Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-04@00:09:00 GMT

هشدار رییس جامعه هتلداران: موج بزرگ بیکاری در راه است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۰۵۴۹

هشدار رییس جامعه هتلداران: موج بزرگ بیکاری در راه است

تین نیوز

رییس جامعه هتلداران ایران گفت: اگر چاره‌ای اندیشیده نشود، موج بزرگی از بیکاری در گردشگری راه می افتد.

به گزارش تین ‌نیوز به نقل از ایسنا، جمشید حمزه زاده در گفتگو با ایسنا به موضوغ جلسه بررسی مشکلات صنعت گردشگری با حضور اسحاق جهانگیری ـ معاون اول رییس جمهور ـ، علی اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشری و صنایع دستی ـ، همتی ـ رییس بانک مرکزی ـ اشاره کرد و به استناد این آمار که ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در گردشگری شاغل هستند، افزود: در صورت چاره جویی نکردن، با بیکاری گسترده مواجه خواهیم شد، پیشنهاد شد به جای تعدیل گسترده نیروی انسانی و استفاده آن ها از حق بیمه بیکاری (به دلیل جلوگیری از آثار روانی و منفی مترتب بر آن) بیمه بیکاری در زمان اشتغال و در قالب حقوق، توسط دولت پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین از معاون اول رییس جمهور خواست هتلها را از پرداخت حق بیمه کارکنان در طول مدت بحران، معاف کند و بخشودگی کامل حامل های انرژی تا پایان امسال درنظر بگیرد.

هتلداران خسارت تحمیل شده از شیوع ویروس کرونا و کنسلی سفرها در ماه های اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ را حدود ۳ هزار میلیارد تومان برآورد کرده اند، اما طبق اظهارات رییس جامعه هتلداران ایران ـ فقط ۲۰۰ میلیارد تومان این مبلغ مربوط به کنسلی ها بوده است.

حمزه زاده در این باره گفت: ضررهای دیگر ناشی از تعطیلی بیش از ۸۰ درصد هتل ها و مراکز اقامتی و کاهش ضریب اشغال هتلهای فعال به کمتر از ۳ درصد است. با این حساب هتل ها در اسفند ۹۸ حدود یک هزار میلیارد و در فروردین ماه ۹۹، حدود دو هزار میلیارد تومان ضرر دیده اند.

رییس جامعه هتلداران ایران همچنین درخواست کرد در جزئیات بسته حمایتی در دوره کرونا، تجدید نظر شود و در این رابطه اظهار کرد: تسهیلات ۱۲ درصدی اعلام شده چندان تاثیری بر حل مشکلات مراکز اقامتی ندارد، در جلسه مذکور پیشنهاد شد تسهیلات ارزان قیمت با بهره کمتر و دوره تنفس یکساله (حداقل پنج ساله) و بدون دردسر های بانکی پرداخت شود. همچنین درخواست شد اعمال معافیت های صد در صدی مالیاتی برای طول یک سال درنظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: معافیت‌های اعلام شده برای دوره ی کرونا فاقد هرگونه اثر است؛ چرا که هتل ها عملا در این دوره تعطیل هستند و اعلام معافیت برای آن ها، کاربردی ندارد و لطفی نشده است.

حمزه زاده با تکرار پیشنهاد وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی درخواست کرد که برای سفرهای داخلی کارکنان دولت در پسا کرونا، تسهیلاتی اختصاص داده و حداقل دو دوره تعطیلات برای مردم درنظر گرفته شود.

 عبدالناصر همتی ـ رییس کل بانک مرکزی ـ پس از جلسه ای که با فعالان گردشگری داشت، در توئیتر نوشت: «انصافاً هتل‌ها، مراکز گردشگری، صنایع دستی و دفاتر مسافرتی، اوج فعالیت و بهره‌برداری از سرمایه گذاری و تدارکاتشان ایام عید است که کلاً متوقف شدند. در مورد تعویق اقساط تسهیلاتشان و نیز دوره تنفس تسهیلات جدیدی که برای جلوگیری از آسیب بیشتر و حفظ اشتغالشان قرار است بگیرند، پیشنهاداتی داشتند که قابل توجه بود.

این نکته را تاکید کردم مهمترین لطمه و آسیب این ویروس گرفتن جان بسیاری از هموطنان است که آثار اقتصادی در مقایسه با آن ضایعه تأسف بار اهمیت بسیار کمتری دارد. البته آثار مالی و اقتصادی آن هم مهم است ولی با توجه به مشکلات جدی بودجه‌ای دولت به خاطر فشار تحریم‌ها اینکه فکر کنیم همه آسیب‌های وارده قابل جبران باشد مقدور نیست، ولی این اطمینان را دادم که نظام بانکی حداکثر همراهی و کمک را به فعالان گردشگری خواهد کرد؛ چراکه رونق گیری فعالیت این بخش از خدمات، منوط به برگشت شرایط کاملاً عادی از نظر ریشه کنی ویروس است. »

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیکاری کرونا رییس جامعه هتلداران هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • رییس تبلیغات اسلامی شهرستان جغتای معرفی شد
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • نرخ بیکاری جامعه ایثارگری به زیر ۹ درصد رسید
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد