Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه روح الله استان مرکزی از برگزاری همایش علمی فرهنگ ایثار، شهادت و حقوق شهروندی در اراک خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه روح الله امروز در ۲۴ مین نشست گام دوم کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی با اشاره به برگزاری همایش حقوق شهروندی در استان مرکزی گفت: یکی از مسائل مهمی که امروز با آن مواجه هستیم مسئله حقوق شهروندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع تامین حقوق شهروندی در مسائل اجتماعی هم در اعتقادات و مبانی اسلامی تاکید شده است.

وی افزود: در همین جهت و در ادامه اجلاسیه های کنگره شهدای استان یک همایش ملی و علمی تحت عنوان همایش ملی فرهنگ ایثار و شهادت و حقوق شهروندی در نظرگرفته شده که مسئولیت آن با دانشگاه پیام نور استان است.

مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه روح الله با اشاره به اینکه کمیته های تخصصی همایش تشکیل شده، گفت: از سال گذشته کمیته های تخصصی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و اعضای ستاد کنگره شهدای استان تشکیل شده و پیش بینی می شود اساتید و دانشجویان از این همایش علمی استقبال خوبی داشته باشند.

وی علمی بودن همایش را از مهمترین حسن های این برنامه خواند و افزود: با توجه به جلسات تخصصی و گسترده که بین کمیته های تخصصی این همایش برگزار شده ۱۱ محور مهم برای همایش در نظر گرفته شد که مقالات بر روی این محورها تهیه می شوند.

کریمی ادامه داد: فرهنگ ایثار و حقوق شهروندی، شهدا مدافعان حقوق شهروندی، دفاع از حق صیانت و کیفیت زندگی، حفاظت از محیط زیست و حقوق شهروندی، تبیین دفاع و تروریسم، حقوق شهروندی از دیدگاه ادیان و مذاهب، حقوق شهروندی و مبارزه با مفاسد اخلاقی، قاچاق و مواد مخدر، دفاع مقدس؛ دفاع از حقوق شهروندی، دفاع از حق صلح،امنیت و اقتدار ملی ،دفاع از حق آزادی و امنیت شهروندی و دفاع در مقابله به جنگ بیولوژیک و حقوق شهروندی از جمله محورهای این همایش است.

وی با اشاره به به اینکه فراخوان ارسال مقالات برای این همایش به زودی ارسال می شود که در نهایت در یک مجموعه کتاب جمع آوری خواهند شد،گفت:همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر علاقمندان می توانند به درگاه اینترنتی conference.pnu.ac.ir  مراجعه کنند.

مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه روح الله  با اشاره به ضرورت برگزاری این همایش بیان کرد: امروز که موضوع حقوق شهروندی به شدت مورد هجمه و حمله دشمنان غربی قرار گرفته و لذا نیاز است که یک کارجهادی در این خصوص برای تبیین این موضوع مهم انجام شود و این همایش می تواند زمینه این کارمهم را فراهم سازد.

وی ادامه داد: دانشگاه ها امروز باید مسئله حقوق شهروندی از دیدگاه اسلام و قرآن را برای نسل جوان به خوبی تبیین کنند چراکه قرآن و دین مبین اسلام کاملترین مرجع برای حقوق شهروندی است.

کریمی در پایان خاطر نشان کرد: این همایش بدین جهت برنامه ریزی شده که نسل جدید امروز بداند اگر دفاع مقدسی شکل گرفت و رزمندگان در آن صحنه حاضر شدند این موضوع دفاع از حقوق شهروندی ملت ایران بوده و امروز جوانان باید از این مسئله به خوبی دفاع کنند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: حقوق شهروندی حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند

در بیانیه پایانی کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ تاکید شد با اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و تخصص خود به موفقیت دست یافته و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور تضمین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت در شهر اصفهان برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی اختتامیه پایان یافت.

در این بیانیه آمده است: «ما شرکت کنندگان، دانشجویان، استادان، پژوهشگران و مهندسان از جمهوری اسلامی ایران به ویژه انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و دانشگاه‌ها به خاطر برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاریم.

در غرب آسیا همواره در خط مقدم پژوهش و نوآوری هسته‌ای و میزبان همایش‌های مرتبط بوده که حاکی از تعهد این کشور به تقویت همکاری‌ها و تبادل دانش در این زمینه حیاتی بوده است.

مباحثات و گفتگوهای علمی مطروحه در این گونه از همایش‌ها در شکل دهی آینده دانش هسته‌ای و کاربردهای آن در دنیا و غرب آسیا مؤثر خواهد بود.

این همایش محفلی پیشرو برای محققان، دانشمندان، مهندسان و کارشناسان صنعت فراهم نمود تا در آن به تبادل اطلاعات و نظرات در خصوص پیشرفت‌های اخیر چالش‌های پیش رو و نوآوری‌های حوزه‌های مرتبط با علوم و فنون هسته‌ای بپردازند.

این همایش شاهد برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی‌های کلیدی نشست‌های عمومی و میزگردها بود و مقالات متعددی به صورت شفاهی و پوستری در طیف وسیعی از موضوعات از جمله محورهای زیر ارائه شد:
• طراحی، بهره برداری و ایمنی رآکتورهای هسته‌ای
• مدیریت چرخش سوخت هسته‌ای و دفع زباله
• سپر هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
• مواد هسته‌ای و یکپارچگی ساختاری
• فناوری‌های پیشرفته هسته‌ای و کاربردهای آن
• انرژی هم جوشی و فیزیک پلاسما
• سیاست هسته‌ای، مقررات و تلاش برای منع اشاعه
• پزشکی هسته‌ای و رادیو داروها
این رویداد فرصت بی نظیری برای شرکت کنندگان فراهم کرد تا در گفتگوهای میان رشته‌ای مشارکت داشته باشند و یافته‌های پژوهشی را به اشتراک بگذارند و همکاری‌ها را با هدف تقویت نوآوری و پیشرفت در علوم و فناوری هسته‌ای گستردش دهند.

شرکت کنندگان از فرصت ارتباط با هم پایان و پیشگامان صنعت سیاستگذاران و دانشگاهیان بهره مند شدند.

به عنوان شرکت کنندگان این کنفرانس باعث خرسندی است که گلچینی از جملات را از متون ارسال شده توسط پروفسور میخائیل کوالچوک، رئیس مرکز تحقیقات ملی مؤسسه کورچاتوف باز نقل کنیم.

معتقدم دانشمندان ایرانی سزاوار احترام عمیق هستند؛ علی رغم اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و سطح بالای تخصص خود به موفقیت دست یافته اند و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند.

من عمیقاً معتقدم که الگوی موفق توسعه علمی و فناوری ایران و روسیه که تحت فشارهای خارجی بوده اند برای مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای نوین برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

بحث‌های صریح، همکاری و تشریک نظرات و تبادل بهترین شیوه‌ها در طول برگزاری همایش ترغیب شد.

شرکت کنندگان به بررسی راه حل های نوآورانه پرداختند، با چالش‌ها مقابله کردند و از فرصت‌ها برای استفاده از ظرفیت علم و فناوری هسته‌ای به نفع همه بهره مند شدند.

هدف از برگزاری این همایش تقویت ارتباطات، بهبود مشارکت و پیشرفت در مرزهای علوم و فناوری هسته‌ای بود لذا توصیه می‌شود که این شتاب و تعهد ظهور یافته در برگزاری کنفرانس در تعاملات آتی نیز پیگیری شود تا سرانجام منجر به گفتگوهای چندجانبه‌ای گردد که برای گذار هسته‌ای پیش رو حیاتی است.

ما به عنوان شرکت کنندگان از مسئولان محترم جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم برای رونق بخشی به صنعت هسته‌ای و توجه به آینده شغلی دانشجویان حداقل هر دو سال یک بار همایش بین المللی علوم و فناوری هسته‌ای برگزار گردد.

ما به عنوان شرکت کنندگان مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جناب آقای دکتر کریمی ثابت رئیس انجمن هسته‌ای ایران و جناب آقای مهندس محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان متولیان برگزاری کنفرانس و حمایت‌های بی دریغ و سایر حامیان مالی و تمامی مقامات محلی ابراز می‌کنیم.

در پایان توفیق این رویداد مهم را به روح پاک استاد مجید شهریاری تقدیم می‌کنیم.»

کد خبر 751844

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌ ایثار و شهادت نسخه شفابخش برای هر ملتی است
  • معرفی هیات انتخاب جشنواره تئاتر ایثار/ جدول اجرا‌ها منتشر شد
  • معرفی هیات انتخاب جشنواره تئاتر ایثار/ جدول اجراها منتشر شد
  • تقید به قوانین داخلی مهم‌ترین عامل بازدارنده برای یکسان‌سازی قوانین بین‌المللی
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • برگزاری یادواره روحانی شهید سیروس در لنده
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است