردسالی با حافظ و فال این شاعر و عارف نامی آشنایی دارند. 

به گزارش «زی‌سان»، حافظ‌خوانی در مراسم‌های مختلف همانند لحظه سال تحویل و شب یلدا، بخشی از فرهنگ و سنت دیرینه جامعه ایرانی است. در کنار خواندن غزلیات، گرفتن فال حافظ نیز یک رسم همیشگی برای ایرانیان است. 

این باور قدیمی در میان ایرانیان وجود دارد که حضرت حافظ داننده عالم نهان و غیب است و در لحظات مختلف با رجوع فال حافظ می‌توان تصمیم درست را گرفت. فال چهارشنبه ۵ اردیبهشت به تفال حافظ بدین گونه است:‌

صَلاح از ما چه می‌جویی؟ که مستان را صَلا گفتیم

به دورِ نرگسِ مستت سلامت را دعا گفتیم

درِ میخانه‌ام بُگشا که هیچ از خانقه نَگشود

گَرَت باور بُوَد ور نه سخن این بود و ما گفتیم

من از چشمِ تو‌ای ساقی خراب افتاده‌ام لیکن

بلایی کز حبیب آید هِزارش مَرحَبا گفتیم

اگر بر من نَبَخشایی پشیمانی خوری آخر

به خاطر دار این معنی که در خدمت کجا گفتیم

قَدَت گفتم که شمشاد است؛ بس خِجلَت به بار آورد

که این نسبت چرا کردیم و این بُهتان چرا گفتیم

جگر، چون نافه‌ام خون گشت کم زینم نمی‌باید

جزای آن که با زلفت سخن از چین خطا گفتیم

تو آتش گشتی‌ای حافظ ولی با یار درنگرفت

ز بدعهدیِّ گُل گویی حکایت با صبا گفتیم

تعبیر و تفسیر غزل

همفکری و مشورت با دیگران می‌تواند آینده‌ای درخشان را برایت رقم بزند. دعای سلامتی همیشه با توست و از بلایا ایمن هستی. در همه حال انفاق و کرم کن که این کار روشن کننده راهت می‌باشد و از این کار پشیمان نخواهی شد. به خاطر حرف‌هایی که زده‌ای، در میان اطرافیان احساس شرمندگی می‌کنی، مواظب صحبت کردنت باش که از آن به ضرر خودت استفاده می‌کنند. از لحظه لحظه زندگی‌ات استفاده کن که وقت طلاست. اگر حرف حق تو در شخصی اثر نمی‌کند، نگران و غمگین مباش، تو تلاشت را کرده‌ای، تقصیر از کلام تو نیست، او دل‌سخت است.

tags # فال حافظ ، فال سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • افتتاح دوره های شرح و تفسیر نهج البلاغه در شهر دولت آباد
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • جشنواره ملی نهج البلاغه دانشگاهیان در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود
  • فال حافظ امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پیام تشکر بیت آیت الله امامی کاشانی ازرهبر معظم انقلاب وآحاد مردم
  • مسجد و مدرسه از برجسته‌ترین محیط‌های تبیین اندیشه و گفتمان