Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حبیب شهسواری، از شرکت بیش از ۹۵ هزار نفر از بسیجیان و جهادگران استان در رزمایش دفاع بیولوژیک شهدای مدافع سلامت خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، سردار حبیب شهسواری صبح امروز در نشست خبری با محوریت تشریح اقدامات مقابله و رزمایش تداوم مبارزه با ویروس کرونا، اظهار داشت: سپاه و بسیج در راستای همراهی با مردم و همراه‌سازی عمومی نسبت به مقابله با کرونا، از همان شروع این بیماری در سطح استان اقدامات خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: رزمایش دفاع بیولوژیک شهدای مدافع سلامت هم در راستای انسجام‌بخشی به فعالیت‌ها و اقدامات سپاه و بسیج در خصوص مبارزه با ویروس کرونا برگزار شد.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، با اشاره به اینکه زمان رزمایش دفاع بیولوژیک تا ۱۵ فروردین ماه بود، عنوان کرد: با وجود پایان این رزمایش، اقدامات بسیجیان و سپاه همچنان ادامه دارد و در قالب گروه‌های جهادی نسبت به انجام ماموریت‌های خود ادامه می‌دهند.

وی، بیان داشت: نخستین اقدام در راستای برگزاری رزمایش، راه‌اندازی بیمارستان صحرایی ۲۰۰ تختخوابی شهید مهدی باکری بود که با همت قرارگاه حمزه(ع) و توسط بهداری شمالغرب سپاه در مجتمع شهید باکری تاسیس شد. این بیمارستان نقاهتگاه هم دارد و هم‌اکنون نیز بیش از ۳۰ نفر در این نقاهتگاه در حال درمان هستند.

سردار شهسواری، تجهیزات بیمارستان شهید باکری را شامل تمام نیازمندی‌های یک بیمارستان دانست و گفت: اینکه نقاهتگاه و بیمارستان در مجاورت هم باشند جزو اقداماتی است که تاثیرگذاری مناسبی دارد و می‌توان از این توانایی بهره برد.

وی، ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها نسبت به ساخت نقاهتگاه بیماران کرونایی اقدام شده و در حال حاضر در کلیه شهرستان‌های استان نقاهتگاه‌های سپاه آماده ارائه خدمات به مردم هستند.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، از آماده‌سازی تیم‌های پزشکی به منظور همراهی با تیم‌های بیمارستانی نیز خبر داد و ابراز داشت: در شهرستان‌های مختلف با بهره‌گیری از نیروهای گردان‌های رزم که دوره‌های مخصوص امدادی و بهداری را گذرا‌نده‌اند نسبت به کمک و مشارکت در امورات مربوطه اقدام شده است.

وی، در ادامه سخنان خود، با اشاره به اجرای طرح غربالگری با کمک بسیجیان در سراسر آذربایجان‌غربی، گفت: ۷۳۵ نفر در این امر مشارکت داشتند که غیربالگری بیش از ۳ میلیون نفر را انجام داده‌اند.

سردار شهسواری، اقدامات انجام شده در خصوص ضدعفونی و گندزدایی معبر شهری و روستایی را نیز قابل توجه دانست و در بیان گزارش اقدامات این حوزه، خاطرنشان کرد: گندزدایی اماکن و معابر شهری و روستاهای دارای سکنه در یک هزار و ۷۷۵ منطقه در سطح استان انجام شده که این امر توسط بسیجیان و گروه‌های جهادی انجام پذیرفته است.

وی، همچنین افزود: مقدار مواد مصرف شده ضدعفونی توسط گروه‌های جهادی در استان ۷ میلیون لیتر بود که با بکارگیری ۶ هزار و ۵۵۹ دستگاه خودروی مختلف از تراکتور روستاییان گرفته تا خودروهای مجهز و ویژه سپاه و آتش نشانی، انجام شده است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، در این زمینه، اظهار داشت: برخی ضدعفونی‌ها در مناطق تخصصی نبود که برای مثال با همان مواد عادی نسبت به ضدعفونی عابربانک‌ها اقدام کردند و این مشکلاتی را به وجود آورد. در این خصوص با ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های ویژه نسبت به ضدعفونی مداوم دستگاه‌های عابربانک اقدام شد.

وی، اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را دیگر اقدام سپاه و بسیج در حوزه مقابله با کرونا دانست و گفت: در این خصوص، ۱۹ محل در ارومیه و ۳۰۰ منطقه در سطح استان فاصله‌گذاری اجتماعی انجام شد و شرایط مناسب رخ داده در ۱۳ فروردین را شاهد بودیم.

سردار شهسواری، در بخش دیگری از سخنان خود، در زمینه دوخت و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده بهداشتی در سطح استان، گفت: با هماهنگی وزارت دفاع و سناد کل سپاه ۳ هزار ماسک N 95  به کادر درمانی بیمارستان‌ها دادیم.

وی، افزود: همچنین ۲۷ هزار دستکش ویژه گروه‌های جهادی در خط مقدم ضدعفونی و گندزدایی معابر ارائه شده و ۱۰۰ هزار عدد ماسک رایگان در مناطق مختلف توزیع شده است.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، ابراز داشت: تاکنون ۲۸ هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی نیز در میان خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا و نیز اقشار محروم در مناطق مختلف استان توزیع شده و تا نیمه اول رمضان ۴۰ هزار بسته معیشتی دیگر پخش می‌شود.

وی، افزود: با توجه به اینکه در سطح تمام مناطق دارای پایگاه بسیج هستیم و پرونده دارند که افراد دارای سطح معیشتی مختلف را شناسایی کرده‌اند. بسته‌های معیشتی با همین پرونده‌ها و روال انجام می‌شود.

وی، تغییر کاربری کارگاه‌های دوخت و دوز زیرمجموعه سپاه به کارگاه دوخت ماسک بهداشتی را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: تولید روزانه ماسک در کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی انجام می‌شود. اولین اقدام در این خصوص نیز کارگاه دوخت ماسک مجتمع شهید کاظمی بود که با تولید روزانه ۱۰ هزار عدد ماسک  وارد چرخه تولید شده است.

سردار شهسواری، تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان را ۴۰ مورد عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در این کارگاه‌ها به صورت روزانه ۸ هزار دستکش و ۲۶ هزار ماسک تولید می‌شود. تمام این کارگاه‌ها زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و با مجوز این دانشگاه فعالیت دارند و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده قرار است تمام ماسک‌های تولیدی به منظور استریلیزه کردن تحویل معاونت غذا و دارو شده تا توسط همین سازمان در چرخه توزیع استانی وارد شود.

وی، از فعالیت ۹۵ هزار نفر از نیروهای بسیجی و پایور در رزمایش دفاع بیولوژیک خبر داد و تصریح کرد: پیش‌بینی ما در خصوص نیروهای بکارگیری شده در این رزمایش ۷۰ هزار نفر بود ولی با استقبال مردمی و حضور پرشور تمام اقشار، این میزان به ۹۵ هزار نفر رسید.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، گفت: رصد، شناسایی و کشف اقلام احتکار شده دیگر اقدام سپاه در حوزه مبارزه با کرونا است که تمام اقلام مکشوفه با نظارت و همکاری قوه قضاییه در اختیار مجموعه‌های مربوطه قرار می‌گیرد.

وی، در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به ماجرای حضور پزشکان بدون مرز در کشور، اظهار داشت: از ۹ نفر اعزامی به کشور تنها ۳ پزشک و بقیه پزشکیار بودند که آن‌هم تنها با یک چادر بدون تجهیزات و امکانات آمده بودند و حتی چادر هم امانت آورده بودند! این برای نظام اسلامی مناسب نبود و توهین به شعور جامعه پزشکی بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی رزمایش دفاع بیولوژیک گروه های جهادی سردار شهسواری سطح استان ۹۵ هزار نفر کارگاه ها انجام شده انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار

ربات‌های انسان‌نما نسل جدید و مورد انتظاری از ربات‌ها هستند که با استقبال خوبی از جانب مردم و تولیدکنندگان و توسعه‌دهندگان مواجه شده‌اند. درحالی‌که شاید در گذشته این نوع ربات‌ها فقط در داستان‌ها و فیلم‌های علمی-تخیلی حضور داشتند و کسی فکرش را نمی‌کرد که به همین شکل به زندگی روزمره ما وارد شوند، اما به نظر می‌رسد این امر در حال وقوع است.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد شرکت تسلا در توسعه ربات انسان‌نمای اپتیموس (Optimus) پیشرفت جدیدی داشته است و طبق اعلام «ایلان ماسک»، کارآفرین معروف و مدیرعامل تسلا، فروش این ربات می‌تواند تا سال میلادی آینده آغاز شود.

ایلان ماسک البته پیش‌بینی جسورانه‌ای در مورد ربات‌های انسان‌نما کرده است. وی ضمن افشای تاریخ احتمالی عرضه اپتیموس ادعا کرد که این ربات‌ها می‌توانند به ارزشمندترین دارایی شرکت تسلا تبدیل شوند: «من فکر می‌کنم اپتیموس از هر چیز دیگر ارزشمندتر خواهد بود».

ربات اپتیموس در حال حاضر کارهای ساده‌ای را در کارخانه‌های این شرکت انجام می‌دهد. همچنین خبری که چند ماه پیش منتشر شد نشان داد که ربات‌های اپتیموس به کارخانه‌های بزرگ در سراسر ایالات‌متحده ارسال شده یا خواهند شد. با توجه به اطلاعات منتشرشده به نظر می‌رسد که ماسک، رقمی بین ۲۰هزار تا ۲۵هزار دلار را برای فروش این ربات‌ها در نظر خواهد داشت.

ایلان ماسک به‌تازگی گفته است: «ما قادریم کارهای ساده کارخانه‌ای یا حداقل این‌طور بگویم، کارهای کارخانه‌ای را در آزمایشگاه انجام دهیم. ما فکر می‌کنیم اپتیموس را در تولید محدود در کارخانه خود خواهیم داشت و تا قبل از پایان سال جاری خواهد توانست وظایف مفیدی را انجام دهد. سپس فکر می‌کنم ممکن است بتوانیم آن را تا پایان سال آینده به فروش برسانیم. این‌ها فقط حدس و گمان است. اگر یک ربات انسان‌نما دارید که قادر به حرکت در واقعیت و انجام وظایف در صورت درخواست است، هیچ محدودیت معناداری برای اندازه اقتصادی آن وجود ندارد».

شواهد حاکی از آن است که شرکت تسلا به‌طور کامل توسعه هوش مصنوعی را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از هویت خود پذیرفته است، اما ایلان ماسک فکر می‌کند که تسلا باید به‌عنوان یک شرکت هوش مصنوعی یا یک شرکت رباتیک شناخته شود: «اگر شرکت تسلا را یک شرکت خودروسازی صرف می‌دانید، اساساً این اشتباه است و اگر سؤال اشتباهی بپرسید، پاسخ درست به آن غیرممکن است؛ بنابراین منظورم این است که اگر کسی باور ندارد که تسلا می‌خواهد خودمختاری را حل کند، فکر می‌کنم نباید در شرکت سرمایه‌گذاری کند».

ماسک مطمئن است که تسلا مسئله فناوری خودران خودروها را با یا بدون او حل خواهد کرد. بااین‌حال، توسعه ربات انسان‌نمای اپتیموس موضوع دیگری است، زیرا خطرات خاص خود را دارد. در اوایل سال جاری ایلان ماسک گفته بود که می‌خواهد ۲۵ درصد کنترل رأی را در تسلا به دست آورد تا ببیند آیا توسعه اپتیموس ایمن است و به‌درستی انجام می‌شود؟

خبر جدید ماسک در زمانی اعلام شده است که تعداد زیادی از شرکت‌ها روی توسعه ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند. چندین شرکت ازجمله هوندا، هیوندای، بوستون داینامیکس و فیگور، فعالانه در حال توسعه انواع ربات‌های انسان‌نمای خود هستند.

بااین‌حال ماسک بر این باور است که تسلا به‌طور منحصربه‌فردی در جایگاه رهبری تولید تجاری چنین ربات‌هایی قرار دارد. همان‌طور که گفته شد به گفته ماسک، نمونه اولیه اپتیموس در حال حاضر وظایف ساده‌ای را در کارخانه‌های تسلا انجام می‌دهد.

چشم‌انداز بزرگ‌تر برای تسلا

با توجه به کاهش فروش خودروهای برقی تسلا، این اطلاعیه در مورد ربات اپتیموس اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. این شرکت اخیراً کاهش ۹ درصدی سالانه درآمد سه‌ماهه را گزارش کرده است که بزرگ‌ترین کاهش آن از سال ۲۰۱۲ است. علاوه بر این، فروش خودروهای تسلا در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ بیش از ۲۰ درصد نسبت به سه‌ماهه قبل کاهش یافته است.

شاید به همین دلیل است که ایلان ماسک در مورد برنامه جاه‌طلبانه رباتیک خود برای اطمینان بخشیدن به سرمایه‌گذاران چنین خبرهایی را اعلام می‌کند. تأکید او بر ربات‌های انسان‌نما نشان‌دهنده تلاش حساب‌شده برای تغییر موقعیت تسلا در بازار است؛ شاید او تصور می‌کند که فروش ربات‌ها درنهایت به بخش بزرگی از تجارت تسلا تبدیل می‌شود.

درعین‌حال، ربات اپتیموس به شکل غیرقابل‌انکاری با سرعتی ثابت در حال پیشرفت است. ویدیویی که به‌تازگی منتشر شده، نسخه جدیدی از آن را نشان داد که وظایفی مانند تا کردن یک لباس را در تأسیسات تسلا انجام می‌دهد.

بااین‌حال، اظهارات ماسک را باید کمی خوش‌بینانه تلقی کرد، زیرا او در گذشته نیز چندین بار وعده‌های پیش از موعد داده است. به‌عنوان مثال در سال ۲۰۱۹ ادعا کرد که تسلا تا سال ۲۰۲۰ یک‌میلیون ربوتاکسی در جاده‌ها خواهد داشت، اتفاقی که هنوز در سال ۲۰۲۴ رخ نداده است.

رقابت شدید

تسلا در این زمینه رو به رشد با رقابت شدیدی روبرو است. شرکت فیگور که با شرکت‌های بزرگ مایکروسافت و انویدیا پشتیبانی می‌شود، اخیراً همکاری خود با خودروساز آلمانی ب‌ام‌و را برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تأسیسات این شرکت در آمریکا اعلام کرده است. ویدیویی که توسط فیگور در ماه فوریه منتشر شد، ربات آن موسوم به «فیگور ۰۱» را نشان می‌دهد که وظایفی مانند درست کردن قهوه را انجام می‌دهد.به‌طور مشابه، شرکت بوستون داینامیکس هفته گذشته از ربات انسان‌نمای اطلس (Atlas) در یک ویدیو رونمایی کرد که در آن مشاهده می‌شود که در حال انجام مانورهای آکروباتیک، از حالت درازکش به ایستاده و راه رفتن است.

رقابت برای دستیابی به ربات‌های انسان‌نمای تجاری بادوام در حال داغ شدن است. ورود تسلا با آخرین پیش‌بینی‌های جسورانه ایلان ماسک، بُعد جدیدی به این چشم‌انداز فناوری که به‌سرعت در حال تحول است، داده است.

درحالی‌که سال ۲۰۲۵ برای ورود اپتیموس به بازار ممکن است خیلی بلندپروازانه به نظر برسد، تأثیر آن‌ها در آینده نزدیک برای متحول کردن نحوه کار و زندگی انسان‌ها برجسته خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • رقابت ۲۵ هزار داوطلب گروه تجربی در آذربایجان غربی
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • کوهپیمایی کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد