Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی از تولید روزانه 250 هزار ماسک در کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانش‌بنیان‌ها برای مقابله با کرونا ایستاده‌اند. ماسک‌ها یکی از تجهیزات و ملزومات لازم خصوصا برای کادر درمان در مبارزه با ویروس کرونا است.  شاید این روزها کمبودهایی در این حوزه وجود دارد اما باید به این نکته نیز توجه کرد که ظرفیت تولید ماسک از ابتدا شیوع کرونا تا کنون بیش از 4 برابر شده است و اقدامات برای افزایش این ظرفیت نیز در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی درباره تولید ماسک  N95 در کشور گفت: قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور شرکت‌هایی به صورت پراکنده ماسک تولید می‌کردند که آن هم برای رفع نیاز داخل بود. گرچه قابلیت تولید ماسک N95 را داشتیم زیرا ایران جزء معدود کشورهای سازنده دستگاه‌های صنعتی نانو الیاف است.

سرکار ادامه داد: با شیوع کرونا ضرورت تولید این نوع ماسک در داخل کشور به وجود آمد و چندین شرکت دانش بنیان کار تولید این نوع ماسک را عهده دار شدند. در گذشته ماسک N95 محدود و 20 هزار عدد در روز تولید می‌شد اما امروز این عدد به 250 هزار رسیده است.

دستگاه دوخت ماسک بومی سازی شد

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی همچنین بیان کرد: برای افزایش ظرفیت تولید حتی برخی خطوط تولید را تغییر کاربری دادیم و با مشتریان آنها صحبت کردیم تا این خطوط الیاف نانو برای ماسک‌ها را تولید کنند. همچنین دو دستگاه تولید کننده الیاف نانو که قرار بود صادر شود، از این چرخه خارج شد و برای تولید در داخل در مدار کار قرار گرفت.

همچنین وی یکی از گلوگاه‌های تولید ماسک N95 در کشور را مربوط به دستگاه دوخت این نوع ماسک دانست و گفت: با پیگیری‌های لازم و حمایت معاونت علمی و فناوری این دستگاه توسط شرکت‌های دانش بنیان بومی سازی شد و با این اقدام کار دوخت نیز در داخل و با فناوری ایران ساخت انجام می‌شود.

سرکار با اشاره به اینکه در ظرفیت تولید ماسک N95 در روزهای آینده از این میزان بیشتر می‌شود، گفت: در حال حاضر مشکلی برای تامین ماسک N95 کادر درمان وجود ندارد. پس از کادر درمان و بیمارستان‌ها اولویت برای تامین ماسک افرادی که در مکان‌های پرازدحام قرار دارند مانند کارمندان بانک، اتوبوسرانی و مترو وجود دارد تا از ماسک های با کیفیت و N95 استفاده کنند.

دانش بنیان‌های فعال در این حوزه با تمام توان خود برای رفع مشکلات به میدان آمده‌اند و با افزایش ساعت کاری خود در تلاش‌اند تا سرعت بیشتری به تولید دهند.

البته کمبود ماسک موضوعی است که در دیگر کشورها نیز حتی با شدتی بیشتر وجود دارد. به گونه‌ای که به آن لقب طلای سفید را داده‌اند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دبیر ستاد توسعه فناوری نانو تولید ماسک تولید ماسک دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری دانش بنیان باید در مسیر عمران و آبادانی به کارگیری شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا باوقار بعدازظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی اظهار کرد: شبیه سازی پروژه‌های گردشگری یک آسیب جدی برای صنعت گردشگری استان است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های هر شهرستان در اجرای طرح‌های گردشگری خاطرنشان کرد: نامگذاری سال از سوی رهبر فرزانه انقلاب در واقع ریل گذاری برای رسیدن به اهداف مورد نظر است.

امام جمعه مشگین شهر گفت: سه مولفه علم، فرهنگ و اقتصاد از ضروری‌ترین نیاز جامعه است و با توجه مردم پایه بودن نظام باید اقتصاد نیز مردم پایه باشد.

باوقار بیان کرد: شبیه سازی پروژه‌های گردشگری یک آسیب جدی برای صنعت گردشگری استان است و استفاده از ظرفیت‌های هر شهرستان در اجرای طرح‌های گردشگری مورد تأکید است.

وی خواستار برگزاری همایش فرصت ها و قابلیت‌های بومی منطقه شد و گفت: استفاده از فناوری های دانش بنیان از ضروریات توسعه، عمران و آبادانی در کشور است.

امام جمعه مشگین شهر به زبان قدرتمند هنر در رساندن پیام، آگاهسازی جامعه و بیان رویدادهای مختلف مذهبی اشاره و تصریح کرد: بازسازی و اجرای واقعه غدیر توسط هنرمندان مشگین شهری همزمان با عید غدیر خم انجام می‌گیرد.

در پایان جلسه با پیشنهاد و تصویب اعضای شورای فرهنگ عمومی مشگین شهر بزرگراه در حال احداث مشگین شهر- اهر به نام سردار شهید «حمزه سلیم زاده» و بزرگراه اردبیل - گرمی حد فاصل سه راهی صحرا تا شهر رضی به نام سردار شهید «همرنگ» نامگذاری شد.

کد خبر 6095172

دیگر خبرها

  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • فناوری دانش بنیان باید در مسیر عمران و آبادانی به کارگیری شود
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها