Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته سرهنگ کاظمی، تنها نهاد‌های رسمی اجازه جمع آوری کمک‌های مردمی در زمان بحران را دارند. تاریخ انتشار: 00:00 - 18 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۱۷۵

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: هنگامی که بحران‌های مختلف مانند سیل و زلزله یا حتی شیوع یک بیماری مانند ویروس کرونا در کشور اتفاق می‌افتد، برخی نهاد‌های رسمی از مردم می‌خواهند در صورت امکان، برای حل مشکلات کمک مالی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: جرائم اینترنتی در تعطیلات نوروز کاهش یافت

وی افزود: به همین منظور نهاد‌های مختلفی مانند هلال احمر، بهزیستی یا کمیته امداد شماره حساب‌هایی برای دریافت کمک‌های مردمی اعلام می‌کنند؛ اما در این میان عده‌ای دیگر که جزء نهاد‌های رسمی نیستند نیز ادعا می‌کنند قصد امدادرسانی به مردم آسیب دیده را دارند.

سرهنگ کاظمی اظهار کرد: این افراد که معمولا شامل شخصیت‌های مشهور هنری یا ورزشی هستند، شماره حساب شخصی خود را در اختیار طرفداران قرار داده و آن‌ها را به پرداخت پول به نام کمک ترغیب می‌کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد:هیچ فردی به جزء نهاد‌های رسمی نمی‌تواند تقاضای کمک مردمی کند و پلیس این افراد را شناسایی می‌کند.

این مقام انتظامی گفت: در شرایط بحرانی تنها نهاد‌های رسمی و افرادی که مجوز دارند امکان جمع آوری کمک‌های مردمی را دارند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس فتا کرونا کمک های مردمی نهاد های رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا

انتشار تصاویری از اقدام پلیس آمریکا در برداشتن حجاب یک زن مسلمان به زور در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده، خشم مردمی را به دنبال داشت و شورای مسلمانان آمریکا خواستار تحقیقات کامل درباره آنچه که یک حادثه اسلام‌هراسی خوانده می‌شود، شده است.

به گزارش ایسنا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی [CAIR-AZ] اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این حادثه شد.

ابوسیف، مدیر اجرایی شورا در بیانیه‌ای گفت: قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می‌کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما اقدامات گزارش شده پلیس را محکوم می‌کنیم و خواستار تحقیقات کامل در مورد این حادثه هستیم.

این فیلم در شبکه ایکس به طور گسترده پخش شده و واکنش شدیدی علیه پلیس را به دنبال داشته است.

این اولین بار نیست که پلیس با تجاوز به حقوق معترضان و دانشجویان به اعتراضات پاسخ می‌دهد. از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر کشور به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه محاصره‌ شده برپا کنند.

دانشجویان خواستار آتش بس در غزه و قطع روابط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. حوادث اسلام هراسی که از زمان شروع تهاجم مستمر رژیم صهیونیستی به غزه در حال افزایش بوده است، چندان جدی گرفته نشده است. سازمان دهندگان تظاهرات اتهامات یهودی ستیزی را رد می‌کنند و استدلال می‌کنند که اقدامات آنها با هدف دولت صهیونیستی و پیگرد قانونی درگیری در غزه انجام می‌شود.  فیلم‌هایی از پلیس با تجهیزات ضدشورش که در کالج‌های مختلف احضار شده‌اند تا تظاهرات‌ها را خنثی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هیچ نظر قاطعی در خصوص ربوده شدن «یسنا» وجود ندارد
  • تجلیل ساوجی‌ها از اجرای طرح نور توسط پلیس
  • زمان اعلام رسمی تمدید قرارداد تونی کروس مشخص شد
  • کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند
  • نگرانی از کاهش سطح دینداری و افزایش بی اعتمادی در جامعه در یادداشت عباس عبدی
  • وقوع حادثه امنیتی در لندن چند مجروح برجای گذاشت
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری