Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@03:15:50 GMT

خودکفایی در تولید ماسک تا چند روزه آینده

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۰۲۹۰

ساعت 24-وزیر صمت گفت: در روزهای آینده با راه‌اندازی دستگاه‌های جدید، تولید ماسک افزایش پیدا می‌کند و دیگر نیاز به واردات آن نخواهیم داشت.

رضا رحمانی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا افزود: تولیدکنندگان بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور با یک تعصب خاص کار شبانه روزی را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به غیر از چند روز نخست که درخواست‌ها به یکباره چندین برابر شده بود و کمبودهایی بود، اما سریع بر آن مشکل فائق آمدند.

وی ادامه داد: بعضی تولیدکنندگان اعلام کردند که هم اکنون بیش از ظرفیت کشور تولید دارند و حتی می‌توانند صادرات هم داشته باشند.

وزیر صمت به اقدامات و حمایت‌های وزارتخانه اشاره کرد و گفت: از نظر تسهیلات و تسهیل امور و صدور مجوزهای لازم در اسرع وقت، اقدامات خوبی انجام گرفته است.

رحمانی افزود: در بخش شوینده‌ها از ابتدا مشکلی نداشتیم، در بخش ضدعفونی کننده‌ها در حال حاضر دیگر مشکل کمبود نداریم. اما در بحث تولید ماسک به علت تقاضای بسیار زیاد هنوز کمبودهایی داریم. اما تا چند روز آینده با نصب دستگاه‌های جدید به آن عدد وزارت بهداشت خواهیم رسید و با بهره برداری، دیگر نیاز به واردات نخواهیم داشت.

وی گفت: امروز صبح در ستاد ملی کرونا رئیس جمهور جمع بندی که داشت در حوزه اصناف قرار شد آن دسته از اصناف کم ریسک در استان‌های مختلف از 23 و در تهران از 30 فروردین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع به فعالیت کنند. اما درباره اصناف پر ریسک مانند باشگاه‌ها 30 ام فروردین تصمیم‌گیری می‌شود.

رحمانی در خصوص نحوه فعالیت واحدهای تولیدی افزود: این واحدها وضعیت متفاوت داشتند. تاکنون به صورت برنامه‌ای تعطیل نبودند و در جلسه ملی کرونا به این جمع بندی رسیدیم که فعالیت آن‌ها ادامه داشته باشد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند رعایت کردن فاصله اجتماعی و سایر اقدامات دیگر مراعات شود.

تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد