Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب،  شیخ"محمد بن راشد آل مکتوم" نخست وزیر امارات متحده عربی، یکشنبه شب گفت که کشورش درچارچوب برنامه مبارزه با شیوع ویروس کرونا، ذخایر کالاهای استراتژیک را تقویت و تا پایان سال جاری میلادی افراد مقیم در این کشور را از پرداخت جریمه معاف خواهد کرد.

وی که حاکم دبی و معاون رییس امارات متحده عربی نیز هست، به نوع کالاهایی که مشمول ذخایر استراتژیک می‌شود و نیز به جزئیات معافیت افراد مقیم در این کشور هیچ اشاره‌ای نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاکم دبی در صفحه رسمی‌اش در توئیتر نوشت: امروز دومین جلسه دورکاری هیأت وزیران برگزار و در آن تصمیماتی اتخاذ شد.

وی افزود: همچنین در این جلسه برخی تسهیلات ارائه شد، به مقام‌های ذیربط دستور داده شد افراد مقیم تا پایان سال جاری میلادی از پرداخت جرایم معاف شوند، همچنین ذخیره استراتژیک کشور تقویت شود و از کارخانه‌جات خواسته شده تا از نیازهای بخش بهداشتی در امارات حمایت کند.

تاکنون شمار مبتلایان در امارات متحده عربی به یکهزار و ۵۰۵ نفر رسیده است و ۱۰ نفر نیز در این کشور در اثر ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند.

همچنین امارات‌نشین دبی شنبه شب در راستای تشدید قوانین منع آمد و رفت که از ۲۶ مارس (۷فروردین) در سراسر امارات اجرایی شد، دو هفته دیگر این قوانین را تمدید کرد.

این درحالی است که با افزایش تست ابتلا به کرونا، در روزهای اخیر بر شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی در امارات متحده عربی افزوده شده است.

همچنین بانک مرکزی امارات متحده عربی نیز  از اتخاذ تدابیری برای تأمین نقدینگی در سیستم بانکی این کشور و نیز بسته تشویقی مالی خبر داد.

براساس گزارش منابع بهداشتی کشورهای حاشیه خلیج فارس تا روز یکشنبه حدود ۶ هزار و ۷۵۷ نفر در کشورهای شش‌گانه مبتلا به کرونا شدند و ۵۴ نفر نیز جان باخته‌اند.

در همین ارتباط عربستان سعودی روز یکشنبه با تأیید جان‌باختن پنج تن دیگر در اثر کرونا اعلام کرد که شمار فوت‌شدگان ناشی از این بیماری ویروسی به ۳۴ نفر رسیده است.

همچنین براساس تازه‌ترین گزارش منابع بهداشتی عربستانی، با مثبت شدن تست کرونای ۲۲۳ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان در این کشور به ۲ هزار و ۴۰۲ نفر رسید که بالاترین میزان در کشورهای ششگانه است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین