Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@18:41:39 GMT

کوچک‌شدن دایره قرنطینه

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۷۰۶۵

کوچک‌شدن دایره قرنطینه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت تاکنون ٥٨‌هزار و ٢٢٦ نفر به کرونا مبتلا شده و سه‌هزار و ٦٠٣ نفر هم جان‌شان را از دست داده‌اند. آغاز فعالیت اداره‌های دولتی از روز شنبه در کشور هم در حالی اعلام می‌شود که هم‌اکنون چهارهزار و ٥٧ بیمار با شرایط وخیم در بیمارستان‌ها بستری‌اند که تا روزهای آینده احتمال دارد آمارهای فوت را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت، در پاسخ  تأکید می‌کند که «هیچ خبر خوشی در زمینه مهار یا کنترل کرونا در ایران وجود ندارد و قطعا شیوع این بیماری در ایران بیش از دو ماه خواهد بود. هر روز هزاران مورد ابتلا به فهرست اضافه می‌شود و با اینکه بیماری تا حدودی مدیریت شده اما به این زودی وارد فاز مهار و کنترل نمی‌شود.» به گفته او وضع فعلی مدیریت کرونا بسیار شکننده است و کوچک‌ترین اتفاقی منجر به طولانی‌شدن شرایط می‌شود: «اینکه تصور کنیم به روزهای پایانی کرونا نزدیک شده‌ایم و به‌زودی شیوع آن دو ماهه می‌شود، اصلا این‌طور نیست. اگر کمی ساده بگیریم می‌توانیم شاهد خیز مجدد بیماری باشیم.» او در توضیح بیشتر می‌گوید که تصمیم‌گیری‌ جدید ستاد مقابله با کرونا با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی است؛ تعطیلی کامل کشور امکان‌پذیر نیست و اعمال محدودیت‌های بیشتر باید با توجه به مسائل مالی صورت گیرد.

خبرهایی که از شرایط شیوع کرونا در پایتخت منتشر می‌شود نگران‌کننده است، سخنگوی وزارت بهداشت هم این موضوع را تأیید می‌کند: «اگر چه با کاهش موارد مرگ‌ومیر و مراجعه به بیمارستان‌ها مواجه بوده‌ایم اما این مربوط به زمانی بود که مسافران هنوز بازنگشته بودند و افراد فعالیت اقتصادی را شروع نکرده بودند. در مورد تهران هفته دیگر می‌توان اعلام وضع کرد و تهران همچنان در وضع قرمز شیوع قرار دارد.» جهانپور در نشست خبری آنلاین می‌گوید که فهرست مشاغل کم‌خطر به اتحادیه‌ها داده شده: «مشاغل به سه گروه با خطر بالا، خطر متوسط و کم‌خطر تقسیم شده است. برخی مشاغل هم ممکن است کم‌خطر نباشند اما ضروری است. مشاغل ضروری در شهرستان‌ها از بیست‎وسوم فروردین و در تهران از سی‌ام فروردین فعالیت‌شان را شروع می‌کنند.» حمید سوری، اپیدمیولوژیست، هم می‌گوید که تصمیم‌گیری‌ جدید ستاد مقابله با کرونا برای کاهش محدودیت‌ها نگران‌کننده است: «ستاد کرونا مجموع مسائل اقتصادی، سیاسی و امنیتی را برای کاهش محدودیت در نظر گرفته است. اما از نظر اپیدمیولوژی کاهش دایره فاصله‌گذاری اجتماعی اصلا نمی‌تواند به نفع جامعه باشد؛ زیرا هنوز به مرز ایمنی نرسیده‌ایم.»

پیام طبرسی، معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری، هم نسبت به از میان برداشتن محدودیت‌ها اعلام نگرانی کرده است. نگرانی او از بازگشت پیک شیوع کرونا از دو تا سه هفته آینده است. او به «ایلنا» گفته که طرح فاصله‌گذاری اجتماعی باید تا دو هفته دیگر تمدید شود تا کنترل ویروس به مرحله تثبیت برسد:   «این طرح باید از اول اسفند اجرا می‌شد اما دیر شروع و منجر به گسترش زنجیره انتقال شد. اگر مردم رعایت نکنند و قرنطینه برداشته شود پیک مجدد بیماری رخ می‌دهد که باعث می‌شود با کمبود دارو و تجهیزات درمانی مواجه شویم و اگر روال عادی و قرنطینه تمام شود تا دو یا سه هفته آینده پیک دوم را شاهد خواهیم بود که همراه با افزایش مرگ‌ومیر خواهد بود.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار وزارت بهداشت ویروس کرونا کرونا کروناویروس کرونا در ایران کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند