Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: تابع قوانین و مقررات بالادستی هستیم اما نظر دانشگاه بر این است که تا خطر ویروس کرونا به طور کامل برطرف نشده دانشگاه را به هیچ وجه به صورت حضوری فعال نکنیم.

سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره برگزاری کلاس‌های حضوری این دانشگاه از اول اردبیهشت ماه براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: دانشگاه امیرکبیر شرایط برگزاری کلاس‌های حضوری دانشجویان در صورتی که همه گیری ویروس کرونا فروکش نکرده باشد را ندارد، اگر ویروس کرونا فروکش کرده باشد کلاس‌ها برگزار می‌شود اما اگر فروکش نکرده باشد و حتی مختصری از این بیماری باقی مانده باشد قطعا نمی‌توانیم دانشگاه را به صورت  حضور فعال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دانشگاه‌ها در شرایط فعلی و با وجود ویروس کرونا مانند بمب‌ هستند

وی افزود: جایی به حساسیت دانشگاه‌ها وجود ندارد به طوری که مانند یک بمب است و خوابگاه‌ها بسیار فشرده هستند و حدود چند هزار نفر از سراسر کشور می‌آیند و می‌توانند ناقل این ویروس باشند. 

رئیس دانشگاه امیرکبیر در ادامه گفت: روزانه حدود ۶ هزار غذا در سلف‌ها سرو می‌شود به طوری که حدود ۴.۵ میلیون دانشجو در فضاهای بسته جمع می‌شوند و این تجمعات زیاد باعث می‌شود که زحمات کل کشور در این مدت از بین برود و فکر نمی‌کنم نظر شورا و وزارت بهداشت هم جز این باشد که اگر مشکل برطرف نشده باشد دانشگاه‌ها رسماً آغاز به کار کنند.  

در حال حاضر دانشگاه فعال است

معتمدی یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه فعال است و آنچه که مدنظر دولت است و رئیس‌جمهور تاکید داشت ما در آیین‌نامه‌ها، آیین‌نامه مفصلی برای حذف مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دادیم و فعالیت دانشگاه را متوقف نکردیم و نخواهیم کرد. 

وی ادامه داد: کارهای آموزشی، تحقیقاتی و پروژه‌های صنعتی به قوت خود باقی است و به خوبی انجام شده و دانشگاه فعال است و تلاش کردیم تا جایی که امکان دارد کارمندان و اساتید حضور پیدا نکنند و فقط مدیریت و کارشناسان در دانشگاه حاضر شوند. خوشبختانه فعالیت‌‌های آموزشی برقراست و برای پروژه‌های تحقیقاتی تمهیداتی اتخاذ شده که بخشی به صورت حضوری و بخش دیگر به صورت غیرحضوری انجام شود. 

رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها و برخی از دروس که پروژه دارند نمی‌توانند به صورت مجازی فعالیت داشته باشند بنابراین حتما بخشی از ترم را طولانی‌تر خواهیم کرد و در نظر داریم حدود ۵۰ درصد تعطیلات تابستان را تشکیل ترم داشته باشیم.

معتمدی گفت: در عین حال اگر بخشنامه‌ای غیر این موارد داده شود و تاکید بر این باشد که اقدام دیگری انجام بدهیم ما تابع قوانین و مقررات بالادستی هستیم و نظر دانشگاه بر این است که تا این خطر به طور کامل برطرف نشده دانشگاه را به هیچ وجه به صورت حضوری فعال نکنیم چرا که در حال حاضر برگزاری کلاس‌های مجازی خوب است.  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه امیرکبیر دانشگاه بیماری ویروس کرونا دانشگاه امیرکبیر برگزاری کلاس رئیس دانشگاه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت