Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، محمود محمودزاده درباره احتمال تعویق یا توقف عملیات ساختمانی، با مصوبه دولت برای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا حل بحران کرونا درکشور، اظهار کرد:‌ هر اقدامی در این خصوص، بر اساس پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه کرونا انجام می‌شود. طی روزهای آینده در رابطه با موضوع مذکور تصمیم‌گیری خواهد شد و وزارت را به عنوان راهبرد موازی برنامه‌های اصلاحی را برای این موضوع در دست پیگیری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ امیدواریم با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، بحران کرونا برطرف شود و بتوان در اولین فرصت با سرعت کارهای ساختمانی را به سرانجام رساند و عقب‌ماندگی‌های ایجاد شده را جبران کرد.

وی تصریح کرد: بحران کرونا بر سرعت عملیات ساختمانی تاثیر گذاشته و موجب کندی کار شد، اما سناریوهای مختلف برای تداوم کار به روشی بهداشتی در دست تدوین است تا بتوان ضمن صرفه‌جویی در زمان، عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در فعالیت‌های ساختمانی امکان تقدم و تاخر برخی از عملیات ساختمانی در پروژه‌های مختلف وجود دارد و می‌توان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی کار را به پیش برد.

محمودزاده گفت: بهترین راه این است که پروتکل مربوط به انجام فعالیت ساختمانی در ایام کرونا تدوین و اجرایی شود و ملاک عمل قرار بگیرد. در عین‌حال به نظر می‌رسد در هر پروژه ای باید بر اساس خود آن پروژه مسائل را بررسی و حل و فصل کرد. ممکن است در یک پروژه‌ای تیم‌های مختلف و در نوبت‌های مختلف کار کنند که با هم تلاقی نداشته باشند. به همین لحاظ هر کدام از پروژه ها برنامه مخصوص به خود را می‌طلبد.

وی با تاکید بر این‌که اولویت، سلامت کارکنان و کارگران ساختمانی در پروژه‌های مختلف است، اضافه کرد:  تمامی فعالیت های ساختمانی تحت نظر ستاد ملی کرونا انجام می شود. بدین‌معنا چنانچه اعلام شود که عملیات ساختمانی 100 درصد تعطیل شود، اینکار انجام خواهد شد و چنانچه اعلام شود که با الزاماتی کار می تواند پیش برود با آن الزامات کار را پیش خواهیم برد.

به گزارش تسنیم، هفته گذشته دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با هشدار نسبت به فراگیر شدن رکود بازار مسکن گفته بود:‌ خبر تعطیلی کارگاه های ساختمانی به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا توسط شهرداری موجی از نگرانی و ترس از آینده شغلی کارفرمایان را چه در بخش های دولتی پیمانکاران و چه بخش خصوصی به‌وجود آورده است.

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با تسنیم افزود: علاوه بر بیکاری بسیاری از کارگران ساختمانی و استاد کاران ادامه روند تعطیلی کارگاه ها می‌تواند عواقب جبران ناپذیری چه در بخش صنوف مرتبط ساختمانی و چه بخش سرمایه گذاری و کارفرمایی را فراهم آورد. در این خصوص متاسفانه همچون گذشته بدون در نظر گرفتن دیدگاه ها و نظرات تشکل های صنفی حرفه ای تنها بر اساس درخواست یک سویه سازمان نظام مهندسی، شهرداری تهران اقدام به ابلاغ این بخشنامه کرد.

وی گفت: هرچند شهرداری ها به عنوان نهاد نظارتی دارای شرح وظایف مشخص اند ولی به نظر می رسد ابلاغ چنین بخشنامه‌ای در شرایط کنونی در صلاحیت ستاد ملی مقابله با کروناست، در ثانی چرا این بخشنامه تنها در خصوص شهر تهران ابلاغ شده و تکلیف سایر کارگاه های ساختمانی شهرستان ها در شرایط کنونی همچنان در هاله ای از ابهام و تردید قرار دارد.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان تصریح کرد:‌ به نظر می رسد بی توجهی به شرایط حساس کنونی سرمایه گذاران و تولید کنند گان مسکن و تعطیلی ناگهانی کارگاه ساختمانی بدون در نظر گرفتن تمهیدات لازم باعث بحران فراگیر در این بخش و صنوف وابسته شده که احتمالا منجر به ورشکستی و رکود فراگیر در بازارمسکن می شود.

پورحاجت با تاکید بر این‌که ستاد ملی مبارزه با کرونا باید با در نظر گرفتن وضعیت کارگران و کارفرمایان ضمن ارائه سیاست‌های حمایتی مناسب از وقوع یک بحران فراگیر اقتصادی در این بخش جلوگیری کند، اضافه کرد: از جمله اینکه کارفرمایان و تولیدکنندگان نسبت به سررسید وام و تسهیلات بانکی تا زمان تعطیلی چاره اندیشی و تا پایان کرونا اعلام تنفس به آنها داده شود. ضمن این‌که باید تکلیف تاخیر و تاییدیه قراردادهای خصوصی بین خریدار و فروشندگان در این بخش مشخص شود.

وی گفت: همچنین بایستی تمهیداتی نسبت به محدوده قراردادهای مشارکت و لزوم تمدید آن ها و زمان قرادادهای نظارت و اجرا مهندسان و پروانه ساختمانی، بیمه مسئولیت مدنی کارفرما، بیمه تامین اجتماعی و اصولا پیش بینی‌های لازم جهت رفع تبعات و مشکلات حاصله انجام شود.

وی با یادآوری این‌که بسیاری از کارگاه‌های ساختمان عملا از اسفند ماه سال گذشته تعطیل شده و  درگیر مشکلات کرونایی هستند، اظهار کرد:‌ این در حالی است که متاسفانه نهادهای حاکمیتی در این خصوص اقدام موثری نکرده و پاسخگو نبوده‌اند. در صورت تداوم این وضع و عدم رسیدگی به موارد فوق شاهد ورشکستگی و نابودی بسیاری از صنوف و سرمایه گذاران در این بخش دور از انتظار نیست.

وی پیشنهاد داد: در بازنگری در مقرارت ملی ساختمان نسبت به بهداشت محیط و اجرای ایمنی (HSE)چاره اندیشی های لازم انجام شود تا دربرابر بحرانی اینچنینی با راهکارهای استاندارد و بهداشتی کارگاه های ساختمانی ایمن سازی شده و به فعالیت خود ادامه دهند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان افزود:‌هرچند حفظ جان مردم اقدامی بسیار ارزشمند و پسندیده است ولی بررسی صحیح و لزوم مقابله و جبران آسیب ها و تبعات آتی جهت حفظ اندک رونقی که در این بخش از اقتصاد کشور و در صنعت ساختمان هنوز باقی مانده ضروری است. امیدواریم ستاد ملی مبارزه با کرونا ضمن توجه کافی به مطالبات و خواسته ها و توصیه های به حق جامعه کارفرمایی نسبت به تسهیل روند و ابلاغ بخشنامه های حمایتی اقدامات فوری و ضروری را انجام دهد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: عملیات ساختمانی کارگاه ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه امین نژاد صبح پنج شنبه در جمع کادر بهداشت و درمان مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت روستاهای بخش سعدآباد به مناسبت هفته سلامت، ضمن برشمردن عوامل سلامت و بهداشت در پویایی و تحرک اجتماعی گفت: توسعه هر جامعه بر پایه سلامت روحی روانی و جسمی استوار است و می‌طلبد که کادر بهداشت و درمان با ترویج فرهنگ غذای سالم اقدامات پیش‌گیرانه در جهت کنترل گسترش بیماری‌های فراگیر را بیش از پیش در دستور کار خود قرار بدهند.

بخشدار سعدآباد با اشاره به موضوع مهم آسیب‌های اجتماعی از جمله تفکر و اقدام به خودکشی افزود: مراکز بهداشت و درمان شهری و روستایی، مراکز بهزیستی و آموزش و پرورش به عنوان نقطه ثقل شناسایی و ارائه مشاوره به موقع می‌توانند نسبت به این معضل اجتماعی نقش بسزایی را داشته باشند که در این زمینه باید با برنامه ریزی و وحدت رویه بین سازمانی، مثلث مشاوره و پیشگیری را ترسیم کرد.

وی از دهیاران خواست که در تدوین بودجه سالانه موضوع کمک به خانه‌های بهداشت را یکی از اولویت‌های خود قرار داده و از هیچ کوششی با در نظر گرفتن قانون دریغ نکنند.

در حاشیه بازدیدهای بخشدار سعدآباد که در معیت امام جمعه سعدآباد، جانشین بخشدار سعدآباد، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه سعدآباد، شهردار سعدآباد، رئیس مرکز جامع سلامت شهر سعدآباد، رئیس شورای اسلامی بخش و هیأت همراه انجام پذیرفت، حضور در جمع کادر مدیریتی، آموزشی و دانش آموزان مدارس خرد و کوشا ضمن بازدید از نمایشگاه غذاهای بومی محلی به عنوان ترویج استفاده از غذای سالم و پیشگیری از بیماری‌های مرسوم در سنین نوجوانی و جوانی در بین دانش آموزان، زنگ سلامت نواخته شد و سپس از مدیریت مدرسه، مربیان و چند تن از دانش آموازان تقدیر شد.

قابل توضیح اینکه در این مراسم چندین اصله درخت در مرکز جامع سلامت نظر آقا و خانه بهداشت روستای سربست غرس شد.

کد خبر 6088386

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • معافیت بیمه‌ای برخی کارگران ساختمانی