Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@16:27:10 GMT

اقدام جهادی گیلان در مقابله با تحریم

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۵۶۵۹

اقدام جهادی گیلان در مقابله با تحریم

فرهاد دلق پوش با اعلام این خبر که میزان صادرات گیلان در سال ۹۸ نسبت به سال قبل رشد فزاینده‌ای داشته است گفت: گیلان به همت صادرکنندگان و تجار توانمند توانست با یک اقدام جهادی در زمینه صادرات غیر نفتی ۵۷۹ میلیون دلاری دیوار تحریم را در هم بکوبد.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به وجود ظرفیت های اقلیمی و زیرساخت های ترانزیتی برای مبادلات تجاری با کشورهای حوزه خزر و اروپا، اظهار داشت: موقعیت و ویژگی‌های گیلان برای انجام مبادلات تجاری قابل مقایسه با هیچ یک از استان‌های کشور نیست در این استان کلیه امکانات و ظرفیت‌های ترانزیتی ممتاز از جمله زمینی، ریلی، دریایی و بندری برای حمل و نقل کالا و ماشین آلات مهیا است و گیلان، بعنوان قطب صادرات غیر نفتی از صادرات محصولات سایر استانهای کشور استقبال می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در ادامه ضمن تقدیر از عزم راسخ استاندار پرتلاش در برگزاری جلسات کارگروه و اعضای خدوم کارگروه و همت فعالان عرصه تجاری و بازرگانان و همچنین تسهیل کنندگان فعالیت های گمرکی و بندری تاکید کرد: تجار و صادرکنندگان گیلانی به کلیه فعالان اقتصادی کشور ثابت کردند که در بدترین وضعیت تحریم های خصمانه نیز می توان با بکارگیری تاکتیک های تجاری مناسب شرایط را به نفع کشور تغییر داد و استراتژی خصمانه دشمن را بی اثر نمود.

 دبیر کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی گیلان، ضمن اذعان به وجود برخی از دشواری ها در اثر تحریم ها در مبادلات تجاری و اعتباری تصریح کرد: تشکیل شرکتهای مدیریت صادرات و کنسرسیوم های حرفه ای صادراتی که بتواند به مطالبات تولیدکنندگان به صورت منسجم در زمینه صادرات محصولات با کیفیت جامعه عمل بپوشاند و برای کشور فضای ارزآوری مناسب ایجاد نماید، در دستور کار است و از طرف سازمان صمت گیلان قطعاً مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

دکتر دلق پوش میزان دقیق صادرات غیرنفتی از بنادر و گمرکات گیلان را ۵۱۸ میلیون و ۴۶۰ هزار دلار در سال گذشته اعلام و عنوان کرد: حجم صادرات گیلان از مرز هدف گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری تعیین شده ابتدای سال، صعود نموده و در برنامه صادرات سال ۹۹ نیز در نظر است سقف این هدف‌گذاری را در صورت تکمیل ظرفیت های ریلی به شهرستان بندر انزلی ارتقاء دهیم.

این مسئول، با بیان اینکه گیلان فاقد میادین میعانات نفتی می باشد، میزان صادرات چمدانی را نیز در یک سال گذشته قابل توجه دانست و گفت: بیش از ۶۱ میلیون و ۴۴۷ هزار دلار صادرات غیرنفتی به صورت چمدانی از گیلان انجام شده است که میزان صادرات غیرنفتی گیلان را در مجموع با احتساب صادرات چمدانی به بیش از ۵۷۹ میلیون دلار رسانده است که در کارنامه صادراتی گیلان بی نظیر بوده است.

 دکتر دلق پوش تاکید کرد: این تراز مثبت تجاری و افزایش رکورد صادراتی گیلان را شایسته این استان دانست و خواستار افزایش جامعه هدف و جذب سهم بازار بیشتر در کشورهای اوراسیا و اروپایی شد و خاطر نشان کرد؛ به طور کلی عمده صادرات استان گیلان به ترتیب به کشورهای روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، عراق، اوکراین،  پاکستان و بلاروس بوده است.

 وی همچنین از صدور ۱۱۵ فقره کارت بازرگانی جدید در گیلان در سال گذشته سخن گفت و و ادامه داد: کارشناسان حوزه توسعه تجارت خارجی این سازمان علی‌رغم انجام ثبت سفارشات کالا به تعداد ۷ هزار و ۷۰۶ فقره در طول سال گذشته با حضور در  اغلب واحدهای صنعتی مستعد،  راهکار و مشاوره لازم را برای جذب سهم بازار های بین المللی به مدیران واحدهای صنعتی ارائه نمودند و حتی ساز و کار آن را به صورت پایه و حرفه ای برای آنها فراهم کردند.

رئیس سازمان صمت گیلان در ادامه  واردات برخی کالاها و مواد اولیه ماشین آلات مورد نیاز کشور را ضروری دانست و گفت: برای جلوگیری از واردات بی رویه و غیرضروری در سال گذشته، مرکزی تحت عنوان "مرکز ساخت داخل صنایع ماشین سازی و تجهیزات" در ستاد وزارت صمت تشکیل شد و از واردات کالاها و تجهیزات و ماشین آلات صنعتی که مشابه داخلی داشته باشند بشدت جلوگیری می نماید و این اقدام با هدف توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل در سال رونق تولید گامی مثبت در حمایت از توانمندی های داخلی بود که انشاا... امسال نیز بتوانیم با هم اندیشی و عزم فعالان اقتصادی با تعریف استراتژی های مناسب و کاربردی در تحقق شعار جهش تولید موفق عمل نماییم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟

سایت خبری اسرائیلی کالکالیست Calcalist می‌گوید که پیامد‌های مالی تحریم ترکیه به زودی بر اسرائیلی‌ها تأثیر می‌گذارد، زیرا مواد اولیه به دست نمی‌آید، قیمت کالا‌های اساسی و مواد غذایی افزایش می‌یابد و قیمت مسکن ممکن است صعودی شود.

گزارش کالکالیست بیان کرد که تصمیم ترکیه برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در تل آویو یک اقدام «غافلگیرکننده کامل» بود، زیرا معتقد بود تهدیدات آنکارا برای ممنوعیت کالا‌ها در سایه جنگ غزه، تهدیدی توخالی است.

بر اساس این گزارش، یافتن منابع جایگزین واردات نیازمند زمان و مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌ها است و حتی زمانی که آنها امضا می‌شوند، احتمالاً قیمت کالا‌ها بسیار بالاتر از تقاضای عرضه‌کنندگان کالا در ترکیه خواهد بود.

پر کردن این شکاف‌های قیمتی نیز از جیب مصرف‌کنندگان اسرائیلی حاصل می‌شود که در حال حاضر با هزینه‌های سنگین روبه‌رو هستند.

گزارش کالکالیست نشان می‌دهد که صنعت ساخت‌وساز به‌ویژه تحت تأثیر تحریم قرار گرفته است و همچنین صنعت خودروسازی، جایی که خودروسازان بزرگ مجموعه‌ای از خودرو‌های محبوب را از ترکیه به اسرائیل صادر می‌کنند.

آنکارا از روز پنجشنبه، تمامی واردات از اسرائیل و صادرات به آن را متوقف کرد. رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، پیشتر از در دستور کار بودن قطع کلیه روابط تجاری با رژیم اشغالگر خبر داده بود. رئیس‌جمهور ترکیه تعلیق مبادلات تجاری با رژیم صهیونیستی از سوی آنکارا را اقدامی ضروری دانست و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را فردی بی‌رحم توصیف کرد.

اردوغان پس از اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل گفت مرحله قطع روابط تجاری با [رژیم]اسرائیل ضروری بود و انجام شد. حجم تجارت سالانه ما با اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود و ما چنین در نظر گرفتیم که این تجارت وجود ندارد و فاز جدیدی را آغاز کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است