Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تصویب هشت طرح پژوهشی در زمینه بیماری کرونا خبر داد و گفت: تمامی این طرح‌ها توسط اعضای هیأت علمی این دانشگاه ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، سیدی با اشاره به تصویب هشت طرح پژوهشی مرتبط با کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: این طرح‌ها در کمیته فرعی ظرف مدت ۴۸ ساعت بررسی و پس از تصویب، کد اخلاق دریافت کردند و هم اکنون در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: طرح‌های پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه وضعیت اضطراب و استرس جامعه و نحوه مقابله با آن، بررسی خصوصیات بالینی بیماری کووید ١٩و اندازه‌گیری‌های  آزمایشگاهی، اثربخشی برخی روش‌های درمانی بر شدت علائم و طرح‌های پیشگیرانه است.

وی با بیان اینکه یک طرح پژوهشی در زمینه کاهش شدت علائم ویروس کووید 19 در سطح دانشگاه علوم پزشکی به تصویب رسیده است، افزود: این طرح پژوهشی فعالیت خود را امروز آغاز کرده است.

معاون تحقیقات ‌‌فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور این معاونت همگام با فعالیت‌های سربازان سفیدپوش خط مقدم مبارزه با ویروس کووید 19 فعالیت‌های پژوهشی خود را آغاز کرد.

وی خاطرنشان کرد: فراخوان اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای مشارکت در پژوهش‌های مرتبط با کرونا اولین گام معاونت تحقیقات در زمینه مقابله با کووید 19 بود.

سیدی ادامه داد: پس از این مرحله، طرح‌های ارائه‌شده، به‌صورت سریع در کمیته فرعی بررسی و تصویب شدند و هم اکنون حمایت‌های مالی و پشتیبانی از طرح‌ها در دستور کار است تا شاهد خروجی مطلوبی در این زمینه باشیم.

 وی با بیان اینکه مقابله با کرونا به یک معضل مهم ملی تبدیل شده، از این رو معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همپای سایر معاونت‌های دانشگاه، با تشکیل کارگروه‌های اختصاصی اقدام به فعالیت‌های پژوهشی در این خصوص کرد، تصریح کرد: هدف از تشکیل کمیته تخصصی تحقیقات کرونا، هدایت متمرکز و هدفمند برای تشخیص و درمان ویروس و ارائه گزارش‌های موردی خاص است.

سیدی ابراز داشت: فعالیت‌های پژوهشی معاونت تحقیقات ‌‌فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برای مقابله با ویروس کووید 19 در سه بخش تدابیر و اقدامات بهینه در مرحله پیشگیری، چگونگی درمان موفق و مدیریت زنجیره ابتلای بیماری تا فروکش‌کردن کامل و برقراری وضعیت نرمال در جامعه برنامه‌ریزی شده است.

وی اظهار کرد: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا حمایت مالی می‌کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ضمن اعلام مجدد امکان بررسی فوری طرح‌های تحقیقاتی ارائه‌شده و دریافت کد اخلاق در سامانه اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی دانشگاه متذکر شد: در صورتی که دامنه کار پژوهشی محققان گسترده و بعضاً فراتر از یک دانشگاه است، این عزیزان می‌توانند پیشنهاد پژوهشی خود را در سامانه نیماد به آدرس http://rms.nimad. ارسال کنند.

انتهای پیام/۲۶۵۵/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش فناوری کووید 19 علوم پزشکی معاونت تحقیقات معاون تحقیقات طرح پژوهشی کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد