Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@19:02:11 GMT

تلاش بانوی مسلمان هندی برای زنده نگه داشتن هنر خوشنویسی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۸۴۵۶

تلاش بانوی مسلمان هندی برای زنده نگه داشتن هنر خوشنویسی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشور هندوستان ۲۲ زبان رسمی دارد اما زبیابی بسیاری از این زبان ها در نوشتار بیشتر از شنیدن به چشم می خورد.

با این حال هنرمندان خوشنویس کمی باقی مانده اند که در زیر مناره های مساجد این کشور به خطاطی و هنرنمایی مشغول باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قمر داگار خوشنویس مشهور و شناخته شده ای در دهلی نو می باشد که سعی دارد در عصر دیجیتال، این هنر قدیمی و رو به منسوخ شدن را همچنان زنده باقی نگه دارد.

قمر می گوید: هند زمانی مرکز خوشنویسی فارسی - عربی، سانکسریت، پاری و بسیاری از خوشنویسی های باستانی در متون مختلف بود.

کتابفروشی های زبان اردو در بازار دهلی قدیمی نمونه های خوشنویسی قدیمی و فوق العاده زیادی دارند که کسی به آن ها توجه نمی کند. بسیاری از آن ها متون مذهبی را به خوشنویسی نوشته اند و بیشتر به منظور نشان دادن ارادت نویسنده به یادگیری به نگارش درآمده اند. داگار می گوید در تلاش است که هنر خوشنویسی را که در هند رو به ناپدید شدن است حفظ کند.

داگار توضیح می دهد: خوشنویسی یک عمل معنوی است  زیرا به فرد اجازه می دهد تا از طریق این رسانه ، خود را درک کند و به سطح نظم و انضباط در وجود خود کمک کند.

داگر از یک سبک انتزاعی - به نام خوشنویسی تصویری - استفاده می کند که از حروف و تصاویر استفاده می کند تا درک شخصی وی از کلمات به تصویر کشیده شود.

او می گوید این کار واقعاً به نوعی به اشتراک گذاشتن زندگی من است، چگونه به چیزها نگاه می کنم و اینکه چه احساساتی دارم. زیرا هنر تماما درباره احساسات است.

داگار قصد دارد از معیشت خوشنویسان باقیمانده دهلی نیز محافظت کند. او سازمانی به نام اعتماد خوشنویسی خلاق قلمکاری ایجاد کرده، که فضایی در اختیار هنرمندان می گذارد تا کارهایشان را به اشتراک بگذارند. در سال ۲۰۱۷ او جایزه ناری شاکتی را دریافت کرد که بالاترین افتخار غیرنظامی یک زن در هند است.

این هنرمند خوشنویس همچنین می گوید که قصد دارد با برگزاری کارگاه های آموزشی برای جوانان دانش خود را به نسل آینده منتقل کند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز پخت ۵۰ کیلو چلو خورشت زبان گاومیش توسط آشپز هندی (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرز پخت سنتی و جالب آبگوشت مرغ (فیلم) طرز پخت یک غذای خوشمزه با یک کیلوگرم سنگدان مرغ (فیلم) طرز پخت مرغ و اردک محلی در روستا (فیلم)

دیگر خبرها

  • پخت ۱۰ کیلو چلو میگو توسط آشپز مشهور هندی (فیلم)
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • سرمربی سپاهان مسلمان شد تا با بانوی گرگانی ازدواج کند
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر
  • طرز پخت ۵۰ کیلو چلو خورشت زبان گاومیش توسط آشپز هندی (فیلم)
  • روایت جالب ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • جسد بانوی غرق شده در رودخانه بشار پس از شش ساعت تلاش پیدا شد