Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، تاناکورن پونگسوان کارگردان تایلندی خالق فیلم «توپ آتشین» با وجود ابتلا به ویروس کرونا، پس از سال‌ها مبارزه با بیماری سرطان خون در ۴۶سالگی درگذشت. بیماری کووید ۱۹ نتوانست بر او غلبه کند اما سرطان خون این کارگردان موفق آسیایی را از پای درآورد. خبر درگذشت او را خواهرش مانوسانون که تهیه‌کننده کارهایش بود اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگردان تایلندی به خاطر پنج فیلم شاخص بلند سینمایی در جهان شناخته شد. «جعلی» یکی از این فیلم‌ها بود که با اکران در جشنواره بین‌المللی فیلم ونکوور و تحسین کارشناسان باعث شناخته شدن وی در سطح جهانی شد.

«توپ آتشین» فیلمی در ژانر هنرهای رزمی که ابتدا در جشنواره فیلم شرق دور در اودن اکران شد، از سوی مارکت آمریکا با استقبال مواجه شد و کمپانی «لاینزگِیت» پخش آمریکای شمالی و جهانی آن را برعهده گرفت تا پونگسوان به عنوان کارگردانی جهانی تثبیت شود.

وی در زمان مرگ در حال تکمیل فیلمی با عنوان «فرض کنید» بود که ماجرای یک عشق معمولی را روایت می‌کند. آواندا اورینگام هنرپیشه کارخانه لذت و چایانیت چانسانگاوِی هنرپیشه فیلم ماسک آهنین، نقش‌آفرینان اصلی این فیلم بودند.

خواهرش اعلام کرد با وجود شرایط موجود به علت بحران کرونا و قوانین فاصله اجتماعی، مراسم ترحیم مختصری برگزار می‌شود تا در زمانی دیگر و گذار از این بحران مراسمی برای یادبود او و در شأن این هنرمند برگزار شود.

کد خبر 498597 برچسب‌ها سینما - کارگردان كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینما کارگردان كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد، درحالی‌که برخی در فضای‌ مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند، اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد.

به گزارش تسنیم، یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب، اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنز‌ها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشجویان، استکبار جهانی را به مرز بحران کشانده است
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • بازیگر قدیمی به کما رفت