Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر از آغاز مرحله سوم غربالگری با راه اندازی پنج ایستگاه در نقاط مختلف بندر شهید باهنر و سه ایستگاه در بنادر تابعه (شهید حقانی، هرمز و جاسک) خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حمید رضا محمد حسینی، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر با بیان اینکه مرحله سوم غربالگری نه تنها معطوف به کارکنان اداری و عملیاتی است بلکه کلیه مراجعین به بنادر مرکز و شرق استان را شامل می شود، اظهار کرد: این اقدام براساس تدوین یک برنامه مستمر در ادامه مراحل قبلی و این بار با تاکید بر اقدامات کنترلی و مراقبتی همزمان با شروع فعالیت های اقتصادی و مراجعه به بنادر با دقت و حساسیت در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براساس دستورالعمل های ابلاغی در اجرای سومین مرحله غربالگری که از 16 فروردین در هشت ایستگاه سلامت درحال اجراست علاوه بر همکاران سازمانی، کلیه کارکنان ادارات مستقر در بنادر، پیمانکاران، کارگران خنکار، خدمه شناورها و .... در فرایند قرارگرفته و سلامت سنجی می شوند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات در حال انجام در بنادر مسافری اشاره کرد و گفت: اتصال بندر شهید حقانی به سامانه کیا منطقه آزاد قشمhttp://qea.qeshm.ir  با هدف احراز برخط ضرورت سفر و ممانعت جدی از سفر های غیر ضرور به جزیره قشم، انجام تمامی مراحل تهیه بلیط به شکل هوشمند و بدون رد و بدل شدن اسکناس در بندر شهید حقانی و هرمز همچنین توزیع ماسک بین تمامی  کارکنان بنادر مسافری، خدمه شناورها، کارگران خدمات حمل بار و ... با استفاده از ظرفیت NGO ها و تعاونی ها از جمله اقدامات مهم درحال انجام در بنادر مسافری استان است.

محمد حسینی افزون براین انجام فعالیت های پیشگیرانه نظیر تب سنجی، تامین و توزیع اقلام بهداشتی بین کارکنان و گند زدایی بنادر، پایانه ها، شناورها، ساختمان های اداری، شهرک مسکونی و... بر اساس، برنامه زمانبندی  و به شکل مداوم را از دیگر  برنامه های صورت گرفته برشمرد.

وی ارتقای فناوری ارتباطی به منظور ایجاد بستر مناسب جهت اجرای طرح فاصله گذاری  فیزیکی و بهره مندی ارباب رجوع از خدمات بندر به شکل  اینترنتی و از راه  دور  را در زمره برنامه های کاری اعلام و خاطر نشان کرد: براین باوریم که نمی توان موضوعات نوپدیدی و بی سابقه ای چون کرونا ویروس را با همان روش های سنتی مدیریت ‌وفعالیت های را با همان ساز وکار قبلی ادامه داد از این رو مطابق با دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و هماهنگی با سازمان بنادر با تقویت و ارتقاع فناوری های ارتباطی همواره سعی داشته ایم  همسو با پویش درخانه بمانیم  از هرگونه خروج  و مراجعه  غیر ضروری به بنادراجتناب صورت پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهید باهنر شهید حقانی بندر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 اولین پنل این نشست با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، زینب اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد.

حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، با ارائه گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته، گفت: هدف از عملیاتی کردن این برنامه، اتصال زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه است.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در همین راستا ادامه داد: برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران)، ازجمله اقدامات این برنامه در سال گذشته است.


شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذی‌ربط، مسئله محوربودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آنها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد.

در ادامه این نشست، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه درباره برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، گفت: اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت از جمله برنامه‌های نمایشگاه آبادیران است.

دبیر اجرایی این برنامه، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت‌ها، اساتید  و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش‌بنیان را از برنامه‌های دیگر نمایشگاه آبادیران دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و  تقاضا قرار می‌گیرند. شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در بخش بعدی این برنامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.  

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند. دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اتصال فیبرنوری برنامه ویژه سال ۱۴۰۳
  • ◄ تجلیل از تلاشگران نوروز 1403 هرمزگان با اجرای ویژه برنامه های مفرح
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»