Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@09:34:15 GMT

هیچ مشکلی در توزیع سوخت در استان مرکزی وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۲۰۶۱

هیچ مشکلی در توزیع سوخت در استان مرکزی وجود ندارد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت در استان مرکزی گفت: هیچ مشکلی در توزیع سوخت در استان مرکزی وجود ندارد. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، در روزها و ایام کرونایی جایگاه‌های سوخت یکی از پرخطرترین مکان‌ها به لحاظ شیوع این ویروس منحوس بوده که نیازمند رعایت هر چه بیشتر موازین بهداشتی در این مکان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه اخباری از نادیده گرفتن مصوبات پدافند زیستی در برخی از جایگاه‌های سوخت توسط جایگاه‌داران به گوش می‌رسد و حتی حاضر نیستند که طبق مصوبات قرارگاه سوخت‌گیری را انجام دهند ضرورت نظارت بر این جایگاه‌ها و اجرای مصوبات مربوطه توسط آنها از اهمیت بسیار بالایی در این روزها برخوردار است.

از طرفی هر ساله به سبب تعطیلات نوروزی مصرف سوخت در کشور افزایش چشمگیری پیدا می‌کرد ولی متاسفانه امسال به سبب گسترش ویروس عالم‌گیر کرونا، در قرنطینه بودن مردم، اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، کم شدن مسافرت‌ها و کاهش استفاده افراد از حمل و نقل عمومی سبب کاهش مصرف سوخت در کشور شده است.

کاهش 50 درصدی مصرف سوخت در استان مرکزی

علی جمشیدی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی در این باره با اشاره به کاهش مصرف سوخت نسبت به سال 98 گفت: در مقایسه با سال گذشته از تاریخ 28 اسفندماه تا 15 فروردین‌ماه به سبب شیوع ویروس کرونا با کاهش 50 درصدی مصرف سوخت رو به رو شدیم.

وی بیان کرد: عملیات خطیر توزیع سوخت در استان مرکزی تا به امروز به سبب شیوع کرونا متوقف نشده و در تمامی شرایط و در طول سال به صورت مستمر ادامه دارد و جایگاه‌داران با تمام کمبودها تلاش کردند ملزومات بهداشتی را تهیه کنند و مردم معمولاً موارد بهداشتی را رعایت می‌کنند.

توزیع 22 پمپ ضد عفونی کننده میان جایگاه داران سوخت CNGسوخت‌گیری با کارت جایگاه داران در آینده محدودتر خواهد شدتوزیع بنزین در مازندران عادی است/صف طولانی برخی پمپ بنزین‎ها به دلیل افزایش سفرها و موج شایعات است

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی خاطرنشان کرد: اپراتورهای جایگاه‌های سوخت با ایثار و فداکاری در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در چرخه توزیع سوخت فعالیت می‌کنند و الزام به سوخت‌گیری توسط آنها وجود ندارد و در صورت درخواست افراد از آنها سوخت‌گیری را انجام می‌دهند و از آنها خواسته شده دستکش را دراختیار افراد قرار دهند.

جمشیدی عنوان کرد: جایگاه‌های سوخت سطح استان به صورت 24 ساعته خدمت‌رسانی را انجام می‌دهند و موازین بهداشتی را رعایت می‌کنند، سه جایگاه به سبب عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شده و دو جایگاه پس از حل مشکل خود با حضور دادستانی و مراکز بهداشت بازگشایی شدند.

انتهای پیام/ 712/ ع

R7980/P1494/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوخت در استان مرکزی جایگاه های سوخت جایگاه داران مصرف سوخت توزیع سوخت جایگاه ها سوخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب