Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه پرداخت تسهیلات به مستاجران در برنامه‌های کوتاه مدت است و مجددا در دستور کار قرار گرفته، گفت:سامانه املاک قبل از تابستان آغاز به کار می‌کند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اواخر سال گذشته بود که پس از ۴ سال تاخیر از سامانه املاک و اسکان توسط وزیر راه و شهرسازی رونمایی شد و در همان مراسم محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که مسیر اشتباه باعث شده بود تا سامانه املاک و اسکان مسیر خود را برای راه‌اندازی با تاخیر طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحد‌های خالی از سکنه و دریافت مالیات از این واحد‌ها خواهد بود، بنابراین وجود دو و نیم میلیون مسکن خالی از سکنه در کشور نشان می‌دهد که این سامانه تا چه حد می‌توانست در سال‌های گذشته به بخش مسکن کمک کند تا این واحد‌ها که حجم بالای سرمایه گذاری را محبوس کرده و بی تعادلی را در بازار مسکن تشدید کرده‌اند وارد بازار شده و تقاضای بخش مسکن را پاسخگو باشد.

اخیرا محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است که امسال دریافت مالیات از خانه‌های خالی از سکنه اجرایی خواهد شد.

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که آیا سامانه املاک و اسکان که حدود دو ماه از رونمایی آن می‌گذرد تا قبل از آغاز فصل تابستان و نقل و انتقالات عملیات اجرایی خود را آغاز خواهد کرد، گفت: یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحد‌های خالی از سکنه است که قطعا سازمان امور مالیاتی نیز اقدامات لازم را انجام داده و تا قبل از فصل نقل و انتقالات این سامانه کار شناسایی واحد‌های خالی از سکنه را آغاز خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه هدف را راه اندازی سامانه املاک شناسایی خانه‌های خالی از سکنه و هدایت این واحد‌های مسکونی به بازار اجاره است، گفت: قطعا با ورود واحد‌های مسکونی به بازار اجاره شاهد تاثیر مثبت در بازار اجاره خواهیم بود و حال که با شیوع ویروس کرونا وضعیت برخی مشاغل دچار مشکل شده و اکثر شاغلان در این گونه مشاغل اجاره نشین هستند، بتوانیم با برنامه‌های مناسب بازار اجاره بهای مسکن را ثبات ببخشیم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هدایت واحد‌های خالی از سکنه به بازار مسکن علاوه بر ایجاد تعادل در بازار مسکن و ثبات قیمت‌ها می‌تواند به ثبات نرخ اجاره بها نیز کمک کند.
* پرداخت تسهیلات به مستاجران در دستور کار
محمودزاده در پاسخ به این سوال که آیا وزارت راه و شهرسازی به مدل پرداخت تسهیلات و ودیعه مسکن به مستاجران به بانک مسکن کمک خواهد کرد، تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی پیگیر پرداخت تسهیلات به مستاجران هست و تلاش خواهد کرد که پرداخت تسهیلات به مستاجران بعد از شناسایی به آن‌ها پرداخت شود.

وی در پاسخ به این سوال که نرخ سود این تسهیلات چقدر خواهد بود، گفت: نرخ سود این تسهیلات بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار ۱۸ درصد خواهد بود، اما موضوعی که باید متذکر شد این است که قطعا نرخ ۱۸ درصد بسیار مناسب‌تر از نرخ اجاره بها خواهد بود و این نرخ تسهیلات نسبت به اجاره بهایی که ماهانه پرداخت می‌شود، به نفع مستاجران خواهد بود.

وی پیشتر گفته بود که به دنبال یک روش و یک سیستم پرداخت در سیستم بانکی هستیم تا این تسهیلات را بتوانیم پرداخت کنیم. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه املاک سیستم بانکی پرداخت تسهیلات به مستاجران واحد های خالی از سکنه سامانه املاک و اسکان وزیر راه و شهرسازی بازار اجاره واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس

ایسنا/خوزستان معاون اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت: قراردادهای اجاره جهت دریافت کد رهگیری رایگان باید در سامانه خودنویس ثبت شوند.

محمد جامع در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن در راستای رصد و نظارت بر بازار مسکن، ثبت کلیه معاملات املاک و مستغلات اعم از خرید، فروش، پیش‌خرید، پیش‌فروش، رهن و اجاره مسکن برای متعاملین در بنگاه‌های مشاوران املاک توسط بنگاه‌ها و برای سایر متعاملین خارج از بنگاه‌های مشاوران املاک توسط خود متعاملین، در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور و اخذ شناسه (کد) رهگیری الزامی است.

وی افزود: سامانه خودنویس جهت رفاه حال مردم و در راستای نظارت و کنترل قیمت مسکن ایجاد شده است تا هم‌وطنان بتوانند به صورت رایگان قراردادهای ملکی خود را ایجاد و ثبت کنند.

معاون اداره کل راه و شهرسازی خوزستان بیان کرد: این سامانه به‌صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به مردم است و تمام اقلام اجاره ملک اعم از مسکونی، غیرمسکونی، مالکیت حقیقی، مالکیت حقوقی و چند مالکی در دسترس بوده و همچنین پنل مشاور املاک نیز در دسترس مشاورین املاک قرار گرفته است.

جامع اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تمامی قراردادهای اجاره برای دریافت کد رهگیری رایگان صرفا باید در سامانه خودنویس به آدرس https://khodnevis.mrud.ir/  ثبت شوند.

وی عنوان کرد: دریافت کد رهگیری در سامانه خودنویس علاوه بر اینکه توسط مشاوران املاک امکانپذیر است، توسط خود مردم به‌عنوان متعاملین نیز به‌ صورت رایگان قابل دریافت خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال