Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:20:23 GMT

کسب‌وکارهای کم‌ریسک هنوز مشخص نشده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۸۹۹۳

کسب‌وکارهای کم‌ریسک هنوز مشخص نشده‌اند

بر اساس آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت ۷.۵ میلیون نفر به طور مستقیم در اصناف کشور فعالیت دارند و به صورت غیرمستقیم، ۱۸.۵ میلیون نفر با مشاغل صنف‌های مختلف در تماس و ارتباط هستند.  

در حوزه تولید نیز نزدیک به ۲.۵میلیون نفر شاغل مستقیم وجود دارد که ۵۰ درصد آنها در صنایع متوسط فعال هستند.

«ابراهیم درستی» نماینده وزیر صنعت در اتاق اصناف ایران به خبرنگار اقتصادی ایرنا می‌گوید: «هنوز معلوم نیست که به طور دقیق چه مشاغلی فعالیت عادی خود را از ۲۳ فروردین آغاز می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با استفاده از چند شاخص سلامت و محیط زیست، مدلی را طراحی کرده‌ایم تا مشاغل کم‌ریسک در این مدل مشخص شوند.» 

درستی ادامه می‌دهد: «این شاخص‌های اصلی را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنیم. سپس آن‌ها در کارگروه‌های ویژه اتاق اصناف ایران بررسی و بر اساس آن لیست پیشنهادی مشاغل تعیین می‌شود. سپس این فهرست را به ستاد ملی کرونا می‌دهیم. اما الان برای اینکه بگوییم دقیقا چه صنف‌هایی به فعالیت بازمی‌گردند، زود است.» 

«حسین مدرس خیابانی» قائم‌مقام وزیر صنعت نیز پیش از این اعلام کرده است که  فهرست آن دسته از واحدهای صنفی که امکان فعالیت در مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی خواهند یافت، از سوی اتاق اصناف، وزارت صنعت و سایر دستگاه‌های مرتبط، در حال نهایی شدن است؛ ضمن اینکه همچنان با تعریف میزان ریسک فعالیت، بقیه کسب و کارا نیز به تدریج و به صورت پلکانی و البته با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این فهرست اضافه می‌شوند.

مدرس خیابانی همچنین اعلام کرد که فعالیت واحدهای پرتردد همچنان ممنوع است، گفت: پروتکل بهداشتی شامل مسوول واحد، ابزارهای مورد استفاده و مشتریان است که در چارچوب پروتکل‌های عمومی و تخصصی رعایت کنند و باید پروتکل‌ها را در معرض دید عموم قرار دهند و اصناف، بهداشت و بازرسان روی نحوه اجرای آن نظارت خواهند داشت.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق اصناف ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق اصناف ایران کرونا ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق اصناف ایران اتاق اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۸۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد