Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران از رشد ۴۳درصدی بودجه عمرانی شهرداری تهران در سال جدید خبر داد و گفت: با ارزیابی پروژه‌های نیمه تمام شهرداری تهران، ۶۷ پروژه اوبویت دار فرامنطقه ای احصا شد.

افشین حبیب زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد اولویت‌های کمیته عمران شورای شهر تهران در سال جدید با بیان اینکه پیگیری افتتاح هرچه سریع‌تر پروژه‌های مهم و دارای اولویت مدیریت شهری و کلنگ زنی پروژه‌های زود بازده که رفع کننده نیاز شهروندان است؛ از جمله اهداف کمیته عمران در سال جدید است، تصریح کرد: همچنین با توجه به شأن نظارتی شورای شهر، نظارت بر انجام درست و طبق برنامه زمانبندی پروژه‌ها و  نظارت و پایش مستمر پروژه‌های عمرانی شهر تهران نیز در دستور کار کمیته عمران قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در سال ۹۹ شاهد افزایش ۴۳ درصدی بودجه عمرانی شهرداری تهران هستیم افزود: کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از چندی پیش با همکاری معاونت فنی و عمرانی شهرداری سلسله نشست‌هایی نسبت به ارزیابی پروژه‌های عمرانی موجود برگزار کرد که  در این جلسات مصوب شد تا اتمام پروژه‌های نیمه تمام و اولویت دار شهر تهران که مورد نیاز شهروندان است در دستور کار قرار گیرد.

اعلام نام پروژه‌های اولویت دار فرامنطقه‌ای 


حبیب زاده با بیان اینکه ۶۷ پروژه شاخص و اولویت‌دار فرا منطقه‌ای که در حال تکمیل است را احصا کردیم، گفت: پروژه هایی همچون نگهداری و بهره‌برداری از دریاچه چیتگر، احداث پارکینگ طبقاتی نیایش، احداث تقاطع بزرگراه امام رضا(ع) و بزرگراه دولت آباد، احداث بزرگراه دولت آباد (شهید رستگار ) و تقاطع‌های مربوطه، احداث بزرگراه شهید بروجردی ، تعمیر و نگهداری آسفالت و ابنیه بزرگراه‌های سطح شهر تهران ، تعمیر و نگهداری کانال‌های جمع آوری آب‌های سطحی، دسترسی آزادراه آزادگان به خیابان دستواره و تقاطع غیر همسطح ۴۵ متری شهید باقری در بزرگراه شهید خرازی از جمله این پروژه‌های فرامنطقه‌ای در حال تکمیل است که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وی افزود: جدا از پروژه‌های بزرگ شهری، در سطح مناطق نیز برخی پروژه‌های عمرانی به منظور رفع نیاز شهروندان، تعریف شده است که از مهم‌ترین آنها ادامه احداث خیابان ۳۵ متری افتخاری در منطقه یک، ساماندهی و ایمن سازی مسیل کن، ساماندهی محور خاوران و تکمیل و توسعه زیرساخت‌های دریاچه چیتگر است.


بودجه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای عمران محلات 
احصاء درخواست های مردمی توسط شورایاران 


حبیب زاده با بیان اینکه از سوی دیگر در بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری تهران، ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های محلی اختصاص داده شده که این هزینه باید با مشورت و پیگیری شورایاران محلات تهران هزینه شود، ادامه داد: این پروژه‌ها با اینکه کوچک مقیاس و در سطح محلات هستند؛ اما از آنجایی که در راستای پاسخ به مطالبات شهروندان است قطعا موجب رضایت می‌شود.

"یاران نظارتی" شورا در سطح مناطق
پایش وضعیت نگهداشت آسفالت مناطق


رئیس کمیته عمران شورای شهر گفت: با توجه به تشکیل و فعالیت کارگروه‌های تخصصی شورایاری در مناطق نیز مقرر شد از ظرفیت آنان به عنوان "یاران نظارتی" در حوزه مدیریت شهری استفاده شود و طبق برنامه ریزی صورت گرفته می‌بایست درخواست‌های مردمی از طریق شورایاری‌های مناطق در خصوص مسائل و مشکلات مربوط به حوزه عمران دریافت شود و پس از پایش به بخش‌های مختلف شهرداری اعلام شود.


وی افزود: از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای سال آینده، پایش مستمر نحوه نگهداشت آسفالت معابر شهر تهران و همچنین نحوه تأمین و اجرای آسفالت در سطح مناطق و شبکه بزرگراهی شهر، ارائه طرح‌های مربوط به حوزه فنی و عمرانی از طریق هم فکری با متخصصان امر و اساتید دانشگاهی، دریافت و بررسی طرح های نوین در خصوص نحوه اجرا و همچنین نگهداشت پروژه های فنی و عمرانی در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری است.


حبیب زاده تاکید کرد: باتوجه به ضرورت نگهداشت، تعمیر و نگهداری از پروژه‌های عمرانی نیز کمیته عمران در سال آتی نظارت جدی تری بر پروژه‌های عمرانی بالاخص مسیل‌ها، رود دره‌ها و پل‌ها خواهد داشت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسفالت معاونت عمرانی استانداری تهران افشین حبیب زاده شوراي شهر تهران کمیته عمران شورای پروژه های عمرانی عمرانی شهرداری شهرداری تهران اولویت دار عمرانی شهر شورای شهر شهر تهران حبیب زاده پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم از به نتیجه رسیدن مسیر دسترسی تقاطع مدافعان سلامت به مسجد جمکران در ابتدای تابستان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: با توجه به مکان و شرایط دشوار اجرای این پروژه، ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری برای پیشرفت کار انجام شد.

علیرضا رشیدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به تکمیل تقاطع مدافعان سلامت اظهار کرد: تکمیل مسیرهای دسترسی این تقاطع در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

وی افزود: در ساخت مسیرهای دسترسی تقاطع غیرهمسطح مدافعان سلامت با توجه به شرایط محل این پروژه که حالت سنگی دارد، پیمانکار و مدیریت شهری قصد داشتند برای برداشت و کوه‌بری از انفجار استفاده کنند اما با توجه به مشکلاتی که برای لوله انتقال آب و شبکه‌های برق ایجاد می‌شد این کار صورت نگرفت.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: به همین دلیل از چکش‌های مکانیکی استفاده شد و سال گذشته به جز روزهایی که شرایط جوی مناسب نبود، پیمانکار در همه ایام سال در آنجا مشغول کار بود.

رشیدی‌نژاد ادامه داد: مسیر دسترسی تقاطع غیر همسطح مدافعان سلامت از پروژه شاخص در زمینه انجام عملیات عمرانی است بود، چراکه نزدیک به ۳۵۰ هزار متر مکعب کوه‌بری برای اجرای و پیشبرد کار صورت گرفت و پروژه‌ای است که کمک به سزایی به مسائل ترافیکی می‌کند.

وی تصریح کرد: شهرک قدس و مسجد جمکران نقاط شاخصی در این پروژه است که به یکدیگر متصل شده و این طرح روی بلوار غدیر نیز تأثیرات شاخصی می‌گذارد؛ همچنین بلوار شهید صدوقی و شهید آوینی نیز می‌تواند به این قسمت از شهر مرتبط شود.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم با اشاره به اتمام این پروژه در خرداد یا تیر سال ۱۴۰۳ افزود: یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام، احداث مسیرهای دسترسی تونل غدیر به بلوار پیامبر اعظم در سطح منفی دو است.

رشیدی‌نژاد تاکید کرد: این قرارداد با سازمان توسعه و عمران بسته شده و در حال اجرا است. بخشی از کار انجام شده است و بخشی به تکمیل تملک نیاز دارد که منطقه یک شهرداری قم در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: برنامه این است که تا پایان سال ۱۴۰۳ این رمپ و لوپ به شبکه ترافیکی متصل شود که تأثیر قابل توجهی بر ترافیک هسته مرکزی شهر قم دارد.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم گفت: تقاطع نیک‌اندیش نیز با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال فعالیت است که مناطق دو و چهار را به یکدیگر متصل می‌کند و بخشی از ترافیک بلوار غدیر را به سمت جاده اراک و کمربندی امام علی (ع) هدایت خواهد کرد.

کد خبر 749941

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار