Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه سیدی از تصویب هشت طرح پژوهشی در زمینه  بیماری کرونا خبر داد و گفت: تمامی این طرح ها توسط اعضائ محترم هیات علمی این دانشگاه ارایه شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، فاطمه سیدی از تصویب هشت طرح پژوهشی در زمینه  بیماری کرونا خبر داد و گفت: تمامی این طرح ها توسط اعضائ محترم هیات علمی این دانشگاه ارایه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: این طرح ها در کمیته فرعی ظرف مدت ۴۸ ساعت بررسی و پس از تصویب، کد اخلاق دریافت کردند و هم اکنون در حال فعاليت هستند.

وی تصریح کرد: طرح های پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه وضعیت اضطراب و استرس جامعه و نحوه مقابله با آن، بررسی خصوصیات بالینی بيماري كوويد ١٩و اندازه گيريهاي  آزمایشگاهی، اثر بخشی برخي روش ها ي درماني بر شدت علایم و طرح های پیشگیرانه است.

سیدی با بیان اینکه یک طرح پژوهشی در زمینه كاهش شدت علايم ویروس کووید 19 در سطح دانشگاه علوم پزشکی به تصویب رسیده است، افزود: این طرح پژوهشی فعالیت خود را امروز آغاز کرده است.

معاون تحقیقات ‌‌فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور این معاونت همگام با فعالیت های سربازان سفید پوش خط مقدم مبارزه با ویروس کووید 19 فعالیت های پژوهشی خود را آغاز کرد.

وی افزود: فراخوان اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای مشارکت در پژوهش‌های مرتبط با کرونا اولین گام معاونت تحقیقات در زمینه مقابله با کووید 19 بود.

سیدی ادامه داد: پس از این مرحله طرح های ارایه شده، به صورت سریع در کمیته فرعی بررسی و تصویب شدند و هم اکنون حمایت های مالی و پشتیبانی از طرح ها در دستور کار است تا شاهد خروجی مطلوبی در این زمینه باشیم.

معاون تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه مقابله با کرونا به یک معضل مهم ملی تبدیل شده از این رو معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم‌پای سایر معاونت‌های دانشگاه، با تشکیل کارگروه‌های اختصاصی اقدام به فعالیت‌های پژوهشی در این خصوص کرد، تصریح کرد: هدف از تشکیل کمیته تخصصی تحقیقات کرونا، هدایت متمرکز و هدفمند برای تشخیص و درمان ویروس و ارائه گزارش‌های موردی خاص است.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های پژوهشی معاونت تحقیقات ‌‌فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای مقابله با ویروس کووید 19 در سه بخش تدابیر و اقدامات بهینه در مرحله پیشگیری، چگونگی درمان موفق  و مدیریت زنجیره ابتلای بیماری تا فروکش کردن کامل و برقراری وضعیت نرمال در جامعه برنامه‌ریزی شده است.

سیدی اظهار داشت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا حمایت مالی می کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ضمن اعلام مجدد امکان بررسی فوری طرح‌های تحقیقاتی ارائه شده و دریافت کد اخلاق در سامانه اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشكي دانشگاه افزود: در صورتيكه دامنه كار پژوهشي محققان گسترده و بعضاً فراتر از يك دانشگاه است اين عزيزان مي توانند پروپوزال (پیشنهاد) پژوهشی خود را در سامانه نيماد به آدرس http://rms.nimad. ارسال  کنند.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کووید ۱۹ کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طرح های پژوهشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی پژوهشی در زمینه معاونت تحقیقات معاون تحقیقات طرح پژوهشی کووید 19 طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار