Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@20:12:55 GMT

درمان آزمایشی کرونا با داروی hrsACE ۲

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۷۰۷۵

درمان آزمایشی کرونا با داروی hrsACE ۲

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری همه گیر Covid-۱۹ باعث مرگ روزانه هزاران نفر می‌شود و مردم در سرتاسر جهان مشتاقانه منتظر یک درمان مؤثر یا یک واکسن برای کروناویروس هستند.

یک داروی آزمایشی به نام hrsACE۲ می‌تواند درمانی برای ویروس کرونا باشد، باتوجه به مطالعه جدیدی که توسط محقق دانشگاه بریتیش کلمبیا، دکتر جوزف پنینگر انجام شد، این مطالعه نشان داده است که داروی hrsACE۲ می‌تواند اتصال ویروس کرونا به بدنه سلول‌ها را به طور موثری مسدود کند، این کار به صورت بالقوه سبب درمان بیماری کوید_۱۹ در ساعت‌های اولیه ابتلا به این بیماری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه موفقیت آمیز تأثیر داروی hrsACE۲ بر روی ویروس کرونا در نشریه cell منتشر شده است، به گفته دانشمندان بر اساس این مطالعه، داروی جدید آزمایش شده قابلیت متوقف کردن سریع عفونت ویروس کرونا را دارد.

 این مطالعه همچنین بیان می‌کند که چگونه ویروس کرونا بر روی سطح سلولی اثر می‌گذارد و چگونه می‌تواند عروق خونی و کلیه را نیز آلوده کند.

مطالعات قبلی نشان داده که ACE۲ - پروتئین روی سطح غشای سلولی - به عنوان گیرنده اصلی برای گلایکوپروتئین ویروس کرونا دیده شده است، همچنین به عنوان گیرنده اصلی ویروس سارس بیماری تنفسی ویروسی که در سال ۲۰۰۳ به عنوان یک تهدید جهانی شناخته شده بود.

همانطور که گفته شد مکانیسم اثر این دارو از طریق انسداد گیرنده ACE۲ (گیرنده‌ای که ویروس با اتصال به آن می‌تواند وارد سلول شود) انجام می‌گیرد.

hrsACE۲ به زودی تحت آزمایش‌های بالینی توسط شرکت زیست فناوری اروپا Apeiron Biologics قرار خواهد گرفت.

این مطالعه نشان داده است که hrsACE۲ ویروس کرونا را با یک فاکتور ۱۰۰۰-۵۰۰۰ مهار می‌کند، محققان در ماکت‌های مهندسی نشان دادند که این ویروس به طور مستقیم می‌تواند رگ‌های خونی انسان و کلیه‌ها و ارگانوئید‌هایی که از سلول‌های بنیادی انسان رشد می‌کند آلوده و تکثیر شود.

این اطلاعات مهم در مورد پیشرفت بیماری این واقعیت را نشان می‌دهد که در موارد شدید کوید_۱۹ ممکن است مبتلا به نارسایی چند عضوی و آسیب قلبی و عروقی داشته باشیم. درجه بالینی داروی hrsACE۲ باعث کاهش عفونت ویروس کرونا در این بافت‌های انسانی مهندسی شده است.

پزشکان و محققان برجسته‌ای در کانادا، اسپانیا و همچنین تیم زیست شناسی عفونی ایرانی در سوئد به ریاست دکتر علی میرعظیمی این تحقیقات را به صورت مشترک انجام داده‌اند.

این دارو ۴ مرحله تحقیقاتی قبل از تأیید برای تولید باید طی کند، که دو مرحله این دارو با موفقیت به اتمام رسیده، بر روی ۸۲ بیمار تست شده و تأثیرات خوبی و عوارض بسیار ناچیزی داشته است؛ باتوجه به نوع دارو به نظر می‌رسد در مدت زمان کمی بتوان به تولید انبوه رساند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کروناویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود